קרב הלהקות 2008- משחק 8

Caraya

New member
קרב הלהקות 2008- משחק 8

תוצאות משחק מס' 7: סופסוף היה לנו משחק צמוד ומעניין. אולי הייתי צריך לעשות את כל הלהקות במשחק להקות גראנג'. סאונדגרדן ניצחה את אליס אין צ'יינס 11-9. המשחק השמיני מתחיל עכשיו ופותח את שנת 2008: איירון מיידן נגד גאנז אנ' רוזס. שתי להקות שמכרו הרבה יותר חולצות ופוסטרים מאשר אלבומים. ומכיוון שכך, בואו נשלב במשחק הזה גם סקר. יש או היה לכם חולצה\פוסטר של אחת מהלהקות האלה?

גאנז אנ' רוזס , ואין ולא היה לי חולצה\פוסטר

או כל מוצג אחר של הלהקות הנ"ל . מה שכן יש לי פוסטר מבד ותמונה מעץ מדרום אמריקה של ג'ים מוריסון אבל זה כבר לא קשור לנושא...

Liorking

New member
גאנז אנד רוזס!

יש לי חולצה ישנה של גאנז, כבר דהויה לגמרי מרוב שימוש. זה מזכיר לי לקנות חולצה חדשה שלהם. אין לי חולצה של מיידן, כרגע לא בוער.

Caraya

New member
רובים ושושנים

אין לי חולצה\פוסטר, לפני כמה זמן ראיתי במיוזיק סנטר חולצה של סלאש ורציתי לקנות אותה אבל חבר שלי אמר לי שהוא יצחק עלי כל החיים אם אני אקנה את זה.

MilkShack

New member
גאנז אנד רוזס

גם כן לא מחזיק שום פריט שלהם שלא קשור במוזיקה..

r0cken

New member
גאנס נ' רוזס

לא, לא היה לי לא חולצה ולא פוסטר. אבל היה לי ספר תמונות של גאנס (עם היסטוריה קצרה).

«Jimmy Page»

New member
אה, לא שמתי לב לשאלה!

בד"כ אני לא קונה מרצ'נדייז של להקות, אבל כשהייתי בארה"ב לפני שלוש שנים נתקלתי בשמיכת פליז של גאנז שאיתי עד היום והיא אדירה לגמרי. אבל אין חולצות/פוסטרים.

yotamn9

New member
איירון מיידן

אין לי חולצה/פוסטר של אחת מהן, אבל הצילצול שלי בפלאפון הוא של הסולו בסוף של נובמבר ריין
.

גאנז אנד רוזס

ולא אין לי לא חולצה ולא פוסטר, רק דיסק אוסף מצוין שלהם חח

Cherub Rock

New member
גאנז, למרות שאני לא אוהבת אותם ממש..

אבל את איירון מיידן אני בכלל לא מכירה

Cherub Rock

New member
אה, ולא אין לי שום דבר שלהם,

אין לי שום דבר של שום להקה (זאת אומרת פוסטרים, חולצות, סיכות וכל זה).

genz

New member
לא עדיף להצביע מתוך העדפה במקום ברירת מחדל?

Cherub Rock

New member
כן ../images/Emo122.gif

אני מכירה שיר או שניים של איירון מיידן, ולמרות שאני לא אוהבת ממש את גאנז, האלבום שלהם אפטייט פור דיסטרקשיון הוא טוב, אז זה לא ממש ברירת מחדל... מהמעט מאד ששמעתי מאיירון מיידן, ומהאלבום של גאנז היחיד שאני אוהבת, אני מעדיפה את גאנז..

למעלה