קרב הלהקות 2008- משחק 2

Caraya

New member
קרב הלהקות 2008- משחק 2

במשחק הקודם, שהיה מתוח במיוחד, נירוונה השיגה ניצחון דחוק על פרל ג'אם: 13-12. והפעם אנחנו עוברים לבית ההבי-מטאל: מטאליקה נגד מגאדת'. כמה הוראות מנהלתיות: 1) את הבחירה משרשרים להודעה הזו בלבד 2) את הלהקה שבחרתם כותבים בכותרת 3) בעקבות לחץ דעת הקהל העולמית נעשו קצת שינויים ברשימת הלהקות (מי אמר שהפורום דיקטטורה? הנה רפובליקת בננות במיטבה) 4) עוד משהו קטן, פורום נירוונה כולו התגייס כדי שהיא תנצח? טוב מאוד! חלק גדול מהרעיון של המשחק זה להביא לפה קצת דם חדש. ואל תשכחו שיש פורום גם ללד זפלין ולביטלס ולגאנז אנ' רוזס...

Cherub Rock

New member
מטאליקה

רק לי זו לא בחירה קשה?

hkatsman

New member
זה כמו לבחור בין לטבוע בבריכה או באמבטיה בבית

ומי שאומר לי שעדיף למות באמבטיה בבית אני רוצח אותו. לא מגניב שפרל ג'אם הפסידו רק כי פורום נירוונה האפסים עשו לפה עלייה!

Caraya

New member
מטאליקה

וחבר'ה, את הבחירה בכותרת בבקשה, אחרת זה מבלבל.

yotamn9

New member
מגהדת'

זו בחירה קשה, אבל אני מעדיף אותם. לדעתי היתרונות שלהם על מטאליקה מתבטאים בריפים מתוחכמים יותר וסולואים הרבה הרבה יותר טובים, מה שגורם לשירים בכלליות להיות יותר מפותחים ומעניינים. אני חושב שאם יש למטאליקה יתרון, זה בג'יימס הטפילד, שהקול שלו לעומת הקול של דייב, מה לעשות, יותר מתאים (אם כי לא תמיד).

yotamn9

New member
עוד משהו

זה שמטאליקה עם הזמן הלכו והתקלקלו, מגהדת' לא.

M e n s R e a

New member
אה...מטאליקה

וואו, בחירה קשה אחרי מה שהולך עם מטאליקה בשנים האחרונות (בניגוד ל-5 אלבומי המטאל הראשונים) + פגשתי את דייב מאסטיין והוא הכי לא רוק סטאר מתנשא שיש + מגהדת' לא התרככו, פרט לאלבום אחד שדייב שונא אותו עד היום, וגם בו יש כמה שירים די טובים, אני מתפלא שעדין מטאליקה הם הפייבוריטים שלי. אבל זה בעיקר בגלל שהכרתי את הלהקה הזו לעומק הרבה לפני שאת מגהדת'

למעלה