קרה לי משהו מוזר

Black Stain

New member
קרה לי משהו מוזר

הקדמה קלה - אני לא שולטת באומנות הזו של החלומות הצלולים, רק פעם אחת קרה לי ממש בטעות. בכל מקרה, שלשום בלילה, ישנתי לי על מי מנוחות, החלום הלך כרגיל, ואז פתאום חשתי בכאבי בטן עזים. אני סובלת באופן די נורא מכאבי מחזור אז זה לא היה מוזר לי הכאב ידעתי שזה נובע מזה. מה שלא הבנתי זה איך אני חולמת ומרגישה כאב, אז כנראה אני כבר ערה. איכשהו התודעה שלי התחלקה ל2, חלק אחד נשאר עדיין בחלום וחלק שני היה מודע מאוד למה שמתרחש בעולם האמיתי, איכשהו החלום הפך פתאום לריצודים, עברתי מחושך-חלום-חושך-חלום-חושך-חלום במהירות מסחררת, התודעה שלי בחלום המשיכה להתנהג כרגיל ואילו התודעה במציאות התחילה לחשוב על זה שאני צריכה לקום ולקחת כדור אם אני רוצה להתעורר לעבודה בבוקר ואז התודעה בחלום התחילה להגיד לעצמה:"הי רגע זה עובר לא צריך לקום" ואז איכשהו הכאב הלך ופחת הבנתי שזה פועל!!אז הריצודים המשיכו במהירות גבוהה יותר עד שהכאב פשוט נעלם כלא היה וחזרתי לישון כרגיל עד הבוקר. מה זה היה?!?!?! עשיתי לעצמי פסיכולוגיה הפוכה תוך כדי שינה? עכשיו הכאבים האלה לא מתנהגים ככה, זה לא בא והולך, זה פשוט בא ועד שאני לא לוקחת משכך כאבים זה נשאר ורק נהיה גרוע יותר,בגלל זה התודעה שלי במציאות קצת נכנסה לפאניקה כי ידעתי שזה רק הולך להחמיר אם אני לא אעיר את עצמי בקרוב. אבל משום מה זה פשוט עבר ורק בסביבות הצהריים הכאב חזר. מה קרה פה בעצם? מצטערת אם זה קצת מבלבל כי אני גם לא כל כך יודעת להסביר לעצמי את מה שקרה.. תודה רבה מראש!

ליזי133

New member
לא יודעת להגיד לך בנוגע לכאב אבל.......

לא יודעת איך פתאום הכאב עבר.... אבל בנוגע לחלום או שהרגשת את הכאב..אבל בחלום, לא במציאות אלא בתוך החלום עצמו או שכמו שאמרת היית חצי בחלום וחצי במציאות (גם לי זה קרה) אם הכאב היה בעצם בחלום אז אפשר להבין למה הוא נעלם..... וחוץ מזה רק את יכולה לדעת אם הרגשת את זה בחלום או שבאמת היית חצי/חצי

makron2

New member
היי....

מקווה שהבנתי נכון. כמו שאת יודעת לפעמים שחולים יש הרבה התעורריות וכמו שציינו זה יכול לגרום למעיין מצביי בניים בין חלום לערות שבהם המוח פתוח יותר לשכנוע עצמי - אולי נכנסת למעיין טראנס והפנטת את עצמך.

makron2

New member
עקרונית...

שימוש בהיפנוזה להקלת כאבים בהצלחה זה דבר מוכח ומתועד אבל עדיף להימנע מכך כי הכאב הוא סימן לכך שצריך לטפל בגורם לו. אם את עשית דבר שכזה זו כבר שאלה אחרת ולפי מה משאני מבין מהדברים שלך זה ייתכן.

silverhawk

New member
טריקי

באופן כללי, ייתכנו מצבי ביניים שכאלו שבין ערות לשינה. לעיתים את תעברי במהירות בין ערות לחלום, ולעיתים, כמו במקרה שלך, את תחלמי, אך המודעות והערות יהיו ממש על הקצה. אני מניח שכאב יכול להוביל לזה (אם כי לא יצא לי לחוות את זה באופן אישי). בכל אופן, אני אגיד לך שני דברים בנוגע לזה: ראשית, אין לך יותר מידי מה לדאוג. אם זה לא משהו שחוזר באופן יומיומי (או לילי) ומפריע לך לאיכות השינה באופן קבוע, לא קרה כלום. שנית, אם כבר המצב הזה יחזור, זו נראית לי כמו הזדמנות מצוינת ליצור חלומות צלולים - את גם כך מצויה על סף המודעות, כך שסביר שיהיה לך קל מאוד להפוך את החלום לצלול ולשמור על מודעות גבוהה ביותר. ותרגישי טוב. :)

Black Stain

New member
חח אל זה לא מדאיג אותי

הכי להפך שאפשר, חודש הבא ננסה
תודה רבה

Amaterasu

New member
כאבי מחזור

אני בעצמי מכיר את מה שתיארת. זה קרה לי באחת מחוויות החלימה הראשונות שלי, באחד הנסיונות שלי לבצע וויילד. זה קורה שכאת לא מצליחה לבחור דרך איזו מודעות "להסתכל", המודעות של הגוף הפיזי, או המודעות של הגוף החולם. אם תבחרי בצד של הגוף הפיזי, תתעוררי, ואם תבחרי בצד של הגוף החולם, תחלמי. יכולים להיות ריצודים מהירים כאלה, כאילו נתקעת על האמצע ואת פשוט לא יודעת באיזה צד לבחור. בפעם הבאה, פשוט תבחרי להתמקד באחד הצדדים. בנוגע לכאבים, אני לא מאמין שצריך "לסבול באופן נוראי" מכאבי מחזור. אם זה יקרה שוב, או יחמיר (אני מדבר רק על הכאבים), אולי כדאי ללכת לרופא ולבדוק את זה. סביר שזה שום דבר, אבל אולי הוא ייתן לך משהו טוב יותר ממשכך כאבים. בהצלחה~

למעלה