קרב חדש

CrAzY MuSiC

New member
קרב חדש../images/Emo26.gif

הפעם
קרב המשעממות מתמודדת ראשונה
אלאניס מוריסטי

CrAzY MuSiC

New member
את מי את יותר מעדיפה

ידעתי שזה יבלבל, אבל תצביעו את מי אתם מעדיפים

CrAzY MuSiC

New member
חח ידעתי שתכעס../images/Emo13.gif

כי אתה שרוף על שתיהן... אבל יאללה בקטנות... מה אתה לוקח ללב

ערן1987

New member
מעריץ שרוף?

יופי שלא הפכת אותי למעריץ פאנטי שקונה דברים כמו זה(כן,זה אמיתי.. וזה מוגזם.. וזה נדיר) בכלל,אני רק אוהב את אלאניס.. איך הגעת לזה שאני מעריץ של נורה ודיידו?

CrAzY MuSiC

New member
מתי אמרתי שאתה מעריץ../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif

אמרתי שאתה שרוף על נורה ואלאניס.. מה לא
אתה לא אוהב אותן
והיציאה עם בריטני הייתה ממש ממש לא במקום

ערן1987

New member
שרוף זה אפילו "גרוע" יותר ממעריץ

אוהב אותן,נכון.. אבל שרוף? הגזמת היצאה עם בריטני לא במקום? לדעתי זה במקום ועוד איך,אולי יש כאלה שחושבים שהיא משעממת,חשבת על זה? אני יכול להגיד "מי אתה שתקבע שאלאניס ונורה ודיידו וכו' הן משעממות?" אבל זו דעה שלך,נכון.. אבל למה לשים רק אותן? ועוד אמרת לי "ידעתי שתכעס",זה נראה כאילו עשית את זה דווקא

CrAzY MuSiC

New member
זה היה ממש רחוק מלעשות דווקא

מה חשבת שאני יעשה את זה בשביל לעצבן אותך בכוונה
מה אני חסר חיים
רק ידעתי שאתה אוהב את נורה ואלאניס ואיכשהו ציפיתי לזה ממך טוב אז אמרתי "שרוף" במקום "אוהב"... אפשר לחשוב תאכל אותי ואני לא היחיד שחושב שכל אלה המשעממות הבולטות. נ.ב.: בריטני ממש ממש לא משעממת. לפחות לא בשנה האחרונה...

CrAzY MuSiC

New member
כי היא לא משעממת

אז לא הייתי שם אותה בקרב של משעממות יודע מה
הקרב הבא הוא קרב הפרחות, אני ישים את בריטני שם טוב לך עכשיו
אני לא מבין איך היא נכנסה לפה בכלל, אחרי זה אומרים שאני דוחף אותה לכל מקום בפורום טוב..... תודה שהרסת לי שרשור שלם, באמת
אפשר לחשוב, איזה באלגן עשית מזה, משעממות זה אפילו לא בהכרח רע

ערן1987

New member
אני חוזר ואומר:לדעתך היא לא משעממת

ונחמד לדעת שאתה מחשיב את בריטני בפרחה.. שמע,אותי מעצבן שאתה שם כל מיני זמרות שרק לדעתך הן משעממות,ולא לצד אחרות.. אפילו אם לא היית שם את אלאניס הייתי עושה את אותו הדבר בכלל,מה טוב בלהיות משעמם?

CrAzY MuSiC

New member
אף פעם לא החשבתי את בריטני פרחה

פשוט אמרתי את זה כדי שתירגע, אולי לקלל את בריטני ירגיע אותך.. אם אתה רוצה לדבר על כל זה, פנה למסרים ואני ידבר איתך על זה עד מחר, לא פה. אני מבקש לא להרוס את השרשור הזה... נ.ב.: לדעתי דידו בכלל לא משעממת ואני חולה עליה, ושמתי אותה. בגלל שהרוב אומרים שהיא משעממת. וגם אלאניס ונורה הרוב אומרים שהן משעממות.

ערן1987

New member
מה הקשר ללקלל את בריטני?

סו וואט עם הרוב אומר? שמעת פעם על "דעת המיעוט"? באותה מידה שאתה חושב שבריטני היא הדבר הכי לא משעמם שיש,יש כאלה שחושבים שהיא הדבר הכי מרדים בעולם ועובדה שכמה כתבו פה שנורה ודיידו לא משעממות.. או,שאני מדמיין

CrAzY MuSiC

New member
טוב נו מה אתה רוצה עכשיו../images/Emo35.gif

לדעתי ולדעת הרוב לפחות חלקן משעממות ופשוט תשלים עם זה. אפשר לחשוב, מה אתה מגן עליהן
אפשר לחשוב אלאניס תראה את זה ותתחיל לבכות כי היא משעממת... יאללה תתגבר על זה וזהו. אפשר לחשוב פגעתי בך... אה ועוד משהו, דעת המיעוט בתחת שלי.

ערן1987

New member
חלקן משעממות

אז סתם חלק בחרו פה בהן אה? אתה מדבר על זה כאילו פגעת בי? שלא נדבר על ההודעות שלך כשמתחילים לדבר כאן על בריטני

CrAzY MuSiC

New member
אני לא מתחיל להתווכח כמוך

אני אומר להם מה דעתי למשל עם המעריצים של כריסטינה לא התחלתי לרדת על כריסטינה, אמרתי מה אני חושב על בריטני ואמרתי שאם זה דעתם סבבה לא כמוך והתגובה הילדותיתי הזאת "מתמודדת רביעית - בריטני" חה
פשוט קורע מצחוק אתה רוצה לגרור פה מריבה וסתם הרסת שרשור שלם

למעלה