קרדיטים ...

• פותח הנושא yali
  • פורסם בתאריך

yali

New member
קרדיטים ...

מהי חוצפה ישראלית ? הורג אותי שחברות האינטראקטיב שמות קרדיטים על הבאנרים. פרסום באנר בגודל של בול, או קיי לא אגזים בערך 400 פיקסלים? נגיד ! המנהג הזה בכלל בזוי לדעתי, נדמה לי שאנחנו היחידים בעולם... (לפחות באירופה וארה"ב אין כזה דבר, זה ממש זול) למה זה אמור לעניין את הצופה שחומצקי- שמוצקי & צוצי עשו לנו את הפרסומת,הרי צופה יראה 20 שנה פרסומות ובסוף יגיד הפרסומת של פרידמן (ראובני פרידן) טאטאטי טאטאטה.... אבל נו מילא משרד קטן- בינוני שרוצה לעשות לעצמו קצת פרסום על חשבון הלקוח.. ואו קיי לא אטפח את המשרד הגדול/ משרד במגמת עליה שרוצה עוד ועוד לחזק את האגו שלו ולהגיד: תראו- אני עשיתי ! ותכלס לא תמיד זה שוס גדול ! את בתי הסטודיו והקד"מ עוד אני יכולה להבין כי המפרסם לא ידע להגיע אליהם לבד.. אבל לרכב על גב הלקוח בפרסום באינטרנט - חוצפה, הלא היא ?! אולי נתחיל גם לשים קרדיט על כרטיס ביקור שעיצבנו ויש את אלה ששמים קרדיט על מעטפה "שעיצבו" - כולה לוגו (שבטח קיבלו אותו ממשרד אחר) וטקסט. חבל שהפלסטיקאי שלי לא חתם לי על היצירה שעשה לי, כדי שהבחור הבא שלי יפנה את החברה הבאה שלו אליו ..

צימט

New member
לא שמת קרדיט על ההודעה שלך

לקוח יכול לדרוש שלא יופי שום קרדיט על המודעה...על באנרים אני בהחלט שותף לדיעה שלך שזה פתטי לגמרי ונראה יותר עלוב כשהבאנרים ממש קטנים, ועם בפלסטיקה עסקינן אז אפשר להגיד שאם שמים קרדיט קטן זה אומר משהו על מי ששם אותו :)

גת וייס

New member
ויש מי שטוען

שמפרסמים יעלבו אם המשרד לא ישים קרדיט על הקמפיין שלהם (מתוך מאמר של גינגי פרידמן)

ק ס נ ק ס

New member
../images/Emo3.gifאנכי או אפקי - לפחות מתחשבים

איך להעמיד את הקרדיט שלא יפריע

למעלה