קרה לכם פעם ש.........

שוקי 11111

New member
קרה לכם פעם ש.........

אחד ההורים שלכם הרים עליכם יד? זרק עליכם משו? אמר לכם כמה את מפגרים ואיזה ילדים חרא אתם? אם לא...... תגידו תודה על ההורים שיש לכם...

maayan15

New member
נו באמת...

תראה...אני ממש מצטערת בשבילך אםההורים שלך פגעו בך בצורה כזאת...אבל גם לנו יש דברים להתלונן עליהם.. חוצמזה, אם לדייג, אבא שלי קרא לי מטומטמת ומפגרת ואמא שלי קראה לי מטומטמת...אמא שלי הייתה סתם עצבנית וכלבה ואבא שלי, יש לו תירוץ, למרות שאני לא מקבלת את זה...ואמרתי שאם הם עוד פעם יגידו לי דבר כזה אני לא אדבר איתם ולא איכםפת לי כמה הם לחוצים (אבא שלי מפחד מג´וקים...ראיתי ג´וק וצרחתי מאינסטינקט וגם הוא פחד אז הוא קרה לי מפגרת..) אין להם זכוצת לקרוא לי בשמות!

שוקי 11111

New member
תראי... אני לא אומר ש...

אין לכם על מה להתלונן.... רק תגידו תודה שזה לא גרוע יותר... כי אתם לא מכירים את ההרגשה הזאת שאתה צריך לברוח מההורים שלך, לשמוע אותם אומרים כמה אתה חרא של בן אדם, ושאין לך מוח ושאתה פשוט מטומטם לגמרי, ששום דבר לא יצא ממך בחיים, להסתכל להם בעיניים בזמן שאתה חוטף מהם מכות, או שאתה יודע שעשית משו רע... וכל מה שאתה חושב עליו זה לברוח אבל אתה יודע שזה יעשה את זה רק יותר גרוע.... תחשבו על זה קצת.....

קראו שיר בנושא הזה.. אבל באנגלית

אזהרה למתקשים! "I´m OK" Once upon a time there was a girl In her early years she had to learn How to grow up living in a war that she called home Never know just where to turn for shelter from the storm Hurt me to see the pain across my mother´s face Everytime my father´s fist would put her in her place Hearing all the yelling I would cry up in my room Hoping it would be over soon Bruises fade father, but the pain remains the same And I still remember how you kept me so afraid Strength is my mother for all the love she gave Every morning that I wake I look back to yesterday And I´m OK I often wonder why I carry all this guilt When it´s you that helped me put up all these walls I´ve built Shadows stir at night through a crack in the door The echo of a broken child screaming "please no more" Daddy, don´t you understand the damage you have done To you it´s just a memory, but for me it still lives on Bruises fade father, but the pain remains the same And I still remember how you kept me so, so afraid Strength is my mother for all the love she gave Every morning that I wake I look back to yesterday It´s not so easy to forget All the lines you left along her neck When I was thrown against cold stairs And every day I´m afraid to come home In fear of what I might see there Bruises fade father but the pain remains the same And I still remember how you kept me so afraid Strength is my mother for all the love she gave Every morning that I wake I look back to yesterday And I´m OK אה... ודרך אגב, אני חדשה. אני פשוט לא אוהבת לפתוח הודעה חדשה שאומרת שאני חדשה. זה מעצבן אותי. אז אני לא עושה את זה בפורומים חדשים... ולמי שרצה לדעת - קוראים לי עדי ואני בת 15 מהמרכז. זהו. תהנו מהשיר הזה, תורידו אותו הוא מהמם

חחחחחחחחח

כן!... יש איזה אחת שקוראים לה המכשפה הרעה מהמערב רק באנגלית!!... אני לא בטוחה מי מאיתנו הייתה קודם רק ששנינו לא ידענו אחת על השניה לפני זה...

Heavy Thought

New member
קרה, קורה, יקרה

הקללות באות כל הזמן, אם אתה שואל איזה קללות אז... אני די מעדיפה לא לפרט
אחד ההורים הרים יד? כן, הרבה יותר מפעם אחת

maayan15

New member
אז יש לי שאלה רצינית...

אוליי אתם תוכלו להסביר לי משהו שאני פשוט לא מצליחה להבין....אם הרימו עליכם יד, ההורים שלכם!, למה אתם לא עוזבים?...מתלוננים למישהו?...למה להישאר במקום שהאנשים שאתה אמור לבטוח בהם יותר מהכל מרביצים ללך?

שוקי 11111

New member
אני נורא מצטער על השם...

ובקשר ללמה לא הולכים? לאן? לאיזה משפחה אומנת? שמישו יאמץ אותי? אני גדול מידיי... וחו´צמזה... זה מסובך .... כי זה לא שהם תמיד ככה... כולם מבחוץ חושבים שאנחנו משפחה רגילה, שהכול טוב ויפה אצלנו, וזה לא שזה תמיד קורה, רק לפעמים... הבעיה היא שגם כשזה לא קורה אתה מפחד, אתה לא יודע מתי זה כן יקרה... לאמא שלי יש הלכיה מיוחדת כשהיא עצבנית, אז כל פעם שאני שומע אותה הולכת ככה אני מת מפחד, אני פשוט מתכווץ באיזה פינה וסותם תאוזניים, מנסה לא לשמוע את הצרחות של אחותי, וזה כל כך קשה... כי שומעים בכל זאת... אמא שלי... היא עשתה הרבה בחיים שלה בשבילי, אבל..... מצד שני... אז אני לא ממש יודע מה לעשות...

Heavy Thought

New member
כי ככה

אני מתמודדת עם זה כמו שצריך, ההורים שלי לא מכים אותי אבל כשהם יוצאים מגדר השפיות ומרימים ידיים, אז אמא שלי חוטפת בחזרה (כן כן! למה? היא חושבת שהיא יכולה להרים עליי יד ושאני אעבור על זה בשקט? שתקפוץ לי) ואבא שלי... הוא די קשוח איתו אני לא מתווכחת ואיתו אני גם רבה פחות אבל... הוא אדיוט כהוא הרים ידיים בפעמים קודמות, איימתי עליו והוא נרגע טוב נו, טיפשים

liat Gi

New member
לא, לא קרה לי

ואם זה קרה לך אני מקווה שזה טעות ושזה בחיים לא יחזור על עצמו

maayan15

New member
לדעתי...

אתה צריך לפנות למישהו, אני בטוחה שמישהו יכול לעזור בקטע הזה... מה זה לא תמיד?....מתי זה כן קורה?....ממש מכות?....אני חושבת שבבית כזה לא כדיי להישאר...לדעתי צריך לפנות לראשויות...

השאלה היא ..

אם זה סתם פליקים מזדמנים או שזה מכות מכות .. כי איזה הורה לא הפליק/מפליק לילד שלו לפעמים -לא שאצלי זה קורה .. אם זה מכות אז באמת מכל הלב תפנה לרשויות /יועצת מישהו -זה לא צחוק ואני לא צוחקת כשאני אומרת " זה לא יגמר אם לא תספר " אז תחשוב על זה ...

למעלה