קרה לי דבר מטורף

קרה לי דבר מטורף

עשיתי אתמול 11 בלילה סיאנס.הצלחתי לזמן רוח של אדם בשם רון.הוא אמר לי שיש משהו שהוא רוצה להגיד לאישתו ונתן לי דרך הסיאנס את מספר הטלפון של אישתו.התקשרתי למספר הזה ושאלתי אם אני מדבר עם היא אישתו של רון גולדמן והיא אמרה לי שהוא נפטר והיא אשתו האלמנה והיא ענתה לי שכן ומה אני רוצה ממנה,בקיצור סיפרתי לה את הסיפור והיא לא האמינה לי וחשבה שאני מסתלבט עלייה ואמרה לי שזה ממש חוצפה ולא צוחקים על דברים כאלה ונתקה לי בפנים למרות שבאמת לא התכוונתי לצחוק על דבר כזה.דרך אגב עשיתי את הסיאנס לבד,ואני בטוח שזה אמיתי במליון אחוז.לא הכרתי את האדם הזה מעולם.בסיאנס הוא אמר לי שלאישתו קוראים אהובה גולדמן ושהתקשרתי היא גם אמרה לי שזה אכן שמה.היום הכל היה רגיל כאילו לא קרה כלום אבל אני עדיין מפחד,אני במצב מסוכן? מה עלול לקרות לי? וואי אני בהלם ולא יודע מה לעשות

רותי 11

New member
lala from teletubi היקר

תראה מה שעשית למרות שהוא אמיתי וקיבלת אינפורמציה אמיתית הוא מסוכן, אסור לעשות סיאנסים, משום שכאשר עושים סיאנס מתעסקים עם נשמות תקועות, לא מגיעות נשמות שהגיעו ל"בית", זה מסוכן משום שאותן נשמות יכולות להיצמד אלינו ולא להרפות משום שזאת הדרך שלהן לשאוב אנרגיה ולחוש שהן חיות עדיין.

למעלה