קרה לי

יתsims

New member
קרה לי

משהו מוזר..שתי דברים מוזרים.. 1.איש אחד נשאר במקום לא עזר כלום למשל ניסיתי להגיד לו ללכת לאכול ואז הסימן הזה נשאר כל הזמן עד ששמתי על זה איקס 2.אישה אחת היא ישנה כל הזמן שמתי על זה איקס ולא עזר כלום וגם אותה אישה שישנה היא כל הזמן כאילו הצביעה על משהו עשתה מין תנועה עם הכתפיים(כאילו מאיפה לי?)ואז חזרה לישון(היא עשתה את זה מתוך שינה
) וניסיתי הכל אבל היא לא קמה מישהו יכול להגיד לי למה זה או איך אני יכולה להפסיק את זה?

Poi§on

New member
אולי כי...

שמת איזה חפץ או משהו שמפריע לה לעבור ולקום מהמיטה! פנה את החפצים ליד המיטה ובאזורים קרובים ככה תוכל לתת לה לעבור; לקום וללכת לישון.

יתsims

New member
לא..

לא אני אומרת לך לא היה כלום אני אנסה להראות תמונה

יתsims

New member
לא..

לא אני אומרת לך לא היה כלום אני אנסה להראות תמונה

נועה334

New member
גם לי זה קרה עם זוג שישבו על הספה

וראו טלויזיה,ולא רצו לקום לחצתי איקס הזזתי את כל החפצים,אמרתי להם ללכת לאכול,לשירותים.. והם לא קמו. בסוף מחקתי את הביית.זה היה בבית הראשון שלי בסימס. ואז זה קרה לי בבית אחר,אבל אז כבר ידעתי את הקוד הזזה (MOVE_OBJECTS ON) אז שמרתי את המשחק (כאילו,זה היהב בדקות הראשונות של המשחק,אחרי שנתתי להם עבודה,אז שמרתי,ותפסתי אותם עם החץ,והכנסתי אותם, כמו שאתה לוקח חפץ,ושם אותו,ובסוף אתה לא צריך אותו אז אתה מחזיר אותו,ואז לחצתי על הפרצופים שלהם,שהיו מסומנים ב-X וזהו,זה לא קרה לי יותר.

tiptip4u

New member
../images/Emo15.gif

נפלת על
(באג) קטן של הסימס, הבאג קורה בלי כל סיבה, ואני לא מכירה כל שיטה לתקן אותו, הוא מהווה בעיה גדולה יותר פי כמה וכמה כשהסים שלך נתקע בדאונטאון/ווקישן/אולדטאון, כי שם איפ אפשר למחוק אותו. זה יכול גם לקרות לבו/בת הזוג שלך בדאוןטאון ואז זה בהחלט מרגיז... אפילו יותר. הסים יכול להתקע לא רק בשינה, אלא בכל מצב, בדרך כלל, הבאג יכול להשתחרר, אני אישית ממליצה לנסות להגיד לו ללכת לשירותים, שזהו (משום מה) מקום הבילוי המועדף על הסים (לפחות שלי)...

למעלה