קרדיטים!

לאני2306

New member
קרדיטים!

אני לא תופסת שעברו כבר חודשיים מאז החתונה! ארגנו הכל בחודש וחצי וזה התאפשר לא מעט בזכות הפורום. אז הקרדיט הראשון מבחינתי לכן. תודה ענקית על כל העזרה

אני מודה היו לי רגעים שרציתי לוותר על הארוע. זאת חתונה שנייה שלי ורציתי לחגוג את האהבה שלי בלי קישקושים, בלי אנשים מיותרים, בלי מסכות. אבל איך נמנעים מזה, כשיש עוד אנשים ורצונות מעורבים בתמונה, ולגבר שלי זו החתונה הראשונה.. אחרי שבוע מתוח, פשוט עצרנו. ישבנו ודיברנו על כל מה שחשוב לנו ביום שלנו, חשבנו מה יגרום לנו להתרגש.
וזה מה שיצא: בלי דת (אבל ברוח המסורת היהודית), מנחה הטקס חייב להיות מישהו שמכיר אותנו (בחרנו בחברה טובה :), משפחה וחברים קרובים בלבד (90 אורחים), מוזיקה שמזכירה לנו רגעים שלנו (90's, ג'יפסי קינגס ומוזיקה של מסיבות חוף באיביזה), מקום שמשלב בחוץ ובפנים (שאנשים ירגישו חופש להיות איפה שנעים להם). ואני אלבש שמלה שבה ארגיש אני (וככה ויתרתי על הינומה ועל זר, רציתי שהידיים שלי יהיו פנויות לחבק את כל האנשים האהובים שבאו להתרגש איתי).
היה לנו מ-ד-ה-י-ם!
אז הקרדיט הבא הוא ל"גופרמן" ברשפון שערכו לנו ארוע בלתי נשכח. ולאיתי, מנהל הארוע שהיה שם בשבילנו בכל שלב ודאג לשירות ללא רבב. בהזדמנות הזאת תודה ronitvas! שקלטת פה בפורום בדיוק את מה שהיינו צריכים וששלחת אותנו לגופרמן.

לאני2306

New member
צילום ועריכה - נחל אדוט המוכשרת

נחל היא משהו מיוחד. מוכשרת בטירוף. הכרתי אותה שנה שעברה כשחיפשתי צלמת להפקת האיפור שלי. היא שלחה לי את העבודות שלה והנשימה נעצרה לי. היא כמובן צילמה את ההפקה ושנה אחרי גם את החתונה שלי. במסירות אינסופית היא ערכה כל צילום כדי שהתמונות ישדרו את האווירה.
כמה מיצירותיה..

m e i t u l

New member
קרדיטים משמחים ותמונות מהממות

אפשר לשאול מאיפה התכשיטים היפים?

לאני2306

New member
בטח שאפשר :) מאוסנת תכשיטים

חיפשתי משהו שישלים את הלוק של השמלה. אני בדר"כ בחורה של פנינים, אבל הפעם רציתי דווקא לצאת מאזור הנוחות שלי ולנסות משהו יותר מתוחכם וזה מה שיצא :)

לאני2306

New member
מוזיקה - DIY

זה היה החלק הכי שווה בהכנות. זו הייתה חתונת שישי צהריים, רצינו משהו לגמרי לא פורמאלי ולא מחייב אבל גם לא רצינו לוותר בכלל על ריקודים. פה אחד החלטנו לוותר על די.ג'י. אז התיישבו והכנו את הפלייליסט שלנו. ואז הורדתי תוכנה לעריכת מוזיקה והכנתי רצועה של 3.5 שעות, עם מעברים בין השירים וכל העסק :)) גם את הסלואו הכנסתי באמצע "All of me" של John Legend והחזק שלי צרח לי באוזן כבר חצי שיכור "You're crazyyy and I'm out of my miiiind............."
אחרי שהוציא את כל ההתרגשות מהמערכת, פה בתמונה הוא כבר קצת בוכה.. חמוד שלי..

לאני2306

New member
שמלה - נטע דיזנגהוף 119

בחיי שהתכוונתי ללבוש שמלת קרושה קצרה שיש לי בבית. רציתי להרגיש הכי נח שאפשר. אבל החתן שלי רצה שאהיה לו כלה וביקש שאבחר משהו קצת יותר חגיגי :) ואני כ"כ שמחה שהסכמתי! כדי לתת לי זריקת עידוד, הוא העלה אותי על האופנוע שלו ולקח אותי לסיבוב חנויות. כן, כן נסענו ביחד לבחור שמלת כלה :)) הגענו לחנות שנקראת "נטע" בדיזנגהוף 119, גם כן המלצה שקיבלתי בפורום, אז גם זה בזכותכן!
זאת הייתה השמלה הראשונה שמדדתי ואהבה ממבט ראשון. יצאתי מהתא, הסתכלתי עליו, הוא הסתכל עליי במבט של "זה זה", שילמנו ויצאנו. בחזור על האופנוע כבר הרגשתי כלה.
*גילוי נאות - זאת חנות של שמלות ערב בסגנון קצת מנצנץ לטעמי, אבל הם מביאים פה ושם 2,3 שמלות כלה בסגנון אורבני יותר ובמקרה שלי זה כל מה שהיה צריך.

לאני2306

New member
אני לא חושבת שאהיה מסוגלת להפטר ממנה :))

אמרו לי שאני יכולה לצבוע אותה לצבע אחר ותהיה לי שמלת ערב, אבל אני מאוהבת בה כמו שהיא.. אז בינתיים היא תלויה בארון ואני מציצה עליה מפעם לפעם :)

לאני2306

New member
איפור

"תתאפרי לבד", אמרתי לעצמי, "את הרי מאפרת כלות כל שבוע, כן?" "כן.." ענה קול אחר בראש שלי, "אבל לכלות מגיע פינוק..ומה יהיה יותר מרגש מחברה טובה שתאפר אותך ביום שלך?"
אתן יכולות לנחש שהקול השני ניצח :) התקשרתי ליעל דרוקמן שהתייצבה למשימה.
יעלי, מה עוד אני יכולה לכתוב שלא נכתב. חוץ מזה שהיא אומנית ומאפרת בחסד עליון? זו הייתה סגירת מעגל כי היא איפרה אותי גם בחתונה הראשונה. היא לימדה אותי את רזי המקצוע, היא חברה כבר שנים for better and for worse, היא נשמה גדולה, אני אוהבת אותה מאוד..

לאני2306

New member
הטקס

רוח המסורת היהודית.. רוח של שוויון וחופש בחירה.. מיליון קרדיטים.. דודה שלי תפרה את החופה, אחותי הביאה במבוקים מהצפון, אנחנו קישטנו, החברים הכי טובים של החתן מימי בית הספר החזיקו אותה מעלינו. בת-דודה שלי גיבתה בצילום סטילס (עוד מוכשרת בחסד). חברה שלי ערכה את הטקס. שנינו כתבנו מילים אחת לשני. המסר שלו-בחרתי בך, המסר שלי-אתה המשפחה שלי. (קרדיט לאלוהים ששלח לי אותו ;)
נכנסו עם השיר "Wake me up" של Avicii&Aloe blacc.
..."I can't tell where the journey will end
"..But I know where to start
כאן.עכשיו.איתך.

זהו! השתפכתי :) הצלחתי להתרגש מחדש תוך כדי הכתיבה,
ושוב תודה ענקית על כל העזרה כאן בפורום

elinoket

New member
מקסים

שמחנו לעזור ואת מוזמנת להשאר איתנו אפילו שאת כבר אחרי

שיהיה המון המון מזל טוב ורק אושר ושמחה בחיים שלכם

ronitvas

New member
מקסים!!!

אני כבר יומיים מנסה להיכנס להגיב וכל הזמן ההודעה נתקעת.... מנסה את מזלי שוב!!

את מקסימה ואכן היה נראה שמצאתם את הדרך המושלמת לחגוג אירוע שהוא בדיוק אתם!
הכל נראה מושלם!
שמחה שעזרתי

מאחלת לך את כל הטוב שבעולם ועוד בטוחה שניפגש

למעלה