D DAN1EL New member 4/10/04 #11 אתה הורג אותי כל פעם מחדש ../images/Emo6.gif בהתחלה אתה עושה קרב של להקות בריטיות כשאחת המתמודדות היא בכלל להקה אירית... אחר כך קרב להקות רוק כשכל הלהקות הן פופ, ועכשיו קרב דיוות שחורות. וממתי ג'ניפר לופז היא שחורה? בכל אופן - אני בוחר באלישיה קיז.
אתה הורג אותי כל פעם מחדש ../images/Emo6.gif בהתחלה אתה עושה קרב של להקות בריטיות כשאחת המתמודדות היא בכלל להקה אירית... אחר כך קרב להקות רוק כשכל הלהקות הן פופ, ועכשיו קרב דיוות שחורות. וממתי ג'ניפר לופז היא שחורה? בכל אופן - אני בוחר באלישיה קיז.
ס סמיילי בסוטול New member 4/10/04 #21 כשאתה בן זוג של מישהו שחור אתה שחור! ולמי שלא יודע.. פי דידי והיא.. אייטם נהדר היו
D dilan angel New member 4/10/04 #26 ../images/Emo110.gif../images/Emo23.gifאלישה קיז../images/Emo23.gif../images/Emo110.gif
S S t r i p p e d New member 4/10/04 #30 ברור ש... ג'ניפר לופז (ואני יודעת שאני לא כתבתי אף פעם בפורום אבל סתם אני נכנסת לפעמים והייתי חייבת להגיב כאן!)
ברור ש... ג'ניפר לופז (ואני יודעת שאני לא כתבתי אף פעם בפורום אבל סתם אני נכנסת לפעמים והייתי חייבת להגיב כאן!)
ס סמיילי בסוטול New member 4/10/04 #33 אני חושבת שאלישיה המוכשרת מבין ה-3 אבל הדיווה היא ג'ניפר מבינהן.. זה ברור
J jt fan New member 5/10/04 #40 ממ.. כמובן שביונסה היא הדיווה האמיתית מבין שלושתן.. אבל יש לי סימפתיה מיוחדת לג'ניפר[ ],ולכן אבחר בה