קראתם את הידיעה

g u r a

New member
קראתם את הידיעה

על תינוק בן שנתיים שמת כתוצאה מהתעללות הוריו!!! מזעזע! איך אפשר? האבא מאשים את האמא,ולהיפך. הלוואי שירקבו בכלא עד סוף חייהם!!

זה ממש נורא

ובטח ובטח לאמהות כמוכן לקרוא דבר כזה. יעלי תשתדלי לא לקרוא דברים כאלה זה עושה חרדתיות. אני יכולה לשבת ולבכות ימים שלמים כשאני רואה דברים כאלה בסרטים אז במציאות. אל תדאגי ההורים ירקבו בכלא כל חייהם.

g u r a

New member
אני ממש מקווה

דברים כאלו לא גורמים לי לחרדות,אלא רק לכעסים! איך אדם יכול לעולל לתינוק חסר ישע כאלה דברים. מה הוא כבר עשה שהרגיז והטריף אותם כל כך? למה זה מגיע לו. אני לא רק רוצה שירקבו בכלא עד סוף חייהם,אלא שיעברו גם עינויים פיסיים.

g u r a

New member
זה קרה!!

וקורה כל הזמן.
לצערי מי אשם נוסף במקרה הזה- משרד הרווחה בעיר. כי הילד אושפז פעמיים בבתי חולים בעיר,פעם בגלל יד שבורה,ובפעם השניה עם חבלות קשות בכל חלקי הגוף.בית החולים דיווח למשרד הרווחה,,אבל אף אחד לא הניד עפעף!! והנה תוצאת המחדל- הילד שוכב בארון קטן מתחת לאדמה!

למה את עושה את זה לעצמך?

הרי זה שתאכלי את הלב במחשבות נוראיות לא יעזור לאף אחד. בגלל זה אני מנסה להדחיק. אחרת זה קשה לי מדי. כל פעם שאני שומעת על מקרה מחריד כזה בא לי לחבק ולגונן על הילדים שלי כאילו בכך אני יכולה להגן גם על ילדים אחרים.

g u r a

New member
את יודעת קאסי

שבדיוק מהסיבה הזו- של כל המקרים המחרידים האלו, הפסקתי לקנות עיתון,מסתפקת בהצצה בחדשות. אבל עדיין לא מתנהגת כמו בת יענה ויודעת מה קורה,ומקרים כאלו למרות שזה "פורום זוגיות" שווה שיועלו ,וידובר בהם. גם אני משתדלת לגונן על הילדים, ללמד אותם כמה שיותר על החיים,ולהזהיר אותם "מזאבים"(לא יותר מידי כמובן..)ומשתדלת לחבק ולנשק ,ולהרגיע את עצמי כמה שרק ניתן.

אני מסכימה איתך שצריכה להיות מודעות

למשל לדווח על חשד להתעללות. וצריך להעלות בפורום הזה כל נושא חשוב ולא רק זוגיות. כי החיים שלנו כוללים הרבה מסביב לזוגיות. אבל במקרה כזה, מוות של ילד קטן עושה לי כזה חור בנשמה שאני לא מסוגלת כרגע לקחת את זה על עצמי.

g u r a

New member
../images/Emo45.gifואני מסכימה איתך

וגם לי זה גורם לחור בלב. בסך הכל התכוונתי -שאפשר לפעמים לדבר גם על נושאים שנמצאים ברומו של עולם. אין לי ולא היתה לי כל כוונה להתנגח, או להעביר ביקורת על הפורום או על חברות הפורום. פשוט כאב לי שאף אחת כמעט לא הגיבה על כזו ידיעה כואבת!

אבל עכשיו את בטח מבינה למה לא

הגיבו. בטוח שאף אחת לא חושבת שזה לא חשוב או שולי. אני מניחה שזה מאותה סיבה כמו שלי.

maybesure

New member
../images/Emo7.gif

היי יעלי, אני מאמינה שכל אחת מגיבה בליבה, ובהחלט מתקוממות לנוכח הידיעה המעציבה, מחרידה ומזעזעת. יש כעס על הרשויות, על המחדל, על ההורים על הסביבה השותקת
השאלה היא איך מונעים השנות מקרים כאלו? והאם בעצם התגובה שלנו כאן-נוכל באמת לסייע? כי אם לא-אין זה מצביע על אדישות אלא פשוט על חוסר אונים. וההתאבלות על מותו של תינוק חסר ישע, חסר הגנות שמת מידי הוריו מולידיו מייסרת כל אדם שפוי! וכל שנותר הוא להתפלל ולקוות שלקחים יופקו ע"י הרשויות, ומקרים כאלו ימנעו בעתיד. יהי זכרו ברוך!

למעלה