קרדיולוגיה !!!!! עזרה !

קרדיולוגיה !!!!! עזרה !

אני מחפש שמות של יצרנים או יבואנים של מכשיר מיוחד. המכשיר הוא לשימוש בייתי ותפקידו לתת שוק חשמלי במקרה של דום לב, הוא יודע לעשות אבחנה האם זהו דום לב או סתם התעלפות (למשל). האם מישהו מכיר ??? האם מישהו יודע איך מחפשים בגוגל חברות מסוג זה ?? ניסתי הכל !

amitp

New member
automated external defibrillator

שלום לך. המכשיר שאליו אתה מתכוון הוא דפיברילטור חצי או אוטומאטי מלא. הוא נמכר בד"כ עם מרשם רופא, כשחברת פיליפס הוציאה לא מזמן את הדפיברילטור הראשון שנמכר ללא מרשם רופא. גם לחברת Medtronic יש כמה דגמים טובים. למידע נוסףאתה יכול לנסות לחפש בגוגל "automated external defibrillator". בהצלחה.

תודה רבה

עמית שלום קודם כל תודה רבה על העזרה, אני ניגש מיד לחפש. אני מחפש את המכשיר הזה משום שקראתי עליו והוא "נראה" נהדר ומציל חיים, הסיבה לחיפושי היא שאני מעוניין לשווק אותו, אשמח אם תוכל לעניין אותי בפרטים נוספים אשר יסייעו לי להגשמת מטרתי זו תודה שי

YTmda

New member
לדעתי גם במקרה הזה ה-CR עדיף..

הוא נועד לציבור הרחב שיוכל להציל בעזרתו חיים, כלומר, שהמכשיר יוצב במקומות ציבוריים, ואנשים האחראיים, או אפילו סתם מישהו מהרחוב יוכל להציל בעזרתו חיים. ל-LIFEPAK CR יש הסברים ידידותיים יותר, המדבקות צבעוניות (כאשר לכל צבע יש מיקום שבו שמים את המדבקה), והממשק נוח יותר. ה-LIFEPAK 500 הוא יותר לאנשים שוכשרו לכך, אני חושב. במדבקות שלו כתוב Sternum ו-Apex, ואני לא מאמין שרוב האוכלוסיה מבינה את המילים האלו.

YTmda

New member
למשתמש הביתי, לא עדיף LIFEPAK CR

על פני LIFEPAK 500? לדעתי ה-CR ידידותי יותר ונועד לאנשים שלא עברו הכשרה בשימוש, ובמקרה שלנו, המשתמש הביתי. LIFEPAK CR Plus Defibrillator

YTmda

New member
האמת היא שלא ממש...

אני לא מתעסק בזה, אני מכיר את המכשירים ממד"א, לא יותר מזה. אבל עמית הציע לך מכשיר של פיליפס, אולי תבדוק מה איתו?

גם..

גם חיים זייד מ"זאב-המרכז לעזרה ראשונה" משווק מכשירי מוניטור ודפיברילטור. לא יודע בדיוק של איזה חברות.. תחפש אם יש להם אתר או משו כזה, ותבדוק שם.

שי, תודה רבה

נכנסתי לאתר והכל שם באתיות הפוכות, אני אתקשר אליהם בטלפון המצויין שם. אם תזכר בעוד מקורות מידע אני אשמח לשמוע. עד אז, להשתמע.

למעלה