קרב אהבה

בזוקה

New member
קרב אהבה

באהבה הגדולה הזו קרענו אחד מהשני את עצמנו מאהבה הגדולה הזו שכחנו וטרפנו זה את זה כמו שתי חיות פצועות עד זוב דם עד פיסת העור האחרונה ושכבר לא נותר בנו כח פנינו בקריעה אחת אחרונה לגסוס יש בנו איכויות שלא יהיו לעולם בקרב אחד עם השני הן נשכחו ואז בא השקט הגדול שאחרי קרב והשקט הזה מביא עימו חרטה ערגה ודמעות ששוטפות רק לא את הכל הם לא מעלימות כלום כמו אדם אבל ביקשתי לקרוע מעליי את בגדיי כי את ואני קברנו יחד את היקר מכל בקרב הזה אין מנצחים רק מפסידים עכשיו אני לבד ואת לבדך וכל מה שיש לי זה זכרון אחד במוחי עולות אלפי תמונות של ימי תום ימי אושר אותם בקלות דחקנו הצידה והקרב שנדמה והסתיים רק החל.. כי אהבה לא הלכה ממני היא איתי

iris-t

New member
אוףףףף לי... מזדהה עם כל מילה שלך, בכאב פיסי ממש...

אהובה.א

New member
הוי , כל כך כאב לי לקרוא

הכאב הוא פיזי / נפשי / מוחי (מחק את המיותר , אם יש). אני כל כך מזדהה עם כאבך. שלא תרגיש כאב זה יותר לעולם. רק חיוך וכייף בלב. הלוואי אהובה

קרני

New member
מלחמת סוף העולם...

אהבה עקובה מדם פרצה בעולמך, אין מנצחים, יש רק מפסידים, כראוי לכל מלחמה... הכתיבה שלך גרמה לי להריח את הדם הניגר, את הגסיסה. ציירה את הכאב שלך החותך והחורך. ורק בסוף בקול ענות חלושה - התקווה... לאחר שתלקק את הפצעים, לאחר שתאסוף את השברים, מאחלת לך שהאהבה תמשיך לזרוח ממך ולצמוח מתוך התקווה שלך... תודה על הרגש המופלא שחשפת כאן, ו... מזל טוב על הודעת היום! B-)

למעלה