קרב מגע בחיפה

omer ok

New member
קרב מגע בחיפה

שלום, אני מחפש מקום רציני לאימוני קרב מגע בחיפה, ראיתי את האתר של הארגון בנילאומי לקרב מגע, והתרשמתי די לרעה מכך שכל אימון אורכו רק שעה אחת, אני צודק שזה מעט? אני מחפש גם דגש על כושר, מכיוון שאני כרגע לא בכושר ועם עודף משקל קל. תודה רבה, עומר

אחי, אולי רק שעה

אבל שעה עם גבינה!!! אתה יודע כמה זה קשה עם גבינה? מקווה שכולם הבינו את הרמז

omer ok

New member
לבנה או צהובה?

אין לי מושג למה אתה התכוונת, אתה אומר ששעה זה מספיק? יש לך חוות דעת על המקום?

לבנה, צהובה, קשה או רכה...

הכל שטויות! גבינת פאלטרו. זו הגבינה! ושעה עם גבינה כזאת זה די והותר... ולפותח השרשור ולשאלתו : נסה והיווכח...

Tonjin

New member
השאלה האמיתית היא

מסורתית או מודרנית/אקלקטית.. ובמקרה הזה אין מקום לויכוח: קממברט/ברי/רוקפור בשלות לוקחות בהליכה (לאחור) פילדלפייה קרים-צ'יז בטעם אננס..

אלישיר

New member
../images/Emo13.gif גם שלש שעות זה קצת.

בעזהי"ת א. (תעשו טובה; סמט, מאסוגו, ומפעל הגבינות הגדול והמהולל. בא גולש חדש לפורום, לא יודע כלום, לא מבין כלום, שואל שאלה פחות או יותר מנוסחת לעניין. מה נפלתם עליו?). ב. גם שלש שעות, זה קצת. אתה צריך לעבוד על כוונה, גמישות, זריזות, מודעות, תזמון, ידע רוחבי, כושר גופני מעולה ועוד כהנה וכהנה, וכל זאת רק כבסיס להפנמת עקרונות ותרגילי הלחימה של השיטה שבחרת בה. אלא, שאין צורך לפתח את כל אלה בשיעור אמנות הלחימה. שוקי רוזנצוויג, מאמן מוערך לאגרוף תאילנדי, למשל, לא היה עובד בצורה רצינית על גמישות. "אין מספיק זמן", הוא היה אומר -"מי שרוצה להשקיע, שיעבוד לבד בבית". אפשר בשיעורי הלחימה להתמקד בלחימה מעשית ותו לא, ואת כל השאר לפתח ולטפח במסגרות חילופיות, ולמשל בשיעורי יוגה וצ'י גונג, בתוכנית ריצה יומיומית וכו' וכו'.

צודק אלישיר

עומר. אני לא מבין בקרב מגע ועל פניו באמת נראה ששעה זה קצת מעט מדי. אבל הכי טוב זה םשוט ללכת ולנסות שיעור שניים ולראות איך זה בשטח. לפעמים האינפורמציה מהאינטרנט מטעה קצת. אימוני כושר אתה יכול לעשות בבית. רק תתייעץ עם מישהו שמבין לפני כן, ועדיף פנים אל פנים - לא באינטרנט... תוכל לנסות להתייעץ עם המאמן או המאמנים במקום כשתגיע להתנסות... ובקשר לגבינות - רק מעט הומור חלבי. אל תיקח ברצינות. בהצלחה.

omer ok

New member
תודה :]

הכל בסדר, אם מצחיק אותכם בדיחות על גבינות, תהנו
כל אחד וההומור שלו

שים לב חבר

במרכז אביחי במרכז הכרמל מאמן בחור בשם רביד שימקו שהוא תותח רציני ובחור זהב. מאוד מומלץ ואתה תהנה מקרב מגע איכותי מאוד. לך ותבדוק.

מה הוא מלמד ובן כמה הוא?

אני מעונין ללמוד לקרב מגע ולא הגנה עצמית אני בן 32 ,יש מקומות באיזור קריות חיפה לגילאים שלי שמלמדים את זה? ונדמה לי אימון קרב מגע טוב צריך להיות שעה וחצי ,ההתחלה היא עם תרגילי גמישות עד שעוברים לביצועים.

תודה

ואתה יודע מה הכי מצחיק? כשהייתי נער למדתי קרב מגע בימי ראשון-ורביעי באותם השעות שזה שעה וחצי חחחחחחחחח בהחלט אני יתחיל לברר בקשר לקרב מגע הגיע הזמן אחרי הרבה שנים של עצלנות וחוסר ביטחון עצמי לחזור לשורשים של הכח והעוצמה שהיתה לי

למעלה