אמינם ופיפטי גם..
D DAN1EL New member 29/9/04 #21 נלי אני מתעב את אמינם, וגם פיפטי לא משהו. ואני אוהב שירים של נלי: Hot In Here Ride With Me Tilt Ya Head Back ועוד.
נלי אני מתעב את אמינם, וגם פיפטי לא משהו. ואני אוהב שירים של נלי: Hot In Here Ride With Me Tilt Ya Head Back ועוד.
B black spot New member 29/9/04 #23 נלי וכולם די משעממים....אני....... הייתי אומרת אמינם בלי שום ספק....הוא גם נשאר הרבה...בתור אחת ששונאת היפ הופ..לאמינם רוב השירים שלו הם ראפ...גם ראפ אני לא כזה שומעת אבל לא אתנגד לדיסק של אמינם....
נלי וכולם די משעממים....אני....... הייתי אומרת אמינם בלי שום ספק....הוא גם נשאר הרבה...בתור אחת ששונאת היפ הופ..לאמינם רוב השירים שלו הם ראפ...גם ראפ אני לא כזה שומעת אבל לא אתנגד לדיסק של אמינם....
D Devil In Disguise New member 29/9/04 #26 אמינם ../images/Emo45.gif למרות שנלי הפתיע אותי לטובה עם השיר שלו My Place
D dor307 New member 30/9/04 #27 50סנט,מסכן אף אחד לא בוחר בו,אם זה היה לפני שנה,כולם (כמעט) היו בוחרים בו.
F flowers girl New member 30/9/04 #30 נלי שליטההה../images/Emo70.gif שונאת את 50 סנט ואמינם סתם מעצבן נלי