קראתי קצת על להקה

BerSerKer11

New member
קראתי קצת על להקה

זה נכון שהמתופף מת חוסר נשימה? ומנהל הלהקה קיבל התקף לב?

בטריה

New member
70 שוטים של טקילה חחח

אחוז האלכוהול בגוף של אדם שיכור הוא בערך 0.02%... לבונהם היה 0.50% כשמצאו אותו מת... הוא היה פי 25 יותר שיכור מבן אדם שיכור!

MusicA

New member
וגם, מי יודע כמה שיכור זה 0.02%?

ברור שלפי המדע וזה זה שיכור מכדי לנהוג או משהו כזה. אבל מי יודע, אולי 0.02% אלכוהול בגוף זה אחרי 80 מ"ל בירה? אי אפשר לדעת איך זה 0.02% אז ההשוואה הזאת לא פועלת. מן הסתם הוא שתה מלא.

electric blues

New member
דרך אגב

הקאה כתוצאה משתיה מרובה של אלכוהול לא נגרמת בגלל אחוז האלכוהול בדם, אלא בגלל ריכוז האלכוהול בקיבה. כשאתה שותה הרבה אלכוהול יחסית בבת אחת, אז הקיבה "מרגישה" שיש בה רעלים ונגרם רפלקס הקאה.

electric blues

New member
לא הגיוני שמ70 שוטים...

הוא יהיה פי 25... הגיוני שבנאדם יתפגר מזה, אבל יש אנשים שיכולים להוריד בערך 10 שוטים ולא להיות שיכורים תחת... טוב נו מה זה משנה, הנקוה לדעתי, היא שזו הדרך הכי מבאסת למות... וכל כך הרבה כוכבי רוק מתו ככה. הם בטח מקימים להקה בגן עדן...

Gezunthait

New member
אני יכול להגיד לכם

שלקח לי בפעם האחרונה ששתיתי 13 שוטים נקיים של טקילה וודקה, רבע בקבוק בירה וכוס טקילה-ספרייט כדי להשתכר. ג'ון בונאם נמצא עם 0.80% אלכוהול בדם שלו. 0.08% נחשבים בארה"ב לשכרות. בנאדם נורמלי משתכר מ-5-6-7 שוטים נקיים, זה בערך נותן 0.08% בדם. זה כפול 10 שווה 0.80%. בונהאם היה שיכור פי 10 מבנאדם רגיל.

כע המתופף מת.

אבל כי הוא היה כל היום באיזה בר עד הלילה ושתה שתה שתה שתה שתה שתה שתה שתה שתה שתה כל היום כל חצי שעה שוט אחד של וודקה בסוף הוא יצא מהבר ודרסה אותו מכונית
סתם..אמרו לך את התשובה אני רק רציתי להיות מקורי... אולי זה נכון?!

BerSerKer11

New member
קראתי באתר אחד...

המתופף מת מקוצר נשימה (תסמכו עליי האתר הזה לא משקר) והמנהל של הלהקה מת מי התקף לב.

jimorrison

New member
כבר ענו לך...הוא נחנק מהקיא של עצמו

זה אומר שהוא מת מקוצר נשימה לא?

yuli28

New member
נכנס לו קיא לדרכי הנשימה?

וזה קצת כזה חנק אותו תיודע..

jimorrison

New member
בלי בעיה..

לי זה כמעט קרה.. הוא כנראה היה על הגב בטח שהוא היה מחוסר הכרה ואז הקיא.. והקיא חסם לו את דרכי הנשימה או משהו.. חחח נו מה אתה רוצה? אני לא רופא...אבל אפשר

למעלה