מאהיר מציל את הרדאר
המאפיונרים כועסים ודורשים שמאהיר ירה כי הרדאר לא ידבר וסאייס מבהיר שגם אם היה מדבר זה לא היה משנה כי גרם יותר מדי צרות וג'מאל רוצה להרוג אותו אך מאהיר מאיים עליו ומאיים על המאפיונרים באקדח ומבהיר שיקח את האיש הזה, נאיל מסביר שזה נגד הקודים ומה פתאום בגלל האדם הזה יסתכסך איתם שכל כך התאמץ להיכנס לשורותיהם. נאיל מבהיר שהכתובת של האקדח היא הרדאר אך מאהיר עומד על שלו ודורש לשחרר אותו ובלגין אומרת שלא ומאהיר משחרר אותו וג'מאל מכוון אליו אקדח והם מכוונים זה אל זה אקדחים וג'מאל נדרש להניח את האקדח והוא טוען שמאהיר כיוון ראשון, הוא יורה לעבר ג'מאל בתור דוגמא ולוקח את הרדאר ומציל אותו.
המאפיונרים תוהים לגבי התנהגותו של מאהיר וג'מאל דורש מבלגין לברר, נאיל חושב שאו שיש למאהיר סיפור ישן עם האיש או שקורה משהו שהם לא יודעים עליו. בלגין מסכימה איתם ומבטיחה לברר. ג'מאל אומר למאפיונרים שמאהיר רק מכשיל להם את העסקים ואלה העובדות. נאיל סקרן לדעת במה מדובר כדי לדעת גם מה לעשות עם מאהיר. לאחר שבלגין הולכת סאייס אומר שגם ישאל את אורהאן כי בכל זאת הוא אחיו ואולי יודע משהו.
פרידה סוגרת את הדלת בלי לדעת שאביה ליד ומבקשת מאימה שמתעקשת לקבל תשובה לא לספר לאביה שהיא ומאהיר חזרו. מהמט סאים דורש לדעת מה קורה בין האם לבת וקרימה טוענת שהן חוגגות שהיא נשארת. מהמט סאים מגיב בחשדנות וקרימה מספרת על כוונתה של פרידה לעבור לגור עם סונה, מהמט סאים אוסר זאת בתוקף ומבהיר שתצא מבית הוריה רק נשואה ושואל אם זה קשור למאהיר ופרידה מכחישה. מהמט סאים מזהיר שמאהיר עבריין והיא שופטת ואם יהיה להם קשר יפעיל את כל הקשרים שלו כולל שר המשפטים כדי להכניס את מאהיר לכלא.
קרימה מזהירה את פרידה שאביה לא צוחק ומבקשת ממנה להיזהר. פרידה המומה מהיחס של אביה כלפי אימה ומרגישה אשמה. פרידה רואה את מאהיר ליד ביתה וממהרת אליו שאביו לא יראה אותו, קרימה מחפה עליה ומהמט סאים מוחה על שיצאה ומאיים על קרימה. פרידה מרחיקה את מאהיר ששופך בפניה את הלב על מה שעבר שרצו לרצוח אדם חף מפשע שרק עזר לאנשים ועוד רצו שהוא יעשה את זה. פרידה רוצה לדעת מה עשה ומאהיר מספר איך הציל אותו אך היא מבינה שהוא הסתבך עם המאפיונרים. מאהיר מספר על האכזריות שלהם ורצונם בדם וכמה זה כאב להיות להיות ביניהם.
קרימה מגיעה ומזהירה את פרידה לגבי הזעם של אביה שתגיד שהיא רק טיילה ליד הבית ומזל שהוא לא ראה את מה שהיא ראתה. פרידה מצליחה להרגיע לזמן מה את אביה. פרידה באה אל מאהיר ששמח לקבל אותה והם מבלים במיטה ופרידה אומרת שחשבה על זה ובטוח המאפיונרים יגרשו אותו מביניהם, אז כדי לגלות את האמת היא רוצה שיעזר בבלגין שזה הקשר היחיד שלו והיא רוצה לשפוט את הרוצחים של אימה ספייה ונאזיף ולראשונה רוצה לגזור גזר דין מוות. מאהיר מודה לה על ההתחשבות ופרידה מודה שאם הייתה במקומו הייתה נוהגת כמוהו.
נאאג'דגט בטוח שאיש ימכור לו את המועדון ומופתע כשהאיש מסרב ונאג'דט מטיח בו את החובות והוא מספר איך קרדאיי הגן עליו והוא קיבל מה שהיו חייבים לו ולא ייתן יותר לרמוס אותו. נאג'דט מאיים עליו ויש קטטה ובאה משטרה ונאג'דט מרגיעה את יאסין שהם הסתדרו ביניהם. אבל שולח איש שלו לחטוף את בנו מבית הספר לתת לו לדאוג יום ואז להגיד שיקבל את בנו אם יעביר את הבעלות של המועדון. בנו של אותו איש מהשכונה של מאהיר אכן נחטף בדרכו הביתה מבית הספר.
אורהאן מבקש לילה עם נילאי והיא מסרבת ואורהאן מבהיר ששילם עליה ומכה אותה, היא מבטיחה להתייחס אליו כמו אל עוד אחד מהאנשים שהיא בזה להם, אורהאן שוכב איתה ולועג לה שהיא נילאי וזהרה הייתה שקר שהוא קנה ורימתה את משפחתו. הוא לועג לה והיא סובלת מהיחס שלו, ביציאתו שניהם מתייסרים וכואבים מאוד. אורהאן מבקש מסאייס כסף למרות שנכשל וסאייס מבהיר שזה מארחוריהם. אורהאן מספר שיש לו כאב אישי באהבה וסאייס מצטער שזה עלול להיחשב כתמורה, אבל אין קשר ומבטיח לתת לו אבל מספר על שהם תפסו את הרדאר ועמדו להרוג אותו ומאהיר הגיע והם חשבו שהוא יסיים את מה שלא הצליח, אך לא רק שלא הרג אותו אלא גם איים עליהם כדי לחלץ אותו ושואל את אורהאן אם ידוע לו משהו שיכול להסביר את התנהגות אחיו.
מאהיר מביא את הרדאר והאנשים מספרים שדאגו לו ולא ידעו אם הוא חי או מת. הוא מספר שהיה על סף מוות, אך ניצל בזכות מאהיר. מאהיר מספר על כך שבית אחד נקנה במחיר גבוהה וזה ישמש אותם מול השופט לדרוש מחיר זהה לכל הבתים ושלא ירמו אותם, בתיהם ימכרו אך הכסף יספיק לקנות בתים חדשים טובים יותר, הם חוגגים ועומדים לשוב לבתים שלהם עד להכרעה צודקת.