קרה לי הנורא מכל ט'

Blackbird fly

New member
קרה לי הנורא מכל ט'

חתכתי את עצמי, וכשהחזרתי את הסכין למסתור נחתכתי באגודל.
עכשיו גם גיליתי שזה בדיוק במקום שהאצבע נוגעת בסמארטפון ומדליקה את המצת.
ועישנתי מלאאא
עד שנחתכתי.

אני מוגבלת

levshavur

New member
בלק בירד

שלום לך
אני מקווה שהחתכים יחלימו לך מהר. אבל תנסי לקחת מיזה משהו לחיים ולא לפגוע יותר. לדעתי אם תהיה לך תמיכה ריגשית בזמן שצריך אותה, תצאי מהפגיעה העצמית. במובן הזה, זה היה אחד הדברים שהועילו לי בהוסטל- שיכולתי לבוא ולהגיד שיש לי דחף לפגוע, ולדבר על זה...כיום אני כבר הרבה מאחורי זה, ולא צריכה את הפגיעה העצמית כדיי להתמודד עם קשיים בחיים.
אני מקווה בשבילך שתצליחי לצאת מהמעגל הזה. נכון, זה קשה, אני יודעת, אבל תאמיני לי זה דבר אפשרי ויביא רק הרבה טוב לחיים שלך.
לבשה.

מייפלס

New member
:\ וזהו ... בא לי להגיד יותר אבל עדיף שלא ...

רק תשמרי על עצמך ... טוב ?

תמרה45

New member
טוב..

לא הכי ידעתי איך לענות

אבל קודם כל לגבי האצבע במצת, אפשר פשוט להחליף לאצבע של היד השניה, לפחות עד שהיא תחלים..
תשמעי, אני שונאת להכאיב באמת, אבל מול דברים ודפוסים של הרס באמת קשה ובאמת אין הרבה מה לומר..
ז"א, ברור לך שאפשר להחליף את הדפוסים האלה בדברים אחרים, וצריך באמת לרצות את זה..
כואב לי שאת ככה,
למרות שאני מתארת לעצמי שגם את לא באמת מבסוטה מזה.. א"א להיות באמת מבסוטים מזה..
אז מול המצב של עכשיו שלך שולחת חיבוק והחלמה! מקווה שתזדקפי שוב בקרוב ותתחילי / תמשיכי שוב מחדש את המסע שלך.. מעבר לזה, רוצה אולי לספר מה שלומך? אם משהו קרה?

רגישה1855

New member
אוי מתוקה שלי :/

זה קורה שנופלים, במיוחד במאמץ כל כך גדול. הדרך תמיד תיהיה מלווה במכשולים ובפיתולים. לא תמיד יהיה קל, ואולי עכשיו זה נראה שבחיים גם לא יהיה יותר קל, אבל תאמיני בעצמך, כי אני מאמינה בך!
מצטערת לשמוע שזה קרה, אבל אני באמת מאמינה ביכולות שלך להחזיק בפעם הבאה ולהתאפק.
מה קורה איתך עכשיו? איך את?
שולחת חיבוק ענק ענק ענק!!!!!! חיבוק כל כך עדין ומכיל
איתך :)

ל3

New member
מצטערת לקרוא

ורוצה לעודד אותך ולחבק אותך. סלחי לעצמך על הנפילה הזו זה מותר לכולנו הדרך רצופה בעליות ומורדות ובתקופות קשות יותר וקשות פחות ואני מקווה שמהנפילה הזו רק תתעצמי ותתחזקי ותצליחי להרים את עצמך שוב מעלה ,כמובן בעזרת תמיכה - יש לך כזו עכשו? מישהו מקצועי לדבר איתו על הסיבות שהביאו אותך לזה ודרכי התמודדות אחרים?

הוי, לאאאאאא

רק לא באצבע של הסמארטפוןןןןןןןןןןןןןןןןןןן!!!!!!!!!!!!!!!111111111111111
ברשימת הדברים הנוראיים שקרו לך אני באמת חושבת שזה מתחרה על המקומות הראשונים

וברצינות,
אני מבינה שצחקת עם הנורא מכל וזה,
אבל הפגיעה עצמה היא לא דבר מצחיק.
זה משהו שהיית רוצה לשנות?

למעלה