דבר ראשון אני לא שקרנית אמרתי את מה שקראתי זה מה שהיה רשום ואמרתי את דעתי זה שלך קשה לקבל דעות לא כמו שלך זאת באמת בעיה רק שלך! דבר שני תרגיעי עם הורים ברור לך כי אני נשבעת לך עוד מילה על אמא שלי או על מישו שקרוב אלי אני כבר לא אחראית למה שיהיה כאן ואת לא מכירה אותי כשאני עצבנית ותאמיני לי שאתם גם לא רוצה להכיר ואני רק מזהירה אותך!
תאמיני לי אני מה זה מפחדת חבל על הזמן אני התחלתי כבר לבכות פה... יאללה מי את בכלל צוציקת בת 15 מותק אני יותר גדולה ממך אז יאללה תרגיעי את לא מפחידה אותי בגרוש...
להיכנס איתך לאיזה ריב ילדודית כי אני לעומתך בוגרת ואני לא הולכת לריב על כזה דבר אני מעריצה את חואן תעריצי את בנחמין הזה אף אחד לא אומר לך לא ושוב את לא יודעת לקרא אמרתי שלפי דעתי הוא שחצן!
השעה...בנתיים את זאת שנכנסת פה לריבים ילדותים אח איך רואים שאת ילדה בת 14 ודבר שני אני לא חולה על בנחמין אני פשוט שונאת שסתם ממציאים דברים כמוך...חברה שלי חולה על בנחמין ואני עושה את זה בשבילה...כי היא לא תינוקת כמוך...!
לחברה שלך? לכי תספרי את זה למישהו אחר ולהרגיע עם הגיל כי אני מכירה אנשים בגיל שלך ואנשים בגיל הזה והאנשים הגיל הזה הרבה יותר בוגרים בשכל מכמה שאני מכירה ואני בטוחה שאת ביניהם נופר תמשיכי אני איתך ולעליזה קודם כל תראי מה היא רשמה לפני שאת מתחילה!
לא שאני אוהבת להגרר למריבות של הפורמים אבל עליזה גרמת לי לגחגך וכן...עלייך. מהזה? עשיתי את זה בשביל חברה שלי? כן, נכון עכשיו הצלת את שמו של בנחה מהכפשה... פחחח... כדי רגע תשעצרי ותראי מה שאת כותבת אנשים יכולים לחשוב דברים לא נכונים...את הרי לא אוהת שקרים? ולפני שאת אומרת שטויות אולי תבררי קודם? היא לא המציאה דברים... זה היה בכתבה והקטע היה בפיספוסים. טיפ- סייג לחוכמה שתיקה.
מה הקשר היו רואים על הפנים שלהם אם הם היו מרגישים אחרת חוץ מי זה שהיא אמרה שבנחה \קילל וזאת פלור לא הוא...היא אמרה מטומטם או מפגר למישו מההפקה..נראה לי לצלם....
סתם סתם...מה אתן רבות נו באמת!??!!? ואת "עליזה" מה את נדחפת לפורום ומתחילה לקלל פה אנשים!?!? למה מה קרה מה חשת!?!?!? זכותך לחשוב מה שבא לך אבל תרגעי קצת!
קודם כל חואן לא הרביץ למישהו מהסדרה הוא יצא בגלל שהוא סיחק בסיפורי סקס וזה שאת חושבת שבנחמין זה אלוהים ובגלל זה הוא לא יכול לעשות את זה מאיפה לך שהוא לא עשה את זה באמת? וגם אם לא חואן בחיים לא עשה את זה למישהו מהסדרה והוא הסתדר שם טוב עם כולם!
../images/Emo41.gif../images/Emo27.gifקודם כל אומרים שיחק
ולא סיחק, ודבר שני לשחק בסיפורי סקס זה טוב? להתפשט מול מדינה שלמה זה נראה לך הגיוני? בנחה בחיים לא יעשה את זה... וחואן עף מסיבה לא ברורה, כל הסיפור עם כריס נשמע הזוי אז לכי תדעי מה קרה שם...
זה היה שגיאת חתיב בטעות רשמתי את זה אני יודעת שזה שיחק דבר שני למה מי את שתגידי לו איפה לשחק זה שהוא יודע לשחק בכמה דמויות בו זמנית זה אומר שהוא שחקן מעולה! וחוץ מזה הוא מבוגר מספיק כדי לשחק איפה שבא לו וזה לא היה מסיבה לא ברורה העיפו אותו כי הוא לא הסכים לעזוב את הסדרה שלו וזה שחואן עושה את זה בסדרה זה לא אומר שבנחמין לא עושה את זה מאחורי הקלעים כי אני בטוחה שכן! והוא גבר זה מותר לו ואיך את יודעת שהוא לא יעשה את זה למה את מכירה אותו אישית? תעשי לי טובה...
יאללה מעניין אותי איפה שהוא משחק...שישחק מצידי בתחת שלי... וקדחתם כבר בשכל טוחנים פה כל שנייה...כל אחת באה מצד אחר מה אתן לא יודעות להסתדר לבד...לכו תבכו גם לאמא שלכם שתבוא לריב איתי גם...
זה לא יאמן השרשור הזה!! אני לא יודעת אם כל מה שנאמר בכתבה ההיא על בנחמין הוא נכון אבל גם אם כן זה לא כזה נורא.. בול השתכר... סו?.. אני לא מתה על בנחמין אבל לא ממש נראה לי שהדברים נכונים.. אבל תראי לאיזה רמה הבאת את השרשור הזה עם כל הקללות שלך.. אני בטוחה שאחת המנהלות תכנס הוא ימחק.. חואן לא עשה כלום.. היית בסט? ראית אותו עושה משו? די נו.. כל המעריצות של בנחמין מה זה התאכזבו ממנו (למרות שהן לא אומרות) בכלל שהוא שם עליהן זין מתי שהוא היה פה ואני הייתי שם באחד הימים שהוא פשוט התעלם מהן.. לעומתו חוןא בחיים לא התעלם מקריאות אליו ודברים כאלה.. אז די כבר עם הריבים האלה פה..