קרב מגע אלי לזרב

הפסיכולוגיה של הלחימה

כפי שטען ש' - זאת יכולה להיות מגוונת כאופיו של המתרגל וכמגוון המטרות המתבקשות להיות מושגות.

אני מעריך שבשיטה מ"משפחת הקרב מגע" המטרה המרכזית היא להימנע מעימות פיזי ואם לא ניתן - אז למצוא כלים להתגבר או לתעל את הפחד, באופן שלא רק שלא יפריע - אלא אולי אף יעצים את יכולת ההגנה העצמית...

אנחנו קוראים לזה "ניהול פחדים" וההתמודדות - תיאורטית ומעשית, שכן - לא ניתן להפריד בין השתיים

ראשית כל היא מתחילה בתפיסה שלך את את עצמך, את הסיכונים
... במה שאתה משדר מילולית וגופנית... אח"כ היא מתורגמת ל"מעשית" קרי ללחימה: אלמנטים של הונאה פסיכולוגית כזו או אחרת, הפתעת האיום מבחינת "ארגז כלי הלחימה", קצב הלחימה, הטווחים וכד'...

לא מכיר את האיש והשיטה שאתה שואל עליו אבל למה לעסוק בספקולציות ולחפש המלצות מיד שלישית

הכי טוב לפנות אליו ולבדוק מולו...

ש מים

New member
פורום קרב מגע

נראה לי שאת התשובה הטובה ביותר תקבל בפורומים העוסקים בקרב מגע. פורומים של אנשי קרב-מגע.

ori jkd

New member
קרב מגע אכן עונה על קרטריון החיפוש

קרב מגע היא שיטת לחימה אשר מיועדת לנישה המהירה הפרקטית לתרחיש עימות אשר אתה כמתגונן צריך לעמוד בו.
לטעמי הקרב מגע, הישרדות, קפאפ ושאר combatives למינהן הן לימודי תעודה אשר אותם מצרפים לתואר.
יש נטייה לנכס מושגים כמו לוחמה מבוססת מציאות ,קרב מגע, הישרדות וכ'ו יותר מידי לשיטות למרות שכל מי שעוסק באומנויות לחימה עוסק באותם מושגים ביום יום.
אותי לימדו שהגדולה היא לדעת לא להיכנס לאלף קרבות ואם לא הצלחת לצערך למנוע את האלף ואחד אזי ישנם מספר רמות הגנה לעליהן אכתוב בפוסט הבא כדי להרחיב את השרשור.

למעלה