קראתי פה קצת

• פותח הנושא efeg
  • פורסם בתאריך

efeg

New member
קראתי פה קצת

ושמתי לב שכולם יצאו מרוצים מפגישה שהייתה. למישהו פה קרה שאחרי שנפגשתם היה מאכזב? עדי כדי כך שהופסק הקשר?

efeg

New member
אבל איזה קשר היה לפני שנפגשתם?

נפגשם אחרי שהייתם חברים כביכול באינטרנט? והוא הופסק מאכזבה ממראה או מאי-כימיה? ביוזמת שני הצדדים? תודה מראש, חשוב לי לדעת

לא החלטתי שאני חבר שלה

דרך אינטרנט, תמיד דרך FACE2FACE בדרך כלל (למעט מקרים נדירים) וזה הופסק, בגלל שהיה חוסר התאמה, היא היתה שקטה מדיי בשבילי

efeg

New member
אני מתכוון שנגיד הייתם בקשר רציני

של חצי שנה או שנה רק מהאנטרנט והכרתם אחד את השני מצוין וכביכול היה קשר רומנטי(אהבתם אחת את השני), רק דרך האנטרנט...ואז נפגשתם והקשר הופסק בגלל המפגש?

noa135

New member
כן..ללא ספק..

יש מצבים ,ואכן קרה לעי מקרה כזה.. מה את חושבת?אנשים מעדיפים לדבר על הטוב שיוצא להם..לא על הרע.

דיברנו חודש חודשיים ואז

נפגשנו, היה נוראי מבחינת מראה כאילו (סינדרום השוק) אבל לאחר כמה דייטים התרגלתי ללוק החדש, ואז היתה אהבה גדולה.... זה היה אבל ממזמן(כמה שנים)

גם לי יש שאלה בעניין../images/Emo9.gif

האם יצא למישהו מפה להיות בקשר וירטאולי לתקופה של חודשים כולל מצלמות טלפונים והכלל... ואז לפגש במציאות ולתאכזב? בגלל שבן זוג לא "הטעם שלך/שלו?"

לא לדעתי, בד"כ אתה אומר

לי זה לא קרה, כי אתה אומר בד"כ נו טוב ביזבזתי עליה חודשיים אז באמת כדאי שרק בגלל מראה אני אפסול אותה? ובד"כ המרווח נשימה ניהיה יותר גדול נותנים יותר צ'אנס

למעלה