קראתי קצת פה ושם

המסדר האדום

חבריו הנוכחיים הם סניפט דרגורן DDN ואני.. (מצא את המשותף) סניפט דרגורן וDDN ניחנו בכישורי ניהול (כגון שריפת פתילים - השמדת טרולים (או לפחות חסימתם) - הקרבת קורבנות שונים לדרקון הכחול ולתפלץ הביבים המאיים ועוד) אני ? אני פה לתקופה זמנית ומסיבות מסתוריות (אני עדיין טוען שהכל קונספירציה שמטרתה לתת אותי כממתק לדרקון ישנוני כלשהו). מובן שהפרטים המלאים על המסדר הם *פנורד*.

dragon zlotnik

New member
באל"ר הימלט כל עוד נפשך בך

היה לי פעם חבר במסדר האדום ואני מדגיש *היה* לי פעם DDN סניפט ודרגורן הצליחו להתחבב ע"י תיפלץ הביבים והרקון הישנוני, אבל אתה...נראה לי שסופך יהיה כסוף חברי(באסלת הדרקון הכחול) אז אני אומר לך "ברח כל עוד נפשך בך"!!! הכל קונספירציות! -*-*-*-*-*-גם אני בורח כל עוד נפשי בי-*-*-*-*-*-*-*-

DDN

New member
כתב התביעה

הדרקון השוכן במרומים גורבש, תפלץ הביבים מנקיינד, חברי המסדר האדום: סניפט, דרגורן, DDN, בחושך אלוהים לא רואה נגד dragon zlotnik הידוע בכינוי "זלוטניק השהמ" התביעה: הוצאת דיבה ועדות שקר. מעולם לא היו עוד חברים במסדר האדום כאן. סניפט הוא מראשוני האדומים, לאחר מכן נמשך דרגורן להיות אביר הפורום, אחר כך אני, הפכתי להיות השר לענייני אלפים ובישול, ועכשיו הזוכה ב"אדום נולד" הוא בחושך אלוהים לא רואה. כל נסיונות הפחדה או אלימות כלשהן הן בניגוד מוחלט לערכי חברה דמוקרטית תקינה ואי לכך מחוץ לחוק. נ.ב המסדר האדום עומד מעל לחוק. זלוטניק, איפה אתה גר? פתח תקווה אמרת? |אייקון של DDN מזין את כתובת הIP של המחשב לGPS ורץ בשמחה אל הכפתור האדום|

dragon zlotnik

New member
תתפלא!

הפרום הזה הוא לא מה שאתה חושב, אסור לי להגיד את זה...אני מקווה שאני יצליח להתחמק מהדרקונים) לפני שנים רבות שהיה פורום קסום(אולי גורבש זוכר את זה איכשהו) היה את המסדר האדום שבאמת היה פעיל...זה היה חבורה של רוכבי דרקונים, (תפלץ הביבים לא היה מקובל בחברה והלך לביוב לאכול חולדות) גורבש שיחק את הדרקון הבכיר. המסדר אז היה מחסל חבורות של פורקי עול ודרקונים בלתי רצויים. עד שגורבש פגש את התפלץ הם החליטו שהם חייבים להשתלט על המסדר אז הם חיכו שנים רבות לשעת הכושר, ומתי שכולם היו זקנים הם רצחו אותם באישון ליל... עכשיו הם ביינתים מרוצים מהמסדר אך אי אפשר לדעת מה יהיה בסוף! אני שומר את ה"אמרתי לך" לאחר כך!

M a n K i n d

New member
למען האמת, ממה ששמעתי

הוא נמשך (מלשון משיכה) בכוח. הוא לא הכי רצה, ותהליך הפיכתו לאדום היה כל כך מייסר, כל כך מייגע, שאפילו הוא לא היה בהכרה ולא יודע מה עשו לו. יום אחד, בהיפנוזה עמוקה ועינויים נוכל לדעת את הסיפור האמיתי על "דרגורן האדום"

בורן

New member
משפט די מוזר

אבל אני חוזר שוב- קריאה לכל חברי הפורום- אנא, דברו בלשון הקודש! עברית שולתת!!!1 אני מדבר בשם כל האנשים שהם ואנגלית- לא מסתדר.

למעלה