קראתן את הכתבה על NONAME?

קלריסה

New member
קראתן את הכתבה על NONAME?

בדימרקר לנשים הייתה כתבה על הרשת הזאת והיה כתוב שם שיש להם מידות גדולות והיריון, והם בכוונה לא מפרסמים זאת, אלא נותנים למידע הזה להגיע מפה לאוזן. חלק מה"תמונות" בכתבה היו ציטוטים מפורום "בגדי היריון" בתפוז. לדעתי הם דווקא היו מהפורום הזה. הקיצר: מישהי מכירה את הבגדים הרלוונטיים ברשת זו? מה דעתכן? איך הבגדים? ואיך המחירים?

DREAM111

New member
האמת לא מכירה אותם ידוע לך אם

יש להם אתר שאפשר לראות דגמים משהו

קלריסה

New member
מצערת, לא מוצאת, אפילו לא את הכתבה

חשבתי שאולי מישהי מכן מכירה ויודעת להגיד משהו על כך. הם טוענים למחירים שפויים, ומצד שני מצהירים על כך שאין אצלם מבצעים כי זה חרטה ברטה

היום נכנסתי לחנות בקניון

ואם יש להם יותר ממידה 40 היא כנראה מוסתרת מאוד טוב במחסן

taltuol10

New member
השאלה היא באיזה חנויות ביקרת

דווקא היום יש הרבה מאוד חנויות למידות גדולות במיוחד בקניונים יש הרבה רשתות, מתאים לי, אישה אישה, הגרה, עונות וכו,

micpri

New member
באאוטלט בהרצליה

תמיד יש מתלה של מכנסיים במידות גדולות. אבל - אין שום קשר בין העיצובים המגניבים שיש להם עד מידה 44 לבין המכנסיים במידות גדולות - מכוער וחסר כל צורה (האמת - עד עכשיו הייתי בטוחה שזה ליין לגברים, למרות שהם לא מייצרים לגברים).

קלריסה

New member
לא יפה מצדם

ובמילים פחות מעודנות: זו חוצפה. כי זו הייתה כתבה מאוד ברורה על כמה שהוא בסדר כלפי נשים בהיריון והתחילו את ההיריון בעודף משקל. היו שם ציטוטים של בנות בדיוק על הנושא הזה. טוב, כפי שנאמר, אין כמו מראה עיניים, ואם היית בחנות וראית שזה לא זה אז זה לא זה וחבל

קלריסה

New member
בי נשבעתי, היה שם ציטוט

מפורום של תפוז שבו מישהי אמרה: מה הם חושבים לעצמם [בחברות האופנה]? לנשים שהתחילו את ההיריון במשקל עודף אין איפה לקנות בגדים? והם הציגו את הרשת הזאת בתור אלטרנטיבה מדליקה ושפויה

micpri

New member
תלוי כמה עודף

אני לבשתי מכנסיים שלהם מידה 44 בתחילת ההריון (מכנס עם הבד למעלה). חולצות יש להם מבד נמתח לאלו שהולכות צמוד בהריון בטח עד מידה 46-8 זה יכול להתאים. לצערי, היום אני כבר לא נכנסת למידה 44 ומידות מעל במכנסיים היפות אין להם...

למעלה