אני ממש השתפרתי בקרבות
באופן ממש מהפכני!!! כתבתי דיווח שיעור
בקישור הבא, אבל אני אעתיק את החלק הרלוונטי משם לכאן: שיעור ראשון: בסוף השיעור ישבנו בשורה, וכל פעם בן קרא לזוג אחר להדגים קרב. די חששתי אבל היה ממש בסדר ועשיתי קרב עם איתי (בזכותו הרגשתי נוח). שיעור שני: הפעם כשישבנו בשורה ובן קרא לאנשים לעשות קרב, חיכיתי לזה!!! והצבעתי להתחיל. עשיתי קרב עם מויש, זה היה כיף!! איזה שיפור בשני שיעורים ביכולת הקרב שלי!!!!!!! כרגע אני לא פוחדת מקרבות, אלא רק מחכה להם!!! תנו לי קרבות! תנו לי! חהחחהחהחה אני מרגישה כל כך טוב. אני מרגישה שעשיתי שינוי מהותי ביותר בכל מה שקשור לעבודה שלי בשיעורים. איזה כיף!!! --------------------------------------------------------------------- משהו שחשוב לי לציין שהבנתי- כולם ישבו בשורה, וכל פעם זוג אחר עשה קרב. הכל היה תחת שליטה. בן ביקש מהפרטנרים שלי שיתנו לי יותר לתקוף ולא יצאו אלי, אלא שיחכו שאני אבוא אליהם. בנוסף, הוא ביקש שיהיו עדינים (או מילה אחרת). בכל אופן, זה היה מאד משמעותי כי הבנתי מה עוצר אותי בקרבות. הרשיתי לעצמי לתקוף בעוצמה ולהעז, ובקרבות רגילים אני לא עושה את זה, כי אני חוששת שהצד השני יסחף. (כביכול, אם אני אכה אותו חזק, הוא יסחף). הכי עזרה לי, ההנחייה שבן נתן, שאני יותר אתקוף. הבנתי שזה יהיה לי טוב, לבקש מהפרטנרים שלי בקרבות שיתנו לי יותר לתקוף, ויפעלו בעדינות איתי. הבנתי גם שקשה לי ליישם את זה, כי אני מפחדת שכביכול אף אחד לא ירצה לעשות איתי קרבות. בן אמר שזה לגיטימי שאני אבקש את זה, אבל יש לי את הפחד שאנשים יתבאסו לעבוד איתי. על זה אני צריכה לעבוד כרגע
להרגיש נוח לבקש מה שאני רוצה מבלי לחשוש לא לשים זין אם אנשים לא ירצו לעבוד איתי כי יש לי "דרישות" כביכול, ולשמור על הביטחון (הפיסי) שלי בקרב מבלי לחשוש שאני מציקה לפרטנר עם הדרישות שלי. כמובן שהחששות שלי הם אינם באוויר, כבר מישהו אמר לי איזה באסה, עכשיו אני לא יכול לתת מכות כי אני איתך בקרב. מישהו אחר עשה לי פרצופים כל הקרב. העיקר הוא שאני אבין שזה לא שאני לא בסדר, אלא הם לא יודעים להתמודד איתי. בקרבות שעשיתי שכולם הסתכלו, ובן נתן את ההנחייה, וידעתי שהכל בשליטה פשוט הרשיתי לעצמי לתקוף ולהשתחרר ולעשות מה שאני רוצה זה היה נפלא!!! מטרתי כרגע היא לעשות זאת גם בקרב רגיל, שלא כולם מסתכלים, ושאין פיקוח הדוק כמו שהיה בשני השיעורים ההם. אשמח לשמוע דיעות או עצות אם למישהו יש