קראת לי??

karmy66

New member
קראת לי??

שמעתי יבבה חרישית מבין ענפי עץ עבות קרבתי עד הלומך כדי לראות ראיתי עלמה רבת יופי אלמותי טרף טרוף חשתי בנשמתי נזכרתי כי זאב ערבות הנני רעב היכה בנימיי-נפשי ריח של טריות עלומה אפפתני מילא אפי חושיי גופי עסיס רימונייך זלג על שפתיי עצרתי נשמתי עצמתי עיניי טיפה גדולה כטלל בקר קייצי ירדה אט אט ונחה על לשוני עסיס רימונייך כצפיחית הדבש לו הייתי לתמיד יונק דבש אך רק אדום חזה הנני ואת שחומה למולי

כצפיחית דבש התמר

הוא מושא כמיהה תמה זקוף אופי וקומה "שזוף שמש-מדבר,ורוח של ים" וכל תו ותו חרוט וקיים עיניו אש להבים נמס באש אהבים בעטרת מילים ובושם צלילים. שוטפת עיני בחן גזרתו טובלת בצוף זמרתו מתק דבש התמר בו מתמוסס ונשאר, מתפשט ככמרבד בעורקי דמיו הומים נימי לב בכאב של זה האוהב..

karmy66

New member
כמור הינך לי

נבצר ממני לענות לכתיבה שכזאת נטרפה עליי דעתי כבר שאלתי פלוני מה שמי ריח של התחדשות עולה באפי טעם של מלח ים בשפתיי מילותייך פצעו נשמתי שאלתי באוב אימתי?? תפרחת רימונים אפפני פיטמת רימונים דקרו עיניי אבקנים קטנים נשרו על כף ידי ושוב עצמתי ושאלתי אימתיי?? אוזניי כרויות לשמוע תשובה נדר אדור אחזור בתשובה מורא לא יעלה על ראשי לא אתן יותר דרור לייצרי אשתה עסיס רימונים מעתה ועד קץ הימים לעיתים אמולל גרגירים לעיתים אינק מיץ רימונים קולה כהמיית יונה התרה אחר בן-זוגה כי אביב בא ומנוח אין עימדה אבנה לך קן שזור בחוטי זהב אאכילך פתיתים משנהב ולו רק תהמי אליי יונתי תמתי קראי בשמי עד שתצילנה אוזניי ואז כבר לא אשאל אימתיי???

קנה וקינמון

לא איני כיונה בנקיקי סלע ולא מסתתרת בחגווי כי השמעתי הצלילים לך עופר איילים אני לך הרועה השר עלה אליי מהמדבר אל תביא דבר כי בכרמי פתח הסמדר. פירותיו הבשילו מלאו צוף נופת תיטופנה כחלב ניגר, בואה תפיח גני אכול מגדיי כי נוזלים בשמיי.. נרד וכרכום,קנה וקינמון בשמים המון מטשטשים מערפלים חושים בכמיהה הומה.

karmy66

New member
מזבח אהבתי

ואקרב אלייך ברגליים קלות רוצה אני עד כלות דבקה לשוני מכובד תשוקה דמותך למולי מחייכת מצפה עת הייתי כפסע ממזבח התאווה נדמייתי לעלי שבא להעלות עולה אביט באבני-החושן נצר הבריאה מלמלתי תפילה כאמנו חנה כי נכבשתי בסערה כה בוטח הייתי בעצמי עד שניצבת למולי

ולא הקרבתיך!

רגליך קלות וגינוניך קלילים, אתה נעים כעופר איילים, על פתחיי מחזר ולא מוותר לטעום פרי מגדיי ולא אמרת די אשקך מיין אתרוגים, מעולף תענוגים, בעדנת חיקי. אתה שערגת ולי לא ייכלת , , ורק הלמות לבך בגודש פעימה בחם גופך וסיפוקך.

karmy66

New member
לחלקתי אקחך

כצבייה רכה בשנים הלכת ליד יובלים תרה בעינייך אחר צבי הושטתי ידיי ואמרתי בואי אקחך לחלקת אלוהים הקטנה שם גפן ותאנה מצילים מהחמה שם קרן אור של בקר זכה נעימה לוטפת חמודותייך מעקצצת פיטמותייך מרבדיי ילטפו גבך אצבעותיי יהלכו על ביטנך אכתוב שמך בטללי-בקר שאצרתי אצנן חלקתביטנך שכה אהבתי הושטת לי יד ענוגה אמרת בעינייך קחני לחלקתך עשה בי כרצוני כרצונך כי טנאי עמוס לעייפה

טאKילה

New member
שַׁלְהֶבֶת עֵרוּם ../images/Emo79.gif

שַׁלְהֶבֶת עֵרוּם עָטוּיָיה שַׁפַּעַת מַאֲוַיִּים לוֹפֶתֶת תֹּם עָלוּמִים סָתוּר בְּעָלֶה תְּאֵנָה. תְּשׁוּקָה סוֹעֶרֶת מַלְהִיטָה קִמּוּרִים בְּתַאֲוָה יוֹקֵדֶת זוֹלֶג נְקַטֵּר אַלִּים מִבֵּין עֶדְנָת חַמּוּקַיִי.

karmy66

New member
תודה

מילותייך משוררה מפעימים כבריאה במור ולבונה רקוחים ביערת-דבש טבולות מילותייך נופת צופים מבין אצבעותייך עדנה חשתי בקוראי חרוזייך כי שריתי בשיריי עם שירייך

למעלה