קראתי מספר דברים

ורד 34

New member
קראתי מספר דברים

ויש לי שאלה. איך יודעים אם הבעיה היא ריגשיתאו פיזית כאשר אני מטפלת, זה בדר"כ פיזי. איך אני יכולה לדעת מהיכן הבעיה נובעת?

אותה בעיה - מראות שונים

כל קושי, בסופו של דבר, יבוא לידי ביטוי באופן פיזי. גם אם הבעיה רגשית, אם היא תימשך מספיק זמן, היא תתבטא בפיזיולוגיה. באותו האופן, כל בעיה פיזיולוגית, יש לה שורשים רגשיים ומנטאליים. ועוד לפני שהיא רגשית, היא אנרגטית. זה סדר ההתבטאויות של מחלה או קושי - אנרגטי, מנטאלי, רגשי, פיזיולוגי, וכל קושי יעבור דרך המסלול הזה בדיוק, אלא אם מטפלים בו מוקדם מספיק...

ורד 34

New member
איך בדיוק אדם יכול

לדעת שיש לו בעיה אנרגטית? פעם מטפלת פיזטרפיסטית אמרה לי שבאים אליה רק כשהמצב ממש חמור. אז איך אני יכולה לגרום או להבין שלאדם בעצם יש בעיה אנרגטית ולא פיזית כלומר שהוא הגיע בשלב הראשון ולא האחרון.

שאלה טובה מאוד - אי אפשר לדעת.

ניתן כיום לזהות את זה עם מכשירים חשמליים שונים (למשל בצילום קירילי). מי ש"רואה" אנרגיות יכול גם הוא לדעת שבעיה ממשמשת ובאה. אני שמה "רואה" במרכאות כי זו השאלה של ביטוי שמתכוון לתיאור של החושים הפיסיים, עבור "ראייה" רוחית.. לפעמים ניתן להרגיש את זה, אבל יש צורך באינטואיציה חזקה, ולטעמי, עבורי, נורא קשה לאבחן את העצמי, בגלל חוסר האובייקטיביות וריבוי הקולות שמדברים בשם כל מה שאני רוצה או מפחד ממנו בהקשר לאיבחון שאני מנסה לעשות... לכן אני אישית תמיד מבקשת מחבר שאני סומכת עליו לאבחן אותי.

בני33

New member
זיהוי מצבים אנרגטיים שגויים או למעשה חוסר איז

חוסר איזון,אנרגטי. נכתב כאן שאי אפשר לדעת. ומיד נכתב שיש אפשרות לזהות ,בדרך של ראיית ההילה. בין על ידי המצלמה הקירילית ובין על ידי בני אדם ש''רואים''. ואוסיף ברשותכם,,,בעיסוקי אני עושה זאת גם עם סוגים שונים של מטוטלות. ולפני הכל,,,צריך שהרוצה או רוצה לדעת על כך,,,הם אמורים להרגיש איזה אי נוחות וללכת לברר זאת. ולמשפט,לאבחן את העצמי,זה מקובל עלי,אבל אני נוטה להאמין שבמידה ויש תחושה כזו לאנשים ברמת מודעות גבוהה יותר או מטפלים,הם מרגישים זאת בתוכם. והמשפט האחרון שכתבת,,,אני מאמץ אותו.תודה.

צודק - אי אפשר לדעת - לא מדוייק...

אני אישית לא יכולה לדעת שההילה שלי לא מאוזנת. אני יכולה רק לחשוד בזה, על ידי תחושת אי נוחות, אצלי זה בעיקר תחושת חשש, חוסר מוגנות, וכו'. אז אני מבקשת ממישהו שיודע לאבחן. אחת האמונות שלי בטיפול הן שאדם לא בדיוק יכול לטפל בעצמו, לפחות לא בהילינג או רייקי או בטיפולים אחרים שהם לא אמצעיים. בגלל חוסר האובייקטיביות.

ינוקא1

New member
למי אין בעיות אנרגטיות ?

פרנסה ? זוגיות ? משפחה ? בריאות ? החיים בכלל הם בעיה אנרגטית אחת גדולה. לא צריך לקחת את זה קשה מידי. רק חשוב לדעת שיש עלינו תמיד הדרכה והכוונה ולסמוך על האור שבתוכינו והאור שמחוצה לנו.

ub8

New member
כל בעיה פיזית היא גם אנרגטית

אבל השאלה שלי אליך היא מה זה משנה ? אם יש בעיה אז תטפלי בה וזה כל מה שחשוב לדעת. אין כאן מומחים לענייני אנרגיות.

מה, אתה רציני?

*כל* בעיה פיזיולוגית יש לה שורשים רגשיים ומנטאליים?? תאונת דרכים, נקע, שבר, איידס, סרטן, פיגור שכלי, שפעת חזירים, זיקנה... אתה באמת מאמין שמי שעבר תאונת דרכים ונפגע בראשו למשל, אז קודם כל היה לו קושי אנרגטי, אחרי זה מנטאלי, ואז רגשי, ואז בסוף הוא נדרס ועצמותיו התרסקו פיזיולוגית?? ומי שיש לו בעיה פיזיולוגית גנטית מולדת כמו עיוורון או חירשות, אז מה, היה לו קושי אנרגטי ומנטאלי ברחם?

ברשותו של ינוקא. "כן" לשאלתך.

אני עוסק בצ'י קונג רפואי, זהו צ'י קונג אנטואיטיבי לחלוטין ואין בו כל טכניקה מוגדרת, פרט לעיקרון האיזון. אומר בקצרה בהגדרה הצ'י הוא אחד, כלומר אין כל מני סוגים של צ'י אלא תצורות של אותו צ'י, כל היקום הוא אותו הצ'י. אם מקבלים ראיה זו ניתן לראות גם כי בעיה פיסית היא מאותו ה"חומר" של בעיה רוחנית, מנטאלית וכו'. לשם הופעתה של בעיה פיסית אסביר בקצרה תהליך יצירה : כל דבר קיים (מבחינה גשמית) מתחיל בלא להיות קיים, אחר כך באה מחשבה (רוחנית) לקיומו, לאחריה בא תהליך יצירתו ואז היצירה הגשמית הסופית. כך גם כל פגיעה פיסית באדם. בנוגע לאדם שנולד עם פגיעה, אומר כי לפי גישה זו הוא סוחב אותה מחיים קודמים, או שההורים מעבירים לו אות בהורשה. מקווה שהסברתי בצורה מובנת. צחי שוחט

ינוקא1

New member
דווקא היא הגיבה לעומר ולא לי ../images/Emo13.gif

הסבר יפה

לא הסברת בכלל

אני ממש לא מבינה איך אנשים יכולים להאמין בזה. ממש לא קולטת. ולא, לא הסברת כלום. איזו מחשבה רוחנית? איזה תהליך יצירה? על מה אתה מדבר?? מישהו שנפגע למשל בתאונת דרכים וריסק את עצמותיו, אז מי חשב לפני כן על קיום הפגיעה ומי עשה את תהליך היצירה ואת ההגשמה הסופית? זה מטורף, זה פשוט מטורף!

זה באמת מטורף גם אני חושב כך כשאני מטפל

ומגלה זאת כל פעם מחדש. אבל כן מי שחשב על כך הוא היקום, הטאו, ה....... איך שאת רוצה לקרא לזה. מעניין אותי, את כותבת בפורום הילינג אנרגטי וחושבת שאנשים כאן מטורפים, יש כאן מעין בלבול לא? אנרגטי? מה זאת אומרת? רוחני? אמיתי? אם תרצי הרחבה על כך או אפילו לדבר על כך תרשמי לי מסר ואני אחזור אליך. אני בטוח שאוכל לסבר את אוזנייך. אני חושב שאולי את רוצה אך מתקשה לקבל. ברוח טובה צחי שוחט

תאונת דרכים - בחירת נשמה

קודם כל, נועה, את נשמעת ממש נסערת... יקירה... את בפורום הילינג אנרגטי... איזה מילים חשבת שתשמעי כאן?
ובנוגע לתאונות דרכים - אמונת ההילינג, שהיא כפי הניראה משותפת, בגירסאות שונות, למטפלים רבים כאן בפורום (ואני סה"כ מתרשמת שאת יכולה למצוא כאן בפורום חלק מהמטפלים הטובים בארץ), היא ככה - אדם הוא לא רק הבשר ודם שאנחנו רואים. הוא הרבה מעבר לזה. חלק מה"מעבר" הזה, הוא עתיק, הוא לא נגמר עם מותו של הגוף, והוא גם לו נולד כשהגוף נולד, אלא רק הצטרף לגוף. לפעמים תאונה קורית כשאני מחפש שיעור משמעותי, כשאני מתעלם משיער כלשהוא, או כשהתאונה, במסע הרוחני שלי, היא צעד חשוב, מתוכנן מראש, שיקח אותי קדימה. לפעמים תאונה, או מחלה קשה, מסייעים לנו להבין דברים שקודם לא הצלחנו "לפתוח את הראש" מספיק כדי להבין. נועה, יש שתי בעיות עם איך שאת שואלת את השאלה - האחת היא, שיש לך נקודת מבט שלילית על התשובה שתגיע מלכתחילה, וזה יקשה עלייך להבין, את מה שאני קוראת לו האמת, ואת קוראת לו השקפת העולם שלי. בכל אופן, את שאלת, אני עונה לך בכל האהבה והכוונה שיש לי. את מוזמנת להוריד את ההתנגדויות ולעבור תהליך. העניין השני הוא, שבכל הכנות, זו אחת השאלות המורכבות בתחום הרוחניות. התחלת בגדול...
עומר

כן, כן לשאלתך.

כל בעיה פיזיולוגית, גם כזו שהגיעה בהפתעה, גם כזו שכאילו לא באשמתי. ה-כ-ל.

VisionLife

New member
אם האדם במודעות מפותחת הוא יכול לדעת הכל

היום כשצצה בעייה אני יכול לדעת תוך שניות עד דקות בדיוק מהיכן היא נובעת ומה אני יכול לעשות בכדי שלא להגיע לבעיות של חוויות קשות

למעלה