אתה לא יכול בלי להזכיר את כריסטינה אהה!?!?
C CrAzY MuSiC New member 30/9/04 #36 מה את נדחפת בכלל../images/Emo35.gif ואם לא שמת לב לא אמרתי מילה אחת על כריסטינה כנראה את גם לא יודעת לקרוא בנוסף לכתב החרטומים שלך...
מה את נדחפת בכלל../images/Emo35.gif ואם לא שמת לב לא אמרתי מילה אחת על כריסטינה כנראה את גם לא יודעת לקרוא בנוסף לכתב החרטומים שלך...
J jt fan New member 30/9/04 #43 לא שאני באה נגדך או משו.. אבל אתה יודע- לא רק מי שמתחיל מריבה אשם.גם מי שמשתף פעולה. לא הרבה יותר פשוט לשמוע ולשתוק ואני פונה גם לערן.. זה מסב לכם הנאה כלשהי גם אם כן..שמרו בפנים.
לא שאני באה נגדך או משו.. אבל אתה יודע- לא רק מי שמתחיל מריבה אשם.גם מי שמשתף פעולה. לא הרבה יותר פשוט לשמוע ולשתוק ואני פונה גם לערן.. זה מסב לכם הנאה כלשהי גם אם כן..שמרו בפנים.
J jt fan New member 30/9/04 #47 איפה הנורמלי פה../images/Emo35.gif אנשים פה צמאים לריבים..ריבים במסווה של ויכוחים תמימים.
X Xtina2 New member 30/9/04 #50 יופי אז שישתו מים!.... זה בסך הכל משחק לא אמור לפגוע במישהו או משו כזה אפשר לחשוב
C CrAzY MuSiC New member 30/9/04 #52 תגידי את באמת חושבת שעשיתי את כל זה בשביל לריב סה"כ משחק, על מה הוא נדלק כל כך
X Xtina2 New member 30/9/04 #54 חחחח יש אנשים מצחיקים טוב חלאס מה אתה נותן להם להרוס לך את המשחק,מעניין שעד עכשיו לא היתה בעיה אם המשחק
חחחח יש אנשים מצחיקים טוב חלאס מה אתה נותן להם להרוס לך את המשחק,מעניין שעד עכשיו לא היתה בעיה אם המשחק
ע ערן1987 New member 1/10/04 #72 כי אני מזל שור,נדלק על כל דבר קטן אפילו כשאני במקלחת אני עולה באש.. נכון השיר Burn של אשר? נחש מי כתב אותו?
כי אני מזל שור,נדלק על כל דבר קטן אפילו כשאני במקלחת אני עולה באש.. נכון השיר Burn של אשר? נחש מי כתב אותו?
C CrAzY MuSiC New member 30/9/04 #55 אמרתי את זה לשנייה. ואמרתי את זה כי היא מתחילה להכתיב לי פה דברים כאילו היא אימא שלי. תפסה יותר מידי פוזות...
אמרתי את זה לשנייה. ואמרתי את זה כי היא מתחילה להכתיב לי פה דברים כאילו היא אימא שלי. תפסה יותר מידי פוזות...
C CrAzY MuSiC New member 30/9/04 #58 שום דבר לא מטריף אותי. ואת באמת צודקת, אמרתי את זה כבר מקודם. רק זה מעצבן איך שאת אומרת את זה כאילו ילדת אותי...
שום דבר לא מטריף אותי. ואת באמת צודקת, אמרתי את זה כבר מקודם. רק זה מעצבן איך שאת אומרת את זה כאילו ילדת אותי...