קראתם?

LeRanch

New member
קראתם?

אני מקווה שזה לא אמיתי.. ולכל מי שפוחד - זה על פלוריסיינטה לא משהו מגעיל.. בכוונה לא שרשרתי כי בטוח שהנושא הזה יהפוך לשרשור.. כל העור שלי היה עור ברווז כשקראתי הלוואי שזה לא אמיתי!!

כן...ו...

קשה להאמין אולי באמת היחס של בנחה ופלור לא טוב אבל לא צריך להגזים!הם לא מסתדרים וזהו וזה נראה לי הגיוני בגלל שהיה איזה פרק סבסוף הראו פספוסים אז היה קטע שבנחה החזיק לפלור את היד והוא החזיק ממש חזק והיא כזה אמרה לו שהוא מכאיב לה או משו כזה ואז הוא כזה צחק ואמר לה טיפשה אנחנו בהקלטה או משו כזה ולפי המבטים והכל לא נראה שהם מתים אחד על שני.. וגם נשמע הגיוני שבנחה כזה מגעיל אני גם ככה לא סובלת אותו.. ובקשר לכריס כולם יודעים שזה נכון...

דוגרי...בקטע עם כריס כולם יודעים

כרגע נזכרתי במשהווווווו נכון שהיה את הראיון הזה בפוקס קידס(טוב נו....ג'טיקס) עם איסה חואן
ופלור כשהם היו בארץ? אקיצר שאלו אותם מה הם חושבים על כריס...כל אחד אמר משהו... איסה אמרה יצירתית... פלור אמרה קראטיבית או משו כזה חואן אמר חמה היא זאת שהעיפה אותו! וגם רואים על הפנים שלו זילזול כשהוא אמר את זה עלייה
פשוט לא היה נעים לו להגיד בטלוויזיה שהיא כלבה
טחחחח

../images/Emo41.gif../images/Emo27.gifאיזה שטויות!

קודם כל, די להאמין לכל דבר שמפרסמים, יכול להיות שהניצב הזה לא מסתדר או מקנא בבנחה ובשחקנים ורוצה להחזיר להם על משהו שעשו לו, ולבנחה יש אופי מדהים, לדוגמא: כל מה שהלובאס נותנות לו והוא מחזיר להם מכתבים והקדשות ומתייחס אליהם יפה ובשדה תעופה הוא בא ונתן כאפות לידיים לכולם ונראה שהוא מסתדר עם פלור ממש טוב [לפי השדה תעופה ושהם היו בשישי עם מיכל], בקיצור זה סתם שטויות, די להאמין לכל דבר

בשבילך מאמי..!

יאללה שבי בשקט מה את סתם ממציאה דברים!!! זה שאת שונאת את בנחה לא אומר שהוא כזה...ועוד דבר כל בנאדם רגיל משתכר אז גם לו מותר זה שהוא כוכב לא עושה אותו מישו שונה... יאללה אז תרגיעי למה החואן שלך יותר טוב!!!??? אולי גם הוא הרביץ למישו ובגלל זה הוא יצא מהסדרה...

לשירן...

היא ממציאה דברים על בנחה מאיפה היא יודעת מה היה בפספוסים...? חוץ מי זה שכתוב שכנראה הניצב הסתכסך שם ובגלל זה הוא אמר את זה זה לא בוודאות כתוב שזה ככה...

אפילו לקרא את לא יודעת אמרתי שראו

את זה בפספוסים!!!!!!!ראו שהוא מחזיק לה חזק את היד והיא אמרה לו את זה והיו בניהם מבטים מוזרים!תחשבי טיפה לפני שאת מתחילה למלמל לעצמך שטויות מפגרות בלי הקשר ולא הגיוניות!

:)

מאיפה את יודעת מה את קוראת שפת גוף? יודעת איך הוא החזיק לה את היד ומבטים מוזרים לכי תעבדי בשידור חוקר...

מאמי שבי בצד בשקט וסתמי חחח...

על תפתחי עלי תפה ברור לך לכי תצעקי על החברים שלך לא עליי יסתומה וכן חואן שם את בנחה בכיס הקטנטן שלו עם יש לך בעיות תשמרי אותן לעצמך!וגם כן אני שונאת את בנחה מתעבת אותו לפי דעתי הוא שחצן!!!!!וזאת דעתי ואף אחד לא ישתיק אותי ובטח לא איזו פאקצה מעצבנת שצצה משום מקום!ומי אמר שאני מאמינה לזה הא?!אמרתי שזה נשמע הגיוני בגלל איך שהם נראים אחד עם שני ואני לא מאמינה בכלל לעיתונים זה פשוט נשמע לי הגיוני הרי אם נאמין לכל העיתונים אז לפקו ואיסה יש כבר 10 ילדים והם התחתנו 4 פעמים חח.. ולמי שחושבת שחואן לא שווה כלום שתדעו שהוא שם את כולם בכיס הקטנטן שלו ברור הוא הרבה יותר נחמד מכל ''כוכב'' אחר!

קודם כל יא כלבה

אחד לא אמרתי שחואן לא משו ודבר שני אני לא פאקצה אמא שלך פאקצה והנה בגלל שאמרת שהוא שחצן \זה כבר מראה שאת סתם מלכלכת....ואת כן אמרת שזה נכון כי אמרת שבפספוסים בנחה החזיק לפלור את היד חזק מאיפה את יודעת בכלל? ואני יכולה לגדל אותך יא זונה...והנה עוד עובדה על חואן ואז בביקור בים בנחה אמר יפה למעריצות ללכת וחואן צעק' כמו איזה חיה!!!! ויש עוד מלא אם את רוצה שאני יגיד לך...! בקיצור קופה תחזרי לכלוב שלך!!!

הי הי!לא לקלל!!!!!!!!!

תעצרו רגע את הריבים של חואן-בנחה אני לא אוהבת את בנחה,אבל תעזבו רגע את זה... המנהלים של האתר לא מפרסמים את זה כי סתם!! הם שמו את זה משום מה כי זה עשה כותרות בארגנטינה
זה לא קשור עכשיו שחואן צעק כמו חיה למרות שזה לא נכון!!!!!!! היית יכולה להגיד שלדעתך זה לא נכון,בלי להתחיל עם כל הקללות האלה... יכול להיות שבנחה משתכר ו"מתעלל"...!אבל זה עדיין לא בטוח אז תרגיעו את עצמכן...קחו רטאלין או משהו לא יודעת אבל אל תקללו!!!!!

לנוניייי

אני לא מקללת סתם היא מביאה לי את העצביים למה היא סתם ממציאה דברים שבכלל לא קיימים...

איך את יודעת שזה לא קיים?

את זה רק נדע בעוד כמה זמן... כשכריס תתן תגובה או משהו... אבל למה צריך לקלל?!.. גם אם זה לא סתם לא מקללים בפורום...

לנוניי....

והנה את לפחות לא אוהבת את בנחה אבל לא עושה בגלל זה פרסומים של דברים שבכלל לא היו...

מה לא היה...?

תקשיבי יכול להיות שהוא השתכר וכל הדברים האלה... אבל כמו שאמרתי נדע את זה רק עוד מעט כי בנתיים זה הכל ב-

למעלה