קרבנות השלום

קרבנות השלום../images/Emo10.gif

שלא תאמרו ש"צדקתי". הרי אמרתי זאת ביום השני למבצע "חמש-הדקות": ברק באמת כישלון. 4 פעמים התחנן על הפסקת אש במשגל נסוג. פעם אחת אפילו הצליח. והתוצאה ? אפילו אתם כבר רואים בעצמכם. איפה שעמדנו אז, אנחנו ניצבים גם היום, אולי יותר גרוע. הוכחנו שאפשר לבזבז ים של תחמושת, ולמוסס במחי הטיפשות את הכל. להזכיר: אחרי הפיגוע בחיילים בכיסופים, שלושת המוסקטרים אמרו: "תהיה תגובה חריפה". רק לפני שבוע זה קרה. אתמול "מר בטחון" אמר: "אם יהיה עוד ירי, נגיב בחומרה". היכן האמינות ? כעת, אני מצטרף לדיעה, שעם הנהגה כה "אמינה" - 1000 האזרחים שנהרגו בעזה היו "קרבנות השלום" שלהם. כמו ששלנו, מאז אוסלו.

אתה יודע שאני שונאת להסכים איתך...

אבל אני באמת לא מבינה למה המבצע הזה תם טרם זמנו והירי ממשיך. אני רק משערת שזה אולי כי פחדנו מכניסתו של אובמה לתפקיד? לא יודעת. אבל לדעתי פופסה פה הזדמנות גדולה לגמור עם כל העסק.

וחמור יותר

פיזרו את המילואים, נגמר "בנק המטרות" וכעת בונים "בנק-מטרות" חדש. זו כבר בדיחה לא מצחיקה.

נטע לי 38

New member
בנק המטרות קרס,במו הרבה בנקים אחרים.

זה המיתון הכלל עולמי. אבל ברצינות ,החמיצו . אני לא יודעת מה כן הפיתרון,אבל זה כנראה לא היה הנכון שבהם.

דווידו

New member
נכון הירי ממשיך

אתמול שוב צבע אדום באשקלון היום כבר לפחות חמש נפילות בישראל בכולם עסוקים במערכת הבחירות ברק מבטיח תגובה לכל הפרת הפסקת האש אך אנו מחקים ומחקים עד ..... אולי אחרי הבחירות

ברק שוב כן ולא היום ב"מעריב"

ארבע פעמים התחנן על הפסקת אש בשיטה ה"פאסיב-אגרסיב". פעם אחת אפילו הצליח. והתוצאה? אנחנו עומדים בדיוק היכן שעמדנו בדצמבר ,2008 ערב המבצע, ואולי אפילו במקום גרוע יותר. הוכחנו שאפשר לבזבז ים של תחמושת, ולמוטט במחיר ההססנות את הכל. צריך להזכיר: אחרי הפיגוע בחיילים בכיסופים, אמרה הממשלה: תהיה תגובה חריפה. לפני שבוע זה קרה. ואתמול "מר ביטחון" שוב אמר: "אם יהיה עוד ירי, נגיב בחומרה”. ואני תמה, היכן האמינות שלנו ? בריל מרק - כ"ס

למעלה