קראתם על מה שקרה לוורד לב?

aaa123

Member
אם יהיה אונס נוסף הוא יהיה גם בלי מצלמה נסתרת

כך שלא המצלמה הנסתרת היא זאת שתגרום לאונס נוסף,ובלעדיה אם אין ראיות אחרות המצב יכול להיות גרוע יותר.

נעשה בעבר שימוש במצלמה נסתרת כדי להוכיח עבירות אלימות אחרות כגון התעללות של מטפלת בילדים,ואפשר היה לטעון לפי אותו הגיון שזה לא בסדר כי מאפשרים למטפלת להתעלל עוד פעם.

dollface225

New member
באיזו נונשלנטיות אתה מתפלפל על מקרה טראגי כזה

המצב יכול להיות חמור יותר? כן? אתה חושב שזה לגיטימי לראות ילדה נאנסת בשידור?
וואלה אם היתה לך ילדה תשמור נפשה מאבא כזה.
נבלה.
להקיא ממך.

aaa123

Member
האלטרנטיבה של לא לעשות כלום יותר גרועה

והאלטרנטיבה של לחקור אותו בלי שיגלו ראיות גם לא מונעת אונס.
הכי טוב שהמשטרה תצפה ותתערב באופן אקטיבי כדי למנוע את האונס בזמן אמת(כלומר תפרוץ לדירה שלו כדי לתפוס אותו על חם לפני שהוא מספיק לבצע את זממו).

dollface225

New member
מטומטם מי אמר לא לעשות כלום?

לתפוס אותו לפני שהוא מספיק לבצע את זממו? כן?
אם הוא עוד לא הספיק אחר כך תבוא להגיד 'איך יוכלו לדעת' שזה מה שהוא תיכנן ועמד לבצע?

הרי ברור שאם הוא לא הספיק לעשות שום דבר אתה תוכל לטעון שזה לא בטוח שעמד לאנוס אותה לפני שהם פרצו לדירה!

aaa123

Member
ברור שאין לך סמכות לדבר בשמי

על סמך מה שבן אדם עשה אפשר לקבוע שהוא ביצע עבירה פלילית גם אם הוא לא הספיק לאנוס.
אם למשל הוגשה תלונה נגדו על אונס ,ואחר כך תפסו אותו על חם מנסה להפשיט אותה נגד רצונה אז מבחינתי ברור שהוא אשם.

dollface225

New member
תתחיל להירגע ומהר

מי יגיש עליו תלונה? מי? ילדה קטנה?
&nbsp
מה אתה כל פעם מתפלפל? מה?מה נראה לך? הילדה תגיש עליו תלונה ואז יבדקו במצלמה אם הוא ניסה לאנוס אותה?!
&nbsp
תפסיק לענות לי. עוף לפורום הכנה לפסיכומטרי. עוד טמבל מנתח משוואות על חשבון הקורבן.

כמהאפשר

New member
שמע..

אני ממש לא חושבת שצריך לפרסם משהו, כי לאף אחד אין מושג מה קרה שם.
לפרסם שמות זה טמטום.
&nbsp
אבל יש לך כאן משפטים...
"יש גבול לכמות האנשים שאישה יכולה להאשים כשעדיין תאמינו לה או שבשלב מסויים תגידו שאתם לא מאמינים?"
לצערי, זה באמת ככה בארץ.
האמת יש גבול לכמות מספרי האונס או הטרדות מיניות שאדם יכול לעבור?
תחשוב קצת, עם עצמך-
האם לאחר הטרדה מינית אישה או במקרה הזה נערה מתחילה להכנס למעגל לא בריא(במיוחד כאשר הפוגע לכאורה הוא בן משפחה! והוא נמצא שם כל הזמן וההתקלות בו היא על בסיס יום יומי, אין לך לאן לברוח ממנו או מאנשים שקשורים אליו או לצורך הענין מהזכרון שלו)
או האם האישה באורח פלא מתחזקת, וכמו בסרט הוליוודי הכל אצלה טוב ויפה?
למה לדעתך היא בכלל עזבה לחו"ל?
&nbsp
אני לא מכירה את הסיפור,
אבל קצת הגיון.
איזה משפט מזעזע זה לכתוב, אלוהים.
&nbsp

Hastelloy

New member
הבן אדם אנס את הבת הקטנה שלו בת ה3 והתעלל בה

ואפילו עודד את אחיה לאנוס אותה ולהתייחס אליה כמו אל "מכונת זיונים", ראיתי את הכתבה ביוטיוב עליה בוא היא סיפרה מה אבא שלה עשה לה ואיך הוא דיבר עליה מול אח שלה כשהוא עודד אותו לאנוס אותה, הוא ממש רצה לעשות לה רע.
את לא חושבת שהציבור צריך לדעת עליו ועל מה שהוא עשה?

aaa123

Member
אני חושב ששופט צריך לשמוע את 2 הצדדים כדי לשפוט

אני לא מכיר את המשפחה אבל האם בכתבה ביוטיוב הובאה גם תגובת האבא האח והאמא?

potion

New member
זאת כתבה של ערוץ 10

ולא "כתבה ביוטיוב" כפי שכתבת (שזה מקטין ומזלזל בעיניי).
ואכן, היה רצוי ששופט ישמע את "שני הצדדים", אך לצערנו המקרה לא נידון כלל בבית משפט, כי הוחלט לסגור את התיק מסיבות שאין אוביקטיביות.
ולידיעתך, הקרה של מאיה ורד לב הוא מקרה מצער, אך הוא ממש לא יחיד. רוב המקרים מהסוג הזה לא מגיעים לתודעת הציבור.
בין היתר משום שיש נטייה "להחביא". רוב הקורבנות חשות בושה ואשמה, ומאיה ורד לב הייתה אמיצה וחשפה את הדברים למרות שאני מניחה שזה לא היה לה פשוט, מכיוון שהיא ידעה שהאמת איתה (כך אני מאמינה לפחות, כי אני מאמינה לה). היא הייתה שלמה במאה אחוז עם הידיעה הזאת, והיא גם שהרגה אותה.
אילו היא הייתה חיה באשליה שזה לא קרה, או לפחות חלק מהזמן חיה באשליה שזה לא קרה, אז אולי היא הייתה מסוגלת להמשיך לחיות, מצד שני, גם לזה היה מחיר. לא להיות את.

aaa123

Member
העתקתי יוטיוב מההודעה שהגבתי אליה

חוץ מזה אני בטוח שרוב המקרים של גילוי עריות לא מגיעים לידיעת הציבור.
מה שגורם לי לא להאמין במקרה הזה איננו הטענה שאביה אנס אותה אלא שני הדברים הבאים:
1)קראתי שמדובר בזכרון מודחק(שאני פחות מאמין בו כי יש מחקרים של אליזבט לופטוס שאפשר להשתיל זכרונות)
2)כמות האנשים במשפחתה שהיא למעשה האשימה גורמת לי לחוסר אמון:
גם אביה גם אחיה גם אמא שלה(ואם אני לא טועה אח נוסף שלטענתה היה אמור להעיד לטובתה ולא העיד לטובתה).

potion

New member
תשובות

1- לגבי מה שכתבת בסעיף הזה, אני מאמינה בזה, פשוט כי זה קרה (לצערי) גם לי. אתה לא חייב להאמין, אבל הייתי שמחה אם לא היית כותב את זה דווקא כאן. הרבה אנשי מקצוע, כולל אלו שטיפלו והיו מעורבים בצד המשפטי בנושא של מאיה ורד לב, כתבו ואמרו שהיא דוברת אמת, ושהתגובות שלה אופייניות לנפגעי טראומה. חוץ מזה שהיא גם אובחנה ע"י אנשי מקצוע כשהיא הייתה ילדה, מה שגרם לאמה לעזוב יחד איתה את הבית. אך האם מסיבותיה היא, החליטה לחזור לגור עם האב (לא משום שאהבה אותו), מה שמנע מורד לצאת ממעגל האלימות וההכחשה ולחיות חיים נורמטיביים בבגרותה.
2- זאת לא טענה עניינית... בהרבה משפחות שקרו בהן מקרים כאלו יש נטייה להאשים באופן גורף דווקא את הקורבן, מתוך מחשבה שהוא החלש. וזאת תגובת הנגד.

aaa123

Member
האם יש אנשי מקצוע שמעידים שאבחנו אותה כשהיתה ילדה?

בתגובה 111 לכתבה נטען שברשויות הרווחה לא נמצא תיעוד לזה.

dollface225

New member
חצוף

אמן במשפט האונס שלך בידי 40 תאילנדים יגידו שאתה דמיינת הכל אינשאללה אינשאללה.

כמהאפשר

New member
אני לא מכירה את פרטי הפרשה.

ברמה כללית, אני לא חושבת שנכון שציבור יחרוץ גורלות.
&nbsp
&nbsp

aaa123

Member
התייחסתי לכמות האנשים ולא לכמות מקרי האונס

הרבה יותר קל לי להאמין שאנס אחד אנס מישהי 20 פעם ולא ש20 אנשים שונים אנסו את אותה אישה(כשכולם מכחישים בכלל יחסי מין ואין הוכחות).
הפקפוק כאן לא רלבנטי רק לעבירות מין ,ואותו דבר נכון גם לעבירות אחרות ואם מישהו יספר למשטרה ש20 אנשים שונים ניסו לדרוס אותו אז טבעי שהמשטרה לא תאמין לו בניגוד למישהו שיספר שאדם אחד ניסה לדרוס אותו.

ורד לב אמנם לא האשימה 20 אנשים שונים אבל היא האשימה מספר אנשים שונים ממה שזכור לי שכולם מהמשפחה שלה שלא היתה משפחה של עבריינים(ולא מדובר במקרה שעבריין זר התנפל עליה יחד עם עוד כמה חברים שלו כדי לבצע אונס קבוצתי שזה יחסית יותר סביר)

Hastelloy

New member
היא התלוננה עוד שהייתה קטנה ואמא שלה גירשה את אביה מהבית

האמא אמרה לה לשכוח ממה שקרה והיא החזירה את האב לבית למרות שהיא יודעת על מה שהוא עשה לה.
השימוש במונח "זיכרון מודחק" רק מעוות פה את הכל לדעתי, היא פשוט נזכרה בדברים שלילדה בת 3 נראים פחות משמעותיים ממה שהם נראים למבוגר/ת, כניראה שבתור ילדה האירוע לא היה כזה משמעותי בשבילה אז היה לה קל לשכוח את זה ואז להיזכר בזה באופן טראומתי בגיל מבוגר כשהיא מבינה כמה לא בסדר מה שאבא שלה עשה לה.
&nbsp
אין פה שום ספק בקשר למה שהוא עשה ילדה קטנה בגילאים האלה לא תשקר על משהו כזה וזה היה לפני שהביאו אותה לאבחון כך שזה לא משהו שעודדו אותה "לזכור" או להמציא.

aaa123

Member
יש הוכחות לטענה שהיא התלוננה עוד שהיתה קטנה?

האם לא יכול להיות שאמא ואבא שלה נפרדו שהיא היתה קטנה באופן זמני מסיבות אחרות?

למעלה