קראתי פה קצת בסתר...

• פותח הנושא tofy
  • פורסם בתאריך

tofy

New member
קראתי פה קצת בסתר...

ועכשיו אני חושבת שתורי לדבר אני בת 15 עם ניסיון מיני עם בנים. יש בנות שאני נמשכת אליהן ואפילו מפנטזת, הבעיה שהן סטרייטיות לגמרי! ושלא היה לי ניסיון עם בת (חוץ מנשיקות עם כמה בנות שלא ממש נמשכתי אליהן) בינתיים אני עם חבר שלא מתנגד נגיד שעכשיו אני אהיה עם בת אבל אני כן כי בפנים אני מרגישה שזה כמו בגידה כי איפה שהו יש לי משיכה לבנות. אבל אולי זאת סתם סקרנות של הגיל... עכשיו אני לא יודעת איך להגדיר את עצמי...כי אני לא ממש B כי אין לי כזה ניסיון...אני רק מחכה שהניסיון הזה יגיע

מה בדיוק את שואלת?

איך להגדיר את עצמך? לא להגדיר עדיין... את רק בת 15 ואין לך נסיון עם שני המינים, דברים יכולים להשתנות ואולי זאת באמת סתם סקרנות של הגיל כמו שאמרת. אני גם לא חושבת שאת צריכה למהר כל כך עם ההתנסות, עכשיו יש לך חבר אז תהיי איתו, אחרי שתיפרדו תוכלי לנסות דברים אחרים עם מי שאת רוצה. אבל למה לבגוד בחבר שלך? למרות שהוא אומר שלא אכפת לו, בגידות זה לא בסיס טוב למערכת יחסים, ואם את אוהבת אותו את לא צריכה להרגיש צורך כל כך חזק להיות עם מישהו אחר, בן או בת (ולדעתי, מוזר שלא אכפת לו שתהיי עם אחרים!). אם את מרגישה משיכה לבנות באופן כללי אבל את לא מתאהבת באף אחת ולא עושה שום דבר עם אף אחת זאת לא בגידה. זה בדיוק כמו שאת רואה בחורים סביבך שבטח נראים לך חתיכים, זה שיש לך חבר לא אומר שאין לך עיניים... השאלה היא עד כמה את רוצה להיות עם אנשים אחרים ואם את מרגישה משיכה חזקה יותר לבנות מאשר לחבר שלך, כי אם זה העניין אז אולי הוא פשוט לא מה שאת צריכה ורוצה.

tofy

New member
לא נראה לי שהבנת אותי...

כן יש לי ניסיון עם בנות טיפה פחות. ואני רק בהתחלה של קשר...זה לא שאני רוצה עכשיו להיות עם מישהי זה בכלליות, לפני שהכרתי אותו אז נמשכתי יותר לבנות (תקופה שהייתי חסרת גברים-כחצי שנה) עכשיו אין לי צורך ממשי להיות עם בת, אבל בזמן שהכרתי אותו הכרתי גם מישהי שאני ממש נמשכת עליה (שהיא גם ידידה טובה שלו) פשוט כשאני רואה מישהי שהיא ממש יפה אם אני לא נמשכת אליה אז אני מפתחת כלפיה רגשי שינאה ואם אני כן אז אני מתידדת איתה...אין לי מושג למה, אבל ככה זה תמיד היה. לא בידיוק באתי לשאול שאלה,פשוט רציתי לפרוק את זה ואולי לקבל תגובה. בכלזאת...תודה!

אני מקווה שלא נראה כאילו אני שופטת

יכול להיות שאני פשוט נסחפת עם העצות! כמו שאמרתי בהודעה הקודמת, יכול מאוד להיות שאת דומינית, עכשיו את אוהבת בן ואחר כך אולי תתאהבי בבת. אולי בסופו של דבר תחליטי שבנות זה לא בשבילך ואולי שבנים זה לא בשבילך ואולי שאת אוהבת את שני המינים. מה שרציתי בעצם לומר זה- לא להילחץ! לא למהר עם ההתנסות, יש לך עוד הרבה זמן להתנסות עם מי שתרצי, כרגע את עם חבר ותהני מזה... אלא אם כן את מרגישה משיכה חזקה יותר למישהי מסויימת ואז, ממש כמו שהיה קורה אם היית מוצאת בן אחר שהיית נמשכת אליו יותר, כדאי לחשוב עם מי את רוצה להיות. אבל אם אין מצב כזה, עוד יותר טוב!

למעלה