קראתם?

yaki123

New member
../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif

yaki123

New member
../images/Emo181.gif../images/Emo180.gifנראה לי שהניצב הוא..

זה שאהב את פלור..שהתלהב מעצמו וכל פעם סידר ת'שיער וזה.. לא יודע למה אבל הוא הכי הכי הכי נראה לי..

לא הוא לא היה ניצב הוא היה שחקן אור

**אורח... זה ששיחק בעונה השביעית של "קטנטנות"...

מי זה?../images/Emo12.gif../images/Emo175.gif

למישהו יש תמונה שלו?(אולי באחד הפרקים שרואים אותו מאחורה?)

shiran232

New member
קראתי ו...

אני חושבת שכל מה שאמרו על בנחמין לא נכון בגלל שכל הזמן בפספוסים הוא צוחק עם פלור ואיך הוא בדיוק יכול להתעלל בשחקנים? מה הוא כבר יכול לעשות להם?(ומה הקשר לזה שהוא משתכר?!) בקשר לכריס, אני חושבת שלפחות חלק נכון כי הוא לא היחיד שאמר את זה.

shiran232

New member
אולי זה דייגו גרסיה.?

הוא שיחק בקטנטנות והמורדים ובפלוריסיינטה היה לו תפקיד ממש קצר...

טוב אני סיימתי עם השרשור

הדפוק הזה..בכלל נהיה לנו פרום ממש מגעיל אז אני נוטשת לתקופה מסויימת נראה אולי אני יחזור ביו'ש אנשנושים... ולעיזה הזאת מעכשיו את יכולה לדבר רק ליד מאמי...

yaki123

New member
../images/Emo181.gif../images/Emo180.gifנופר למה את עוזבת?../images/Emo4.gif

חבל..

KaMi LoVe JuAn

New member
תגידי מה עובר עליך?!!?!?מה בגלל

איזה נדחפת את נוטשת ת'פורום!??! מה קרה לכם!?!??$T?@#$?^?%@?&^?@%?^?@^?!?^

בדיחה טובה

חחחחח איזה תינוקת היא הולכת כי אמא שלה צריכה לשהכיב אותה לישון וממזמן לא עיניינת אותי מפגרת אפילו ליד שלך אי אפשר לדבר כי הכל סתום...

shaninosh3

New member
אוווף זה לא נכנס לי-עזרה!!!

אני נכנסת לאתר ואז הוא תוקע לי ת'מחשב!!!! שמישהו יעתיק ת'כתבה לפה!!!!! פליייייייייז

KaMi LoVe JuAn

New member
לא לא זה פשוט לא יאמן מה שקורה פה!

כולה LeRanch פתח ת'שרשור הזה כדי לשתף אותנו במה שהוא חושב על מה שכתוב בכתבה...וכדי שכולם יביעו בצורה מסודרת את דעותיהם..
אבל מה שבאמת קרה...במקום לדון בצורה נורמלית!
איזה אחת נדחפת פה!מתחילה לקלל פה אנשים!חשה
מתחילה לריב עם נופר ונגה!
אז חמודה תפנימי מש'ו!
פה זה לא הבית שלך...ולא חברות שלך...שאת תבואי לצעוק פה על אנשים רק בגלל שהם לא חושבים כמוך!
ואל תתחילי לי פה בזיוני שכל [סליחה] שאת יותר גדולה ובלה בלה בלה!את לא נשמעת אחת כזאת!
אז סעי מפה וכמה שיותר מהר!
והשאר....אל תשימו לב אליה...כאילו מה בא לכם להתחיל לריב עם איזה אחת מטוטמת שבכלל לא קשורה לכאן!??!?תעשו טובה לעצמם וכולנו פשוט תתעלמו!
ונופר..
אני לא מבינה למה את עוזבת!
את יודעת טוב מאוד שכל חברי הפורום...ילדים מקסימים...ורק בגלל שרבת עם איזה ילדה שבכלל לא קשורה לכאן...את לא צריכה לנטוש ת'פורום!
עזבי תעשי מה שבא לך!פשוט חבל...באמת חבל...
עזבו...אני פשוט בשוק ממה שהולך כאן!

אנשים פה מצחיקים זה משו

תחשבי מה שאת רוצה זה לא מזיז לי חחח וזה גם לא הבית שלך אז יאללה תרגיעי....ואני לא צריכה את האמון שלכם כדי לדעת שאני יותר גדולה כי עובדה שאותי אתם לא מכירות כי אני לא כמוכם חיה בפורומים משיעמום יתר...וזה לא בגלל שהיא לא חושבת כמוני אני לא אוהבת אף אחד זה בשביל חברה שלי ודבר שני היא סתם לכלכה בלי עובדות סתם על הדיעה האישית שלה...

KaMi LoVe JuAn

New member
תודה,אני יודעת שאני מצחיקה! :]

אוה נכון אני מודה שמשעמם לי בחופש! אבל זאת לא הסיבה שאני בפורום! כיף לי פה לדבר עם אנשים....אז אני פה...מבינה?נראה לי שלא.עזבי נוותר על זה. בקיצור... אל תבואי לצעוק פה ולקלל אנשים!אנחנו לא חברים שלך!יאללה סעי מפה כבר מספיק בלאגנים עשית פה כבר!

וואי קורעת אותי משנייה לשנייה

אני יילך מי פה שיתחשק לי ונכון מי רוצה חברים כמוכם חחחח בדיחה טובה...ולי לפחות יש חיים ומה לעשות אני נהנת עם חברות שלי וידידים שלי שבמקרה כזה אין לכן כי אתן חיות באשליות שהוא יהיה שלכן...יאללה לכי לישון...

KaMi LoVe JuAn

New member
לכי לישון תגידי לחברה שלך !מה חשת?.

מי אמר שאין לנו חיים?!?!?!!?!? למה נראה לך את היחידה שיש לה חברות וידידים!?!פחחחחח בטח סתם חברים דימיונים! באה לפה עושה בלאגנים...קוראת לכולנו חסרי חיים ועוד אומרת לי ללכת לישון!מתוקה את כלום פה!את אפס מבינה?אפס מאופס!אז חלאס לעשות מעצמך מש'ו מיוחד כי את לא!את יודעת...לפעמים האמת קשה! לכי לכי לחפש קצת חברים...נראה אם תמצאי כמה...

בעעעעעעעע

איזה אמת? זאת שאת המצאת? כמו כל דבר אחר בחיים שלך...ולא אמרתי שאין חיים אמרתי שאין ידידים יענו בגלל שאתן חולמות שאתן תיהיו בסוף עם החואן הזה שזה בחיים לא ייקרה אז תפוצצו את הבועה הורודה ותחזור למציאות... ואת מתבלבלת לך יש חברים דימיונים לא לי...ואני 1 עם שני אפסים שזה 100 מתוקה שלי אפילו יותר מיזה....ומה שאת עושה כרגע זה השלכה אההה אוןפס איך תדעי מה זה שכחתי שאת ילדה בת 13 עוד לא הגעת לשלב הזה בכלל אז אני רק יכתוב לך הסבר השלכה זה כל מה שאת אומרת כרגע זה מה שאת חושבת על עצמך ומשליכה על אחרים זה בפסיכולוגיה מתוקנ שלי...והאמת \כואבת כי את נמצאת באה...

KaMi LoVe JuAn

New member
חחח חמודה יש לך בעיה שאני בת 13?

כאילו מה כבר חשת אחת יותר בוגרת ממני? חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח!!!עלקקקקקקקקקק את כ"כ ילדותית שאת רבה עם אנשים רק בגלל שהם לא חושבים כמוך! מי אמר שאנחנו חולמות על חואן?!?!?חחחח מאיפה את מפליצה את זה תגידי לי... יש לי יותר ידידים משיש לך תאמיני לי! עלק 100!אולי 100- זה כבר מש'ו אחר אני נאלצת להסכים! פעם הבאה שאת פותחת ת'ג'ורה שלך תחשבי על המשפט "סייג לחוכמה שתיקה" זה כבר יעזור לך.... עלק האמת שלי כואבת! מתחילה לחפור לי פה פסיכולוגיה!את לא שווה בגרוש אם את מתנהגת ככה! את כלום!את עוד ילדה ילדודית שבאה להרוס לאחרים ת'חיים!חושבת שהיא מש'ו מש'ו!מתוקה צאי כבר מהסרט שאת חיה בו!! יאללה אין לי כוח יותר אלייך....תעשי מה שבא לך...רק תעופי מפה!בסדר?לכי להציק לאנשים בפורומים אחרים! במה חטאנו שהגעת לפה?לכי לכי כבר!מספיק הרסת ועשית בלאגנים!

למעלה