קראתי ש...

קראתי ש...

הולכים לעשות בארץ את ההצגה "החדר הכחול" , מה שניקול עשתה , ובתפקיד של ניקול - לינור אברג'יל , קראתי את זה באתר אי אונליין הישראלי

ערן1987

New member
נייס.. אבל לינור אברג'יל? חחח

אני היתיי בוחר במישהי אחרת

ידעתם ש...

ניקול הפיקה , ביחד עם לורי פרקר ( אח של שרה...חחח) את הסרט תשוקה חותכת עם מג ראיין? הרגע ראיתי את זה! ערן , את מי למשל היית בוחר?

shiray

New member
ידעתי את זה...

היא גם שקלה לשחק בו, מזל שהיא ויתרה...

Kidmaniac Liron

New member
לא לא לא.. היא לא שיחקה בסרט.

מצד אחד כמו ששירה אמרה - טוב שכך. הסרט היה אסון מכל הבחינות. מצד שני - אולי היא הייתה עושה אותו טוב יותר? זה הסרט הכי פחות טוב של ג'יין קמפיון שראיתי וזה ממש אכזב אותי כי אני חושבת שהיא במאית מדהימה, ויכול להיות שעם קאסט יותר טוב, זה היה יכול לצאת אחרת. מג ראיין פשוט לא התאימה לתפקיד, והסרט איבד את עצמו בשלב מסויים.

ערן1987

New member
רותם אבוהב

אבל בגלל שצריך בחורה רזה לתפקיד(כן,בחורה רזה)אז הייתי בוחר באגם רודברג(חחחח,לא!!) סתם.. אממ,אממ.. מיכל אמדורסקי? חחח.. לא יודע,בעע!! אבל לא לינוי.. אולי מישהי אלמונית

אני חייבת כבר

את ה DVD של מולן רוז'!!! היום היתי בסטימצקי ולא היה להם את זה... בעסה! מישהו יודע אם ה DVD של קולד מאונטן כבר יצא? אני מתה כבר ליקנות אותו! ושל דוגוויל יצא כבר , נכון? אז איך זה הולך עם הגרסת הבמאי\פסטיבלים? ויש את זה גם בסטימצקי? כמה שאלות...חחח

Kidmaniac Liron

New member
קולד מאונטיין יוצא בסוף החודש

אני מקווה שיגיע לפה בהקדם. דוגוויל ממה שידוע לי יצא רק בגרסה המקורית (לא הערוכה) ויש אותו בחנויות. מולאן רוז' - חובה לקנות!

גם אני מקווה

שקולד מאונטן יגיע בהקדם! ודוגוויל בכלל עד לא ראיתי! אז יש את זה גם בסטימצקי? והוא שווה הDVD?

shiray

New member
האמת שהתוספת הכי משמעותית זה

"וידויי דוגוויל" שאת זה אני מבינה שהקלטת מיס... חוץ מזה יש טריללרים, ולירון מה עוד? אני לא זוכרת והדיוידי בחדר של ההורים והם ישנים... ואני לא יודעת אם יש בסטימצקי- אני ולירון קנינו בטאוור רקורדס במאה שקל.

shiray

New member
תודה! וכן, בתקשורת

ההורים שלי לא יודעים אם לחשוב שהשתגעתי או לשמוח מזה שאני השנה הכי לא בלחץ מבגרויות... למדתי רק היום!!! וגם אז לא ממש ישנתי רצוף ולמדתי אלא סתם בסתלבט במיטה עם הסיכום ואפרסק והכל...

בבקשה!

אני ב יא' ממש נלחצתי מהבגרויות! ו יב' ממש לא... בקושי למדתי משהו (אם בכלל...) וכולם ניסו להלחיץ אותי ולא הבינו מה קרה לי , ובסוף יש לי ממוצע 96... והכי סבבה לילמוד בסתלבט!

שירה אני מצטרפת איתך לניו יורק!../images/Emo13.gif

מגיל 6 בערך החלטתי שאני יגור באמריקה! ובמשך השנים ניו יורק הכי קורץ לי! קראתי הודעות שהיו בפורום בזמן שלא היתי פה איזה חודשיים , וראיתי את השאלון המאוד ארוך של צליל , ואמרת שם שתרצי לגור בניו יורק... אגב , ממש נחמד ליקרוא נוסטלגיות בפורום...

shiray

New member
חחחח רק עד שאני אגיע לשם.....

בנתיים התכניות שלי כוללות לסיים את הבי"X המעצבן הזה (עוד שנה וזהו!), צא (נקווה שיהיה כמה שפחות מעצבן) ואז איזה טיול באוסטרליה או משהו ואז.... ללמוד באירופה! יש לי אזרחות אירופאית בדרך ואני הולכת לנצל אותה... אח"כ נראה. אבל אני באמת רצינית לגבי אירופה- נכון לעכשיו זה מה שהולך לקרות והמשפחה מודעת לזה.

למעלה