קרה לי היום קטע מדהים!!!!!

aya_bsf

New member
קרה לי היום קטע מדהים!!!!!

ותסלחו לי אם לא אפרט את כל השתלשלות העניינים......... בקיצור אני יושבת לי בבית קפה, מולי יושבים שני גברים דובים......אבל מדהימים.......ומדברים אחד עם השני......חשבתי לתומי שמדובר בפגישת עסקים.....והשתעשעתי רק בלעשות עיניים לאחד מהדובים.......והוא שיתף פעולה שחבל על הזמן ואפילו ביקש מהמלצרית להזמין אותי לעוגה....המלצרית הגיעה לשולחן עם עוגה עתירת קלוריות ענקית ואומרת לי בנימוס שזה ממנו ואני מחייכת בנימוס(עלאק נימוסית) ואומרת לה תודה רבה ושתודה גם לבחורים אבל אני בדיאטה - היא הולכת בבאסה אליהם וההוא ניגש אליי ואומר לי שאין צורך בדיאטה(כן בטח....) ואני מדהימה גם ככה(הסמקתי קלות).....ושלא אסרב כי אז הוא מאוד יעלב.....בקיצור התווכחתי איתו בנימוס והתפשרנו על כוס קפה נוסף....המלצרית נראה לי רצתה להרוג אותי... אחרי כמה דקות הבחור השני עזב את בית הקפה והחמוד שלי נשאר לבד...החלטתי לאזור אומץ ולגשת אליו...(מי היה מאמין שאעשה כזה דבר)....ניגשתי אליו ופטפטנו יחדיו כמה דקות....ואז נחשו מהההההההההההההה!!!!!!! הוא דוב גאה!!!!! והוא בסה"כ אוהב נשים יפות ויש לו כסף אז הוא רצה לעשות לי טוב על הלב...... אופפפפפפפפפ כל יום יש אכזבות "גאות" כמו שאומרים........

למעלה