קרבות המערב הפרוע LAST TEAM STANDING

קרבות המערב הפרוע LAST TEAM STANDING

אני יודע שכבר נפתח בעבר, אבל מכיוון שבאמת לא ראינו כאלה מאבקים אף פעם, שווה מבט יומי. אז הנה העדכונים האחרונים : 1. ניו אורלינס 50-22 2. סאן אנטוניו 51-23 3. לייקרס 49-24. 4. יוטה 48-26 (הועלתה לרביעי עקב היות ראש בית). 5. יוסטון 49-24. 6. פיניקס 49-24. 7. דאלאס 45-28. 8. דנור 45-28. 9. גולדן סטייט 45-28. חם אש. שימו לב לפיניקס, לייקרס ויוסטון עם אותו מאזן. שימו לב לדאלאס. דנוור וגולדן סטייט עם אותו מאזן. יוטה אומנם מלאכותית רביעית, אבל רק 2.5 משחקים לפני המקום התשיעי, ועם לוח משחקים קשה מאוד, ולכן לדעתי גם היא עלולה למצוא את עצמה מחוץ לפלייאוף. הלייקרס לא בכושר (הפסדים לוושינגטון, גולדן סטייט, שארלוט, ונצחונות בהארכה על וושינגטון וגולדן סטייט), והם בקרב ישיר מול פיניקס על ראשות הפסיפי, ובעצם על המקום השלישי במערב. לדעתי זה יסתיים ככה: 1. סאן אנטוניו. 2. ניו אולינס. 3. פיניקס. 4. דנוור (!). 5. לייקרס. 6. יוסטון. 7. גולדן סטייט. 8. יוטה. דאלאס בחוץ. ושימו לב איזה קרבות יש לנו כבר בסיבוב הראשון : סאן אנטוניו - יוטה. ניו אורלינס - גולדן סטייט. פיניקס - יוסטון. דנוור - לייקרס (עם יתרון ביתיות של הלייקרס כנראה). הולך להיות חם אש.

OrEl74

Well-known member
מנהל
2.5 משחקים מהמקום התשיעי זה המון

יוטה נראית לי פחות בסכנה מהאחרות. אבל עדיין אחת מארבעת הקבוצות: יוטה, דנבר, גולדן ודאלאס תמצא את עצמה בחוץ. גם אני חושב שדאלאס תהיה זאת שתצא בחות בסופו של דבר וחבל, הייתי מעדיף שיוסטון תהיה זאת שתשב בבית.

בעיקרון אתה צודק

אבל תסתכל על הלוח של יוטה: ושינגטון בבית, היא מן הסתם תנצח, אחרי זה מיניסוטה בבית (אני לא מנחש אחרי היום), ואחרי זה סדרה דיי קשה, סאן אנטוניו בבית, ניו אורלינס ודאלאס בחוץ, דנבר ויוסטון בבית, וסאן אנטוניו בחוץ. 4 משחקי חוץ קשים נגד קבוצות שנלחמות בעצמן, ויוטה קבוצת חוץ רעה מאוד + 2 משחקי בית קלים יחסית + 3 משחקי בית מול יריבות קשות. לדעתי דנבר מסוגלת לעבור אותה.

OrEl74

Well-known member
מנהל
יכול להיות

אבל אני לא בא למקם אף אחת מהקבוצות, רק לשער מי לא תיכנס לפלייאוף
גם אם דנבר יעברו את יוטה, הג'אז עדיין יהיו בפלייאוף. ואגב, לא הייתי מזדרז להמר על ניצחון וודאי של יוטה על וושינגטון, הוויזרדס קבוצה מאוד מסוכנת וגם הם נלחמים על הפלייאוף במזרח כך שהם באים לתת את הכל. יהיה אש כבר אמרנו?

OrEl74

Well-known member
מנהל
סקר חדש

מי תהיה הקבוצה שלא תעפיל לפלייאוף? הצביעו והשפיעו
(אל דאגה, ההצבעה חשאית)

רק רציתי להוסיף

שכל מי שמצביע גולדן סטייט ילך לגיהנום, ויש סיכוי סביר שינשרו לו הביצים. אבל תצביעו למי שאתם רוצים.

המשתגר

New member
../images/Emo5.gif ../images/Emo190.gif עכשיו אתה אומר לי ../images/Emo35.gif ../images/Emo70.gif

פאק!!! אפשר לשנות את ההצבעה??? סתם, האמת היא שאני מאמין שדאלאס לא יכנסו. או יותר נכון אני לא מאמין שהם יכנסו. הם בתקופה רעה, בלי דירק (שגם ככה לא היה להיט השנה), ונראה לי שהם מיואשים מעצמם.

גולדן סטייט בחוץ

דירק יחזור ביום רביעי ללמד את מלעיזיו לקח ... לא אוהב משחקי ריצה בפליאוף שלי - רוצה לראות כדורסל אלים וברוטלי (יאללה בלאגן) אגב,הקבוצה שתקבל את ניו אורלינס(בהנחה שזו דנבר או דאלאס) תנצח בהתמודדות

NOWITZKI12

New member
גולדן סטייט

ובשקט בשקט, גדל לו בדאלאס שחקן בשם ברנדון באס..עד שקיובן המטומטם הזה יחליף אותו באיזה זקן..

יהיו הרבה דו קרבות ראש בראש

כנראה אלה יכריעו? גולדן עברו בהצלחה את דאלאס אתמול, אבל ייאלצו להפגש אתם שוב. בלי נוביצקי, לדאלאס אין הרבה מה למכור בעיקר במשחקים בהם שתי הקבוצות קולעות הרבה, כי הוא היה ספק הנקודות העיקרי והשומר-הלא-עיקרי
דנוור בכושר מצוין לכן דאלאס עלולה למצוא עצמה בחוץ יוטה אולי תרד קצת אבל יש לה מספיק מרווח בצמרת, סא"ס בריאה למזלה, הלייקרס בלי גאסול בבעיה, וניו אורלינס - אנחנו עדיין משפשפים עינינו בתדהמה - יחזיקו בראשון עד הסוף? גם פיניקס, אני עדיין לא השתכנעתי שהם יכולים לקחת משחקים שהם לא אמורים לקחת שימו לב לשחקנים שאינם הכוכבים הגדולים של הקבוצות, ולתרומה היפה שלהם. עליהם אולי המיקום יקום וייפול פג'ה בניו אורלינס, אתמול בשקט-בשקט 25 נק' וחמש שלשות בכושר מצוין, מבוגר יותר בשל יותר מנוסה יותר, ובלי הלחץ שהיה עליו בסקרמנטו דרק פישר, בהיעדר גאסול חייב לקחת אחריות, כפי שעשה אתמול, אם הלייקרס רוצים להתקרב שוב למקום הראשון, משחק פצוע (מקווה שלא ייפגע מזה להמשך הקריירה) פינלי, בואן - יצטרכו להעלות את הרמה ההתקפית שלהם לקראת הפלייאוף. אתמול בואן שיתק את טי-מאק ברבוסה - דאנטוני העביר אותה לחמישיה לאחרונה (כנראה לא קבוע), תורם לריצה היפה של פיניקס בשבועיים האחרונים ומוריד עומס מנאש - נתון קריטי לשלב הזה של העונה. בדנוור גייאר סמית מרשים אותי במשחקים שראיתי וכמובן מרטין חזר לעצמו, הרי הנקודות תמיד יגיעו מהדואו של הנאגטס, קמבי לא קולע כמעט, לכן קניון וגייאר - זאת העבודה שלהם, כי הרי דנוור מבוססת על התקפה וזאת לא מילה גסה.

Carmelo Anthony

New member
פיייי, הגזמת עם יוטה

למרות שממש אין לי התנגדות שדנבר תסיים רביעית
, אבל הגזמת לגמרי.

Or Amit

New member
נכון לשניה זו דנבר בחוץ

אחרי ההפסד לפיניקס. אני אלך עם הסטייט בשביעי ודנבר בשמיני. אני מאד מקווה שדאלאס ישארו בחוץ, לא מגיע לקיד פלייאוף השנה.

אל תעלה לי את הג'ננה עכשיו

שום מילה על קיד! ומה נסגר פה, קונספירציה נגדי? אחד לא רוצה את קיד בפלייאוף, השני לא רוצה את יוסטון...יש לי פה RPG מוכן לפעולה חבר'ה! שהפאקינג לייקרס ישארו מחוץ לפאקינג פלייאוף!!!

Or Amit

New member
יאללה יאללה

גם יוסטון וגם דאלאס? נסדר לך איזה רודיאו על בובה בלונה פארק. אי אפשר להוציא את המדינה הזו מחוץ לחוק? (על אף שאני מאד אוהב את טי-מאק והרוקטס)

SSPB

New member
בסריקה מהירה על המשחקים הצפויים

של כל קבוצה מהמערב כשלחלק מהקבוצות מצפים משחקים יותר קשים ולחלק יותר קלים חישבנתי ויצא לי ככה. ראשונה תסיים ניו אורלינס שתקבל או את דנבר או את דאלאס שיסיימו עם אותו מאזן (לא יודע מי לוקח בשובר שיוויון ביניהם) שנייה הספרס שגם הם יקבלו את אחת מהשתיים האלה. שלישית תסיים הלייקרס שתשחק מול יוסטון ורביעית יוטה (בגלל שהיא ראש בית) מול פיניקס כשלסאנס יש יתרון ביתיות. לפי החשבון שלי הווריורס בחוץ! ברור שזה רק הימור ובטוח שאטעה במשהו אבל מה אתם אומרים?

למעלה