קרבי/לא קרבי

קרנון2

New member
קרבי/לא קרבי

מה קורה? אז כפי שאמרתי בהודעתי הקודמת איפה שאני משרתת אין כ"כ מה לחפש... אני לא יודעת אם שמתן לב אצל הבני זוג שלכן שמשרתים בשרות קרבי, אבל הם נעשים בוגרים יותר במידה מסויימת, יותר גברים ופחות ילדים... לכן אני הייתי רוצה משהו קרבי... לעומת זאת יש בנות שאומרות שזה סתם תירתור כי הם סוגרים הרבה.... לא רואים אותם והקשר דועך... מה אתן אומרות??? כי האמת ממש בעיה לפגוש אותם!!!!!!!! איפה הם לעזאזל????????????????????????????????????

McBlack

New member
היה פה כבר מישהו כזה... תנסי:

http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=1741&msgid=96287292
בהצלחה

Lost Lullaby

New member
אני לא חושבת שדווקא קרביים מתבגרים

יותר. זה כן תלוי במידה כלשהי בתפקיד, אני לא מצפה ששירות צבאי של שק''מיסט או מש''ק ממטרות [סתם, כבר אין כזה דבר
] ישנה אותו במידה כלשהי, אבל גם ג'ובניקים משתנים. אני אישית מכירה מישהו שלמרות שלא הכרתי אותו לפני שהוא התגייס, אני רואה שהוא כן למד הרבה בשירות שלו וכן התפתח במובנים מסויימים. והוא לא קרבי. ומצד שני אני מכירה מישהו קרבי שהשתנה המון גם. אבל זה תלוי בבנאדם עצמו כבר. אפשר לפגוש מישהו קרבי הכי ילדותי שיש. קיצר! לא סוג השירות שלו קובע את האופי
אז קשה להחזיק קשר כשלא רואים אחד את השניה הרבה, אבל עדיף קשר עם מישהו בוגר שאני מרגישה שאני יכולה לדבר איתו באמת ולא עם מישהו שמתנהג כמו ילד קטן... לא?

קרנון2

New member
אני מודה שזה באמת מכליל... אבל

יש בזה טיפה היגיון... שירות קרבי (תלוי כמובן באיזה סוג של קרבי) מחייב את הבן-אדם להתאים את עצמו למסגרת נוקשה יותר ובעלת אחריות כבדה יותר מאשר חייל שאיננו קרבי (בדרך כלל...), ולרוב המידה בה מסתגל החייל למסגרת ומידת האחריות שהוא מגלה והעמידה בלחצים היא זו שקובעת באיזה מקום הוא ישרת (ברור שזה גם הרבה עניין של מזל, אבל אני מדברת באופן כללי) באיזה אופי של יחידה ומסלול וכד' ... וחוץ מכל החפירה הזו... ברור שיש איזשהו קסם ייחודי לחייל קרבי לא?! :) מוי סקסי... אבל זה כבר תלוי בטעם אישי... חוץ מזה ברור שבשראש ובראשונה העיקר זה האופי והתקשורת שלך עם הבן אדם- זה הכי חשוב!!! מקווה שהצלחתי להבהיר את מה שרציתי לומר...

McBlack

New member
אם כך אז באותה מידה הוא יכול לצאת

מופנם, חסר חוש הומור ופסיכופת יותר... כשחושבים על זה, לוסט לולאביי (
) צודקת. זה לא תלוי עד כדי כך בסוג השירות, זה תלוי בבנאדם. אם הוא הגיע לתפקיד ברמה של מש"ק לוגיסטיקה במטרה להשתנות ולהתבגר ולקחת אחריות הוא יהפך בסופו של דבר לבנאדם אחראי. אם הוא נכנס לתפקיד של חייל קרבי עם בעיות נפשיות טמונות עמוק בתוכו סביר להניח שבשלב מסויים הן תפרוצנה החוצה בדרך זו או אחרת
חייל זה חייל... יש המון ג'ובניקים במודיעין שהתפקיד שלהם הוא להיות אחראיים על הקרביים שלנו (גם החיילים וגם הבפנוכו, נו
). ויש הרבה ג'ובניקים סוגרים כמו קרביים. העניין הוא שהתואר הזה, "חייל קרבי", הוא סקסי בטירוף...
אבל בסופו של דבר אני לא חושבת שאפשר להכליל בהשפעת השירות על האופי שלהם...

Shusho

New member
יצאתי עם קרבי שהיה פשוט ילד

והתנהג ככה שהוא חזר הביתה. לראות אותו כל שבועיים היה סיוט וחוסר הבגרות שלו גם אחרי חצי שנה של טירונות היה מדהים בטימטומו, ככה שזה כל מקרה לגופו...

lenii

New member
ברור שקרבי

יש משהו במה שאת אומרת למרות..זה מה זה תלוי בבן אדם, יש מלא קרבים שמתנהגים כמו איזה ילדים קטנים, אבל שוב יש את אלה שלא..וקשר עם קרבי זה קשה הקשר מבוסס בעיקר על טלפונים. ואם את ממש רוצה קרבי.. אז מוצאים אותם בד"כ בתחנות בימי חמישי..אני יודעת שידידים שהם קרבים מעדיפים לצאת לברים ולא למסיבות דווקא..אבל יש כאלה בכל מקום.. ואם את רוצה את תמיד יכולה לבקש שישדכו לך..

למעלה