קרה לכם פעם?

קרה לכם פעם? ../images/Emo79.gif

קרה לכם פעם שחשבתם שאתם מאוהבים? ואחר כך גיליתם שזו הייתה תחושת בלבול חסרת מעצורים? חשבתם פעם שהיא/ הוא הם היחידים? ואחר כך הרגשתם מבולבלים? שבעצם באקס/ית אתם עדיין מאוהבים? שהם בעצם היחידים? קרה לכם פעם שהרגשתם שנמאס? שמשהו מבולבל בתוך ליבכם טס? קרה לכם פעם שאמרתם די לתשוקה? קרה לכם פעם שממש רציתם את האהבה שנגמרה? רציתם אך היא לא התאפשרה, רציתם אך שומדבר לא קרה... קרה לכם פעם שניסיתם לדחוק את העבר לעד? אך העבר לא נדחק לשום צד.. קרה לכם פעם שניסיתם הלאה להמשיך- והעבר-הוא זה שלא הפסיק להציק? קרה לכם פעם כזה דבר מוזר...? והכל, הכל בגלל העבר.. בתחושת ייאוש, בלבול, עצב, כעס.. מדליקונת 16

דרור22

New member
קרה....

מאז ומעולם ידעתי שאני הומו, מה לעשות זה היה כל כך ברור בעניי- הקבלה של העינין היא זו שלקחה זמן, אז מאחת שנות ההכחשה, היתה לי חברה, (קורה לא?) היא כמובן לא יודעת- אבל אני אשקר אם אני אומר שאני לא אוהב אותה, היא יפיפיה בעני,ומקסימה אותי כל פעם מחדש, הנשיקות שלה, הריח שלה והחיבוקים שלה כל כך קסמו לי שיכולתי לשבת בחיקה שעות כשהיא משחקת לי בשיער, אבל המגרעה היחדה שלה היתה שהיא אישה, הקונפליקט הפנימי שלי בין אם אני עצמי הומו או דו התרחב וגרם לי לעוד כמה שנים של בלבול וחוסר אונים, המחשבה שהאישה הזו גרמה לי לחוש אליה אהבה וקרבה מעל למצופה בשביל אישה הכניסה אותי למעגל של הכחשה שקר ובלבול, כשהיא עזבה אותי הייתי שבור, המקרה לא חזר על עצמו והיא אולי האישה היחידה שנמשכתי אליה (אני אסתכן ואומר) מינית? כל פעם שאני רואה אותה ברחוב והיא מחייכת ואומרת היי אני מתמלא באותם רגשות שמציפים אותי מחדש, אותו בלבול שלשניה מציף את המוח והלב.... אך השנים עוברות ואני התבגרתי (כמו כן גיליתי עליה כמה דברים שמורדים מאוד מערכה) והבנתי שלא אליה נמשכתי אלה לאהבה ולקרבה שהיא נתנה לי שלך דרור

Mar Jade

New member
על כל התשובות אפשר להשיב כן אצלי...

כבר שנה וחצי אני בבלבול. לא יודע כן, או לא, אוהב, לא אוהב, שונא, כועס, אובססיבי? שנה וחצי שכן, חשבתי שהצלחתי לשים את זה מאחורי, אבל טעיתי. התאהבתי שוב, או לפחות ככה חשבתי, וגיליתי שזה סף הכל היה תרוץ לעצמי לשכוח ממנה. לא משנה מה עשיתי, לא משנה כמה ניסיתי, היא לא יוצאת לי מהראש. אני רואה אותה ברחובות, בחוף הים, בקניונים, תמיד בזרועותיו של מישהו. לא חשוב שהיא בכלל בעיר אחרת, באיזה בסיס באלוהים יודע איפה, אני תמיד אצליח לראות אותה איפה שאני נמצא. ואם היתה לי היום את האפשרות לחזור אליה, לא יודע אם כן הייתי רוצה, לא הייתי רוצה. מצד אחד ברור שכן, מצד שני, אני יודע שזה רק יגמר רע, אז חבל לתרוח. כי עדיף קצת בדידות וחיים מבולבלים, מכמה רגעים של אושר שגוררים אחריהם כאב בלתי נמנע ומתמשך.

תודה שהגבתם ידידיי... ../images/Emo23.gif

אני נמצאת בשלב של בלבול מטורף.. נמאס לי מהכל!! אני מרגישה שאני רוצה להעלם מהעולם הזה לתקופה מסויימת!!!! בלאט....נמאס לי!!!!!
מדליקונת 16 במשבר

Mar Jade

New member
הרגשתי ככה הרבה מאד פעמים בחיי

אבל תמיד מצאתי משהו שעזר לי להמשיך. תמיד. אולי לא פתר את הבעיה, אולי לא הפחית מהרצון שלי לעבור לעולם אחר, פשוט לקום ולברוח למקום שבו לא יהיו לי בעיות.... אבל תמיד מצאתי משהו שיעודד אותי, אפילו קצת. אז לא ראיתי את זה, אבל במבט אחורה - זה תמיד היה שם.

כחולי שלנו ../images/Emo13.gif

הכל טוף בייבה..מה חדש? התגעגעתי אלייך ילדה! את לא מדברת איתי באייסי.. מיאו.. אוהבת , מדליקונת 16 במשבר
ושבוע נפלא!

כחולייייית שלנו ../images/Emo9.gif

אני חולה עלייך בובונת!!! נמשיך להתקשקש ולהתגעגע לילדה ההיא... באייסיקיו!! חולה עלייך, שירלי מדליקונת

קרה לי פעם

ובעצם קורה עכשיו... וזאת התחושה הכי מעצבנת בחיים! את לא יודעת איפה להיות, שם פה. מה צריך לעשות? העבר באמת מעצבן, ואם יכולתי הייתי מוחקת אותה ברגע, בשניה. היא סיבכה לי בהרבה את החיים, והיא מלווה אותי לכל רגע בהם... עשיתי הרבה טעויות בגלל הבילבול, בגלל ההרגשה שחשבתי שאני אוהבת מישהו אחר, אבל בעצם אני עדין תקועה באהבה הראשונה שלי. ופגעתי בהרבה בגללל זה! החשוב הוא שתחשבי, תנסי להבין את עצמך איפה את עכשיו, מה את רוצה מעצמך הלאה. לא להתייאש, ולדעת שיש מישהו בכל מקום שאוהב אותך וכן אכפת לו ממך.
ולחייך תמיד לחייך גם כשרע, זה טוב, השרירים האלה שאת מאמצת בשביל החיוך נותנים הרגשה טובה...

למי זה לא קורה?

תודה לאל שבסוף זה עובר. אבל זה בטח לא מה שאת רוצה לשמוע וקשה להאמין. אני מנחשת שמדובר באקסית שנפרדת ממנה רק לפני זמן קצר? זה עוד ייקח זמן, זה שאת עדיין אוהבת אותה זה לא אומר שהיא היחידה בשבילך. חס וחלילה, תוציאי את זה מהראש! תגידי לעצמך שזה נורמלי שאת מצטערת וזה נורמלי לחשוב עליה ותני לעצמך זמן להחלים ולפנטז ולהתגעגע בלי לשים תוויות של "אהבה נכזבת", אבל תזכרי שהאחת בשבילך היא האחת שתישאר . ושבסוף זה עובר ואולי, מי יודע, תסתכלי לאחור ולא תביני מה בכלל מצאת בה. אמן!

למעלה