קראתי משו מזעזע ...

מxייייי

New member
קראתי משו מזעזע ...

באחד העלונים שמחלקים שהמחלה הידועה כ``כ נפוצה בדורנו בגלל הפאות , ולכן העונש הוא גם בשיער = נשירת השערות. הם ציטטו שם ראיון עם מנהל המחלקה בבית חולים הדסה והוא אמר שמידי יום מגיעים המון חולים שמתגלה אצלם המחלה, ובשבוע שאסרו את הפאות לא הגיע אף לא חולה אחד !!! ומיד אחרי שחזרו הפאות חזרה המחלקה לקבל מדי יום חולים במחלה הנוראה הזו ולסיכום היה רשום שם שכל אישה שחובשת פאה מביאה להתפרצות המחלה אצל עוד אחד . אז מה אתם אומרים ?
 
אני אומר שאנו לא יודעים

חשבונות שמים. והמחלה מצוייה גם אצל אלו שהקפידו מאוד על כיסוי ראש מלא.
 
מעניין

מאיפה אותו רופא יודע חשבונות שמים??? לצערנו יש לנו כ``כ הרבה עוונות ואין אנו יודעים מה בא בעבור מה! ושלא נתנסה בזה בעז``ה
 
מה אני אומר?

מי הוא זה ואי זה הוא האיש שיודע לחזות מחשבות קל? אמור נא לי מי הוא, יש לי כמה ענינים שהייתי רוצה להיעזר בו..
 

ברדלססס

New member
מסכים עם חקר

מי הוא שחושב לעצמו שיודע חשבונות של אלוקים ויכול להגיד.מי הוא שיחליט אם פאה זה דבר מותר או אסור מי הוא שפשוט יפחיד!נשים עם שטויות כאלה
 

19אריאל

New member
ושוב הנושא הפרובוקטיבי הזה...

מאי, חבל על האנרגיות... מה אנחנו מנסים להילחם נגד היצר הרע של האנשים... אין לנו סיכוי. הוא מאש, אנחנו בשר ודם. מספיק לראות את התגובות המזלזלות של האנשים פה בשביל להבין שחבל על הדיבורים...
 
כל הרבנים אסרו

את עניין הפיאות החזון איש זצ"ל אומר שנודף מכך איסור של דאורייתא. ועוד רבנים נוספים אומרים שכאשר המשיח יבוא הדבר הראשון שהוא יעשה ישרוף את הפיאות והרבנים שהתירו את הפיאות אלו הם פיאות שעשויות משיער כבשים חחח משהו כזה... אבל את הפיאות של היום??מי התיר???? פאה דומה לשיער אמיתי היום....!
 

אץ קוצץ

New member
מי התיר?

כל פוסקי ההלכה הליטאים של הדור האחרון ובראשם ר' משה פיינשטיין והגרש"ז אוירבך זצ"ל ואין צורך להזכיר שכל נשותיהם של ראשי הישיבות הקפידו ללכת עם פאה
 
ידידי היקר

אמנם הרב עובדיה פסק לאסור פיאות, אך לצערי, הפסק שלו לא מחייב אוטומטית. גם לא את הספרדיות. הוא לא הפך להיות סנהדרין הגדול, עדיין לא. כל מורה הוראה רשאי לחלוק.
 
מצב אבסורדי.

המתנגדים לפיאות טורחים לצטט ציטטות בשם `כל` גדולי ישראל ושוכחים לצטט את המתירים. כנ``ל לגבי מכונות הגילוח. וההמון... למדים את הסוגיא מתוך הפשקוילים. מדהים.
 

toxic2004

New member
הרב מרדכי אליהו שמעת עליו?

מתיר פאה. הוא נקרא רב נכון????
 
טוקסיק בלי ללכלך....

הרב אליהו הוא רב לכל דבר רק שיש כאלה שלא הולכים לפיו כל אחד ואמונתו!
 
למעלה