קראתם?

באמת דברים מאוד לא נעימים לשמוע,

וייתכן שהתקשורת בארגנטינה הגזימה או ניפחה את דבריי הניצב, או שהוא פשוט רצה "לנקום" במפיקים שכנראה סיימו את תפקידו בסדרה, או שהוא הסתכסך אישית עם בנחמין רוחאס - אין לדעת מה גרם לו להוציא את הדברים האלו מהפה, מה שבטוח - צריך לקחת זאת בעירבון מוגבל. למרות שיש שם 2-3 נושאים שהם בוודאות נכונים.

shaninosh3

New member
שמישהו יעתיק לי את הכתבה לפה!!!

פליייז כי זה לא נכנס לי!!

nofar love juan

New member
הנה הכתבה

ניצב צעיר ב"פלוריסיינטה" - "מין תמורת קידום" מסמך מזעזע ביותר פורסם לפני מס' ימים במגזין ארגנטינאי. בכתבה, התראיין נער צעיר שהיה ניצב ב"פלוריסיינטה", ובסדרות נוספות מבית CMG, וטען כי אחד מהמפיקים הבכירים הציע לו לשכב עימו תמורת הגדלת דמותו בסדרה מניצב לדמות יותר ראשית ויותר תופסת זמן מסך. עוד סיפר הנציב על התנהגות מכפירה מצד בנחמין רוחאס, על ההעפה האכזרית של חואן חיל נאברו - ודברים שבוודאי לא חלמנו אי פעם לשמוע. הדברים לא אושרו מצד אף אחד מההפקה ואין אנו מתחייבים באמת. מאת - רומן ורצמן, ספיר רבונוביץ' ודין גולד. הכתבה מכילה תכנים קשים לילדים. "הוא אמר לי שאם אני אשכב איתו או אנהל איתו מערכת יחסים אינטימית בין ארבעה קירות, הדמות שלי תגדל בסדרה, אבל סירבתי לכל הצעה שהיא, ונשארתי כנציב", סיפר נער צעיר שהיה ניצב ב"פלוריסיינטה" בשנה שעברה (היה חלק מקבוצת הניצבים הקבועים). בין השאר סיפר הנער, שסירב לחשוף את זהותו (נותר רק לנחש ולהעביר שחקנים בראש), על הוצאתו של חואן חיל נאברו מ"פלוריסיינטה" ועל הלחצים הבלתי פוסקים מצד מפיקת הסדרה, כריס מורנה. הנער עובד כניצב עוד מ"קטנטנות" ו"המורדים". הוא מספר על שתלטנות אכזרית ובלתי פוסקת מצד כריס מורנה, ששולטת בעובדים שלה שליטה מוחלטת ע"י כך שהיא קוראת להם "חסרי תועלת" ו"מפגרים" ומאיימת לפטר אותם מן הסדרה בכל רגע נתון. חשוב להבהיר כי בנושא הזה אושר ע"י מספר שחקנים מן הסט שהעניין אכן אמיתי וחלק ממעשיי כריס מורנה נחשפו באחד מהפלוריתונים הראשונים, כאן ב - Floricienta.co.il. הניצב טען כי פלורנסיה ברטוטי, שבצילומים נראית כריזמטית ומשוחררת עם עמיתה לסדרה, בנחמין רוחאס, משתנה לגמרי כשהמצלמה נכבית, וששני השחקנים לא סובלים אחד את השני במציאות. הניצב טוען כי סבל את המריבות ביניהם ואת האווירה הלא נעימה שהם השרו בצילומים. הניצב טוען כי האווירה הלא נעימה נמשכת על הסט כבר שלוש שנים, בגלל לא פחות ולא יותר בנחמין רוחאס. "ברטוטי היא אדם טוב", אישר הניצב, אבל בנחמין רוחאס - "יהיר ונודניק." הנציב טען כי בנחמין רוחאס לא רב רק עם השחקנית הראשית, פלורנסיה ברטוטי, אלא גם מפיץ שמועות במסדרונות על השחקנים ובחלק מהם הוא גם מתעלל. הנציב אישר שחוץ מ"התנהגות רעה" מצד רוחאס, הוא גם מרבה להשתכר בכמויות גדולות של אלכוהול מחביות שהוא קונה בעיקר בשכונת "לאס קאניטס" בפלרמו. אנו מזכירים שייתכן ומדובר בעלילת דם, וייתכן גם שלא. "המפיקים של "פלוריסיינטה" החליטו להוציא את חואן חיל נאברו", סיפר הניצב, "לאחר שהם ראו ב"סיפורי מין" את חואן בעירום לצד כמה בנות, ושבפרק אחר הוא שכב עם גבר. המפיקים לא חשבו שנסיך שמזוהה עם "פלוריסיינטה" ייראה, אחרי השעה 22:00, עירום ומקיים יחסי מין עם כמה נשים ועם דראג קווין. יש דברים שבטלוויזיה אי אפשר להרשות. במקרה של חואן הם התעצבנו, אבל מצידם - להטריד מינית שחקן זה בסדר." הניצב טוען שקיבל כמה הצעות מצד אחד ממפיקי "פלוריסיינטה" במס' מקומות שונים, בכל מיני הצעות מיניות. "הוא אמר לי שאם אני אשכב איתו או אנהל איתו מערכת יחסים אינטימית בין ארבעה קירות, דמותי תגדל בסדרה, אבל סירבתי לכל הצעה שהיא, ונשארתי כניצב", סיפר הצעיר. עוד טען הניצב שברטוטי סובלת מהתעלפויות תכופות על הסט (מה שכבר אושר מספר פעמים) בגלל לחצים שמופעלים עליה מצד ההפקה ומצד עמיתה, בנחמין רוחאס, בזמן שצריך לצלם סצנה. הדבר האחרון שחשף הניצב הוא שמרבים לחקור את כריס מורנה מצד ארגונים כמו כנסיות שונות ומשפטים אזרחיים מכיוון שהתוכניות שלה עוסקות באהבות נעורים, בסקס בין בני נוער ו"נגיעות" מיניות בין קטינים. אנו מזכירים שוב - ייתכן שהניצב טוען זאת מאחר והסתכסך אישית עם המפיקים וברצונו להעליל עליהם עלילות דם, וייתכן מאוד שיש אמת בדבר ושגם לו (כמו כמה מהשחקנים בסדרות הקודמות) נשבר מהיחס ומהזוועות שמתרחשות על הסט מידי שנה. אנו מציגים לכם את שפורסם בתקשורת הארגנטינאית, מה שתחשבו על זה כבר עניינכם ואחריותכם.

shaninosh3

New member
תודה!../images/Emo13.gif-גאאאד אימלאאאאאאה

מפיק הציע לניצב ש... ? טובבבבבב-אולי זאת כריס?-חח עליה אני באמת לא יתפלא!!!-חחח סתם.. יווו זה כזה מגעיל ומזעזע!!!! ודווקא בנחה ופלור נראים לי ממש חברים טובים ומיודדים ולדעתי זו לא שום הצגה..... **טוב אני לא מאמינה לשטויות האלה -די ברור שזה לא נכון**

uoston

New member
מהההה?????!!!!../images/Emo2.gif

היא באמת התעלפה בגלל בנחמין וההפקה???????? איזה מסכנה! למה עושים לה את זה?????!!!!!!!!

למעלה