קראתם על פרופסור מרדי?

קראתם על פרופסור מרדי?

היה מגיע לארץ משוויץ עם טיפות הפלא שלו זכור לי שכל מי שהיכרתי הלכו אליו להוריד נקודות חן. מודה גם אני לקחתי את בתי אליו, שם כמה טיפות ..והנקודה נפלה. בדיעבד.. אני לא מבינה איך הייתי כל כך לא אחראית... מזל שחלפו מליון שנים מאז . אתמול הוא נעצר..

פורפורינהההההה....אני מתפלEת

עליך.... נקודות חן???!!!!!!! אסור בתחליט האיסור לגעת בהן. על מה הוא נעצר?

../images/Emo24.gifסליחה שלא עניתי מיד

אתמול טיילתי אחהצ" הוא נעצר על רשלנות בטיפול היות ואדם מסויים חלה בסרטן לאחר שהורדה לו נקודת חן ללא שנשלחה למעבדה לציטולוגיה. הוא הגיע עם אותו אדם לפשרה ושילם לו סכום מכובד, עכשיו הוא נתבע עי" משרד הבריאות. יום טוב לך באה

באה, לא קניתי כלום אתמול.

חברתי הטובה קנתה נעליים.
{ תתחדשי ר.} אבל היות והיום נשארתי כל היום במקום עבודתי קפצתי לקניון, בהפסקת הצהריים. וקניתי שני ספרים.
האחד ..מועדון האהבות של אמסטרדם. השני המשך שלו. המליצה לי חברה אמרה שאפילו מתכונים יש בספר הזה, בנוסף לסיפורים מעניינים . אל תשאלי את שם הסופר כי אני לא זוכרת אותם אף פעם. {רק כמה בודדים}

גם אני לוקה במחלה הזותי

שלא זוכרת שמות של אף אחד..... יצא ספר מתכונים חדש לדיאטה "עשר מתכונים עשר" של גיל חובב..... יש שם מתכוניםפ לכל מיני דיאטות וכל אחד יכול לבחור את הדיאטה הנראית לו.

vikiberko

New member
באה הנה התשובה..

תסלח פורפור על ההתערבות תוכלי לראות ...ד"ר מרדי מרדישווילי, שהמציא טיפות המסירות שומות מהעור, לא הפנה חולה לביופסיה. מאוחר יותר התברר כי החולה לקה בסרטן המשך בחדשות וואלה

למעלה