קראתם?

בה ביי

פחחח תשתי מים קרים מתוקה הפורום היה דפוק עוד לפני שבאתי לפי המצב שהולך פה......תגידי מה שבא לך את מתרגזת כי האמת כואבת...יאללה יש לי עיסוקים אחרים אין לי כבר כח להמשיך להקשיב לטמטום שנוזל לך..בה ביי

קמילה את אומרתת להפסיק אם זה

ולהתעלםם ממנה ואת בעצמךך רבהה איתה וממש ממש לא מתעלמתת..=\=\=\!! כאילוו לא איכפת לי שאתת רבהה איתה..תעשי מה שבאא לך..:] אבלל לפחותת תיהי כנה..אתת בעצמךך רבהה איתהה..חבל.. פשוט להתעלםםם!!!!!!!

nofar love juan

New member
את מתקנת אותי על שגיאות כתיב?

זה כמו הילדים הקטנים עוד שניה תכתבי מכתב ותרשמי שם מי עליזה וזה מפה לא מי פה

nofar love juan

New member
ואם...

אנחנו נכנסים לפה כי אין לנו חיים אז מה את עושה פה? מותק תסתכלי על עצמך לפני שאת מדברת על אחרים!

חחח אמרתי שאת לא מכירה אותי

כי בדרך כלל אני לא נכנסת לפה....אפילו פעם אחת בקושי ונכנסתי לפה...נכנסתי רק בגלל שאני אצל חברה שלי והיא ביקשה שאני יענה לכם על כל מה שאתם כותבים....

....

ואת אומרת את זה מותק רק בגלל שאני חדשה פה ואת כולם אתם כבר מכירות אז תאמיני לי מצידי תגידי לי ללכת אבל זה רק מילה אתן לא קובעות פה כלום...אני יחליט אם להשאר או לא...וכולכן נדחפות שאתן נכנסות לריבים שלי עם אנשים...וסעי תגידי לאחותך..

../images/Emo126.gif../images/Emo41.gifוואי..../images/Emo45.gifהלוואי שזה רק שקר

אחד גדול

•HadaS•

New member
../images/Emo180.gifהכל שטויות-כנסווו../images/Emo180.gif

אוקיי.. אני לא יודעת בקשר לשאר אבל מה שבטוח, פלור ובנחמין מסתרים מעולהה!!!! אני הייתי במפגש מעריצים של פלוריסיינטה בידיעות אחרונות וזה היה ככה...... בנחמין ישב ליד פלור פלור ישבה ליד חואן וחואן ישב ליד איסבל... ואם פלור הייתה רוצה, היא לא הייתה יושבת ליד בנחה היא יכלה לשבת במקום של איסבל כדי לא להיות לידו... וגם במפגש, אני זוכרת שפלור ובנחה דיברו הרבה וצחקו...וגם הייתה איזה תמונה שראו שבנחה עושה לפלור קרניים.. אתם יודעים.. בצחוק! וברור שאם הם לא היו מסתדרים הם לא היו מראים את זה לכולם, אבל הם גם לא היו מתנהגים כל כך טוב אחד לשני אם הם היו כל כך שונאים. תחשבו על זה.. וגם ראו, במפגש, בנחה ופלור מסתדרים נ-ה-ד-ר.. הניצב הזה סתם מבלבל במוח... ובטח אם הוא שיקר בזה, אז הוא שיקר בהכל.. כל מי שהיה במפגש מעריצים של ידיעות יכול להסכים איתי שבנחה ופלור הסתדרו נהדר!!!!

201002

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gifאני גם חושבת כמוך!!

בכל הקטעים שהם היו בארץ וכו'...תמיד הם היו ביחד,וצחקו והכלללל!! לא נראה לי הגיוני...אם הם היו ממש ממש ממש שונאים אחד ת'שניה כמו שאומרים,הם לא היו ממשיכים עם ההצגה הזאת יותר מדיי...יש גבול לכמה שאפשר להסתיר את האיבה ביניהם (אם היא קיימת..)!! לדעתי הכל שקר וכזב...
אבל....לכו תדעו!!

אכן כןן !! פלור ובנחה מסתדרים מעולה

זה סתם שטויות כל מה שכתווב בכתבה הזאת טוב נו בעצם לא הכל את הידע על כריס כבר כולנו יודעים!!!
שהיא זבל וכלבה!!! חחחח אבל מה שהניצב הזה אמר על בנחה ופלורי
את זה עוד לא שמעתי !! אפילו בפיספוסים רואים שהם מסתדרים טווב ומתי שהם היו פה בארץ משום מה הם גם תמיד ישבו אחד ליד השני
חחחחחח וגם בשישי עם מילכ הם שיתפו פעולה והיו פשוט מושלמים
אז לפי דעתי מה שהניצב הזה אמר אלו סתם שטויות
אולי כן לפעמיים הם היו מתעצבנים אחד על השני טוב נו כי בכל זאת זה מעצבן להיתקע עם אותו בן אגם 12 שעות בתוך מקוום סגור וזה כל יום ככה!! חחח אז תחשבו על זה אפילו בגלל זה היה "ת'מריבה" הזאת בין פלור לבין גידו חח רק בגלל לחץ זה עבודה וזה מעייף ומתיש
חח אז יכוול להיות שהם פירקו לחצים
אבל עדיין אני חושבת שנחמין ופלורי מסתדרים מצויין וככה גם כל הסט ! אז תחשבו על זה ..
אממ וזהו זה מה שהיה לי להגיד !! תוודה ולהתראות ..
חיחיחי

גם אני חושבת כמוך../images/Emo13.gif../images/Emo12.gif../images/Emo175.gif

אני ראיתי את הפיספוסים של בנחמין ופלור והם נראים דווקא בסדר..נכון שהיה את הפיספוס הזה שהוא קרא ה טיפשה ושהיא אמרה שהוא החזיק לה את היד חזק (אני לא ממש זוכרת)..אבל לדעתי הם סתם צחקו...בכל זאת לדעתי בנחמין לא "מתעלל" באף אחד (כי אם הוא היה מתעלל בהם..הוא כבר היה אמור להיות מפוטר..וגם אם לא עדיין לא נראה שהוא מתעלל בהם..)...למרות שקשה לדעת אם הוא צודק בגלל שבקטע עם כריס כמעט בטוח שהוא צודק
...והקטע עם המפיקים..אין לי מושג מה לחשוב
אבל אני מקווה שהכתבה הזאת לא אמיתית ושהניצב סתם כועס עליהם או משהו

וחוץ מזה תחשבו...../images/Emo12.gif../images/Emo175.gif

שזה רק העבודה שלהם
..נראה לכם הגיוני שאנשים יעשו כאלה דברים בעבודה שלהם?
למה שבנחמין יעשה את זה?..לא נשמע הגיוני...וחוץ מזה כבר יודעים שהעיתונים בארגנטינה אוהבים להגזים בהכל ובמיוחד גם עם הנציב הזה הסתסכך עם מישהו..

למעלה