קרדאיי

evglev1

Well-known member
מנהל
בלגין מצילה את חיי מאהיר!!!!!!!!!!!!!!!

בניגוד למה שנתנו לחשוב כאילו הנחש ירה בבטנה של מאהיר ומאהיר התחיל לדמם הירייה הייתה של בלגין שירתה בנחש והיא מפצירה במאהיר לעזוב לפני שהמשטרה תגיע. הם עוזבים בדיוק כשהמשטרה מגיעה ובלגין שואלת מדוע מאהיר לא חיסל את הנחש ומאהיר טוען שלא הייתה לו הזדמנות ובלגין טוענת שגם אם הייתה לו הזדמנות לא היה עושה זאת. מאהיר מתעניין כמה זמן בלגין הייתה שם והיא טוענת שמספיק זמן כדי לדעת שהוא לא ירה בנחש וקולטת את מאהיר וטוענת שהוא דואג לכולם שהוא עוזר לכולם בעת צרה. מאהיר טוען שזאת המחויבות שלו לשכונה ובלגין מטיחה בו שאם זה היה כך היה שולח את אנשיו לטפל בדברים והוא תמיד בשורה הראשונה וטוענת שהוא לא מסוגל לרצוח ולא היה רוצח גם מי שפגע בו וניסה לרצוח אותו כמו ברדאן הנחש. היא שואלת מדוע הוא רוצה להצטרף אליהם, מדוע הוא גונב סחורה ורוצה להיות חלק מעולם הפשע בניגוד לאופי שלו ומאהיר מסרב לענות ואומר שילכו לפני שהמשטרה תגיע ובלגין מבהירה שהוא לא עובד עליה ואם לא יסביר לה היא תגלה בעצמה.

מאהיר בא לסאייס ויוסוף ומטיח בהם את ניסיון הרצח של ג'מאל באמצעות הנחש והם טוענים שגם לנחש יש חשבון איתו וסאייס מעיד על כך, אך מאהיר מבין שהעיתוי הוא מוזר וגם הוא לא היה מתערב ביניהם והם מחליטים לברר את העניין. יש מגפה בבית בושת והנשים חולות והלקוחות לא יבוא וג'מאל משתכנע להביא רופא. אנשיו של הנחש רבו אם הנחש ירה למאהיר במצח או בלב וכשבאו לראות הופתעה שהנחש הוא שנורה ובדקו אם הוא חי. ג'מאל מקבל טלפון וחושב שישמע על מותו של מאהיר והמום לשמוע שמי שמת זה הנחש והוא מבין שימיו ספורים כי הפר את הקודים של העולם התחתון למרות שמנהלת בית הבושת חושבת שהם יהיו נאמנים לו ואז הוא מקבל טלפון מיוסוף ומבין שזה נחשף.

ג'מאל מעמיד פנים שהוא לא מבין על מה מדובר ומופתע מהעדרו של נאיל בול העץ וכששומע שלא יבוא הוא מדבר על לפעול מאחורי הגב שלו. כשמאהיר מטיח בו את ניסיון הרצח באמצעות הנחש ג'מאל מעמיד פנים שהוא לא יודע על מה מאהיר מדבר בכלל. סאייס ויוסוף משתכנעים בחפותו של ג'מאל אך מאהיר מזהיר אותו שבפעם הבאה סופו יהיה כמו של הנחש. סאייס ויוסוף דורשים לדעת אם ג'מאל דובר אמת וג'מאל מוחה על שמילה של אדם חדש שווה יותר ממילה שלו שהרבה זמן בעסק.

אוסמאן מגיע לתמוך בסונגול ומזכיר לה שהתכוונה לדבר עם אביה והאם בגלל שסיפרה לו הוא קיבל התקף לב וסונגול מבהירה שלא הספיקה לדבר איתו, ואין להם קשר למה שקרה לו וזה מרגיע אותם. הם מחזיקים ידיים כשיאסין מגיע ומסתבר שהוא רק שמע על כך לראשונה ובא לתמוך במשפחה. אוסמאן הולך אך יאסין תוקף אותו ברחוב ומטיח בו את החיזורים אחרי בחורה מאוסרת ומכה אותו נמרצות ואנשים מתערבים ויאסין מספר שהוא שוטר ואז שואלים אם מדובר בגנב. סונגול מנסה להרגיע את הרוחות, אך יאסין מסרב לשמוע ומבטיח להתחשבן איתה וסונגול מתעלפת ואז עוזרים ומסתבר שהיא לא העמידה פנים כמו שחשבתי אלה התעלפה ומטפלים בה. יאסין מספר לאילקנור שנאזיף ביקש ממנו לא ללוות את סונגול כי הוא ילווה אותה ואילקנור מספר שסונגול הלכה לבד ונאזיף הלך אחריה כמה זמן אחר כך. יאסין שואל את סונגול אם הלכה לבית ספר לבד או עם אוסמאן והיא טוענת שהתכוונה ללכת לבד ואוסמאן פגש אותה ליד הדלת. יאסין שואל אם כשהיא הלכה עם אוסמאן הם היו כמו שהוא ראה אותם כאילו שהם בני זוג וסונגול מוחה על הקנאה שלו ויאסין טוען שכבר הבין מה שהיה צריך להבין, אבל לה אין מושג למה היא גרמה.

נאזיף מתעקש לעזוב את בית החולים בניגוד לרצון הרופאים וטוען שבשבילו הכי טוב להחלים בבית. הוא רואה את מאהיר לצידו והם מסתכלים זה על זה, אבל נאזיף מתעקש לקחת את בנותיו הביתה ולא מחליף מילה עם מאהיר.

פרידה הולכת לבית הקפה בו הייתה עם מאהיר ומעלה זיכרונות וסובלת ומתעקשת לשכוח את מאהיר ולהוציא אותו מליבה. המלצר מציע לה תה ושואל על מאהיר והיא אומרת שלא יבוא ומספרת שבאה להיפרד כי היא עוזבת לאנקרה בעוד יומיים והמלצד מצטער על כך ומאחל לה בהצלחה.

סואידה מבקשת מנאג'דט להסביר שהם נשואים בטקס דתי ומספרת על המבוכה שלה ומסבירה שאייטן לא תניח להם ועליו להתגרש ממנה ונאג'דט מבטיח נקמה איומה באייטן שתצטער על זה שהיא נולדה. אייטן לא מבינה מדוע היא צריכה לנסוע לתחנת משטרה, הרי הם בגדו ולא היא וארדאל מסביר שעליה למסור עדות ולהגיש תלונה. נאג'דט מבקש לנסוע במכוניתו עם שוטר, אך מסבירים שזה בלתי אפשרי ועליו לנסוע בניידת משטרה ואייטן מחייכת חיוך ניצחון לעברו של נאג'דט.
 

evglev1

Well-known member
מנהל
אייטן לגמרי שונה מהעונות הקודמות

והבי מוחה בפני בלגין שהסתירה את ההתסבכות שלה וכשהיא מתרצת שלא רצתה להדאיג אותו הוא מטיח בה שלא היה אכפת לה לשבת בכלא. הוא מבטיח להסדיר את העניין ופונה לפרידה בבקשה לעזור לבלגין בטענה שהיא מאורסת לחבר שלו והיא חפה מפשע ומספר על הבעיות של ארוסה של בלגין. פרידה מבהירה שלא תעשה פרוטקציה גם אם אביה יבקש ממנה, ובכל מקרה היא עוברת לאנקרה וגם אם רצתה לא תטפל בנושא. אייטן בדיוק מגיעה לספר לפרידה על הגירושין ושומעת מפרידה שגילתה כרגע שבלגין מאורסת. אייטן מבהירה לפרידה שהיא צריכה לשמוח שזאת אומרת שמאהיר המציא את הרומן שלהם ולהרחיק אותה, אבל פרידה מבהירה שזה לא משנה את העובדה שמאהיר לא רוצה אותה בחייו וגם לא תסלח לו את הנשיקה גם אם היא נועדה להרחיק אותה. ואז סונה מביאה את הצוות להיפרד מפרידה ואייטן שומעת שפרידה עוברת לאנקרה וממהרת בתקווה להודיע למאהיר בזמן.

נאג'דט וסואידה עצורים ונאג'דט מוחה על הכיבוד המועט שהרי אשתו אוכלת בשביל שניים והשוטר מסביר שזה מה שיש וממילא עוד מעט יהיה דיון. אייטן מגיעה לדיון כשארדאל שם לפניה ונאג'דט לועג איפה הלקוחה שלו. אייטן שואלת כמה זמן זה יימשך כי יש לה עניין דחוף וארדאל לא מבין מה יכול להיות יותר חשוב מזה. נקבע שהם ישפטו ללא מעצר ואייטן מבהירה שמה שחשוב לה זה להתגרש ומצידה שנאג'דט יהיה חופשי. נאג'דט רודף אחרי אייטן ושואל אם לדעתה הוא ישאיר את זה ככה והיא לועגת לו ומבהירה שלא מפחדת ממנו וממהרת לחפש את מאהיר.

סונה רוצה להיפרד מפרידה שעוזבת בעוד יומיים ופרידה מבהירה שהיא לא אוהבת פרידות וממילא היא תעבור לאנקרה. סונה שואלת אם במידה ומאהיר יבוא לבקש סליחה היא תשנה את דעתה ופרידה מבהירה שלא. פרידה נזכרת בהיכרות שלה עם מאהיר בתור סאליח אייפק ובכך שהוא ניסה לפקוח את עיניה לגבי נאזיף והיא לא מבינה מדוע הוא מגן על נאזיף ועל היכרות בינו לבין טורגוט וסובלת מאוד מהמצב.

נאזיף עוזב את בית החולים ואילקנור דואגת שייקח את התרופות בזמן. יאסין מביע את אכזבתו מסונגול אך לא מספר לה את הסיבה להתקף הלב. נאזיף קורא ליאסין ושואל אותו אם הם בטוחים לגבי האירוסין שנראה שהאסונות שינו את המצב, ובכך מביע הבנה למצבה של סונגול, אך יאסין מתעקש על שלו ואומרת שלהיפך בעקבות המצב הוא חושב שעליהם להקדים את החתונה. זה מפתיע את נאזיף, אך יאסין מתעקש. סונגול שואלת את יאסין אם סיפר לנאזיף ויאסין מבהיר שלא יכאיב לו כשרק החלים.

אוסמאן בא לסנדלריה ומופתע לראות את בלגין בתור לקוחה, היא שואלת לגבי בעל העסק ואוסמאן מסביר שהוא עבר התקף לב היא מתחזה לחבר של אילקנור מהלימודים והוא מוסר לה את הכתובת, היא מבקשת לבקר את אילקנור שמסבירה שצריכה לטפל באביה ומבקשת מבלגין כתובת או טלפון שהיא תיצור איתה קשר בעוד יום או יומיים ובלגין מסכימה.

מהמט סאים מבקש עזרה מיוסוף שהם רוצים להרוס שכונה ולבנות בתים טובים יותר, אך יש מנהיג של השכונה שמוביל את התנגדות השכנים ומבקש מיוסוף להוריד אותו.

מאהיר בא לחווה של סאייס ומטיח בו את עבודתו של אורהאן ומבקש בתור טובה לפטר את אורהאן. סאייס מבהיר שזאת החלטה של אורהאן ומזמין אותו להגיד אם הוא רוצה לעזוב ואורהאן מבהיר שלא ואורהאן שומע מאנשי סאייס שמאהיר הרג את ברדאן הנחש ונראה שהוא נכנס חזק לעולם התחתון.

מאהיר מקבל מכתב מהכלא וזה מבולנט שמתנצל על היחס שלו ומתחנן בפני מאהיר שיבקר אותו בכלא.
 
למעלה