על arch enemy ושהם בלאק ושיש להם סולנית, וזה מעניין אותי - סולנית? של בלאק? זה נשמע קצת לא הגיוני שאישה יכולה להוציא כאלה קולות מחרידים מהגרון שלה אז הורדתי כמה שירים ולא הייתי בטוח אם מדובר בסולן או בסולנית. אתם יכולים לתת לי כמה שמות של שירים עם הסולנית?
קודם כל ברוך הבא,דבר שני הם דת' לא בלאק. הסולנית שלהם מעולה,והיא הצטרפה רק ב-2 דיסקים האחרונים שלהם: Wages Of Sin וAnthems Of Rebellion כל מה שהיה לפני היה להם סולן שגם הוא לא רע.
טוב, אז הורדתי ושמעתי ואני מוכרח לציין ש... אני לא יודע מה ההעדפות שלך במוזיקה אבל זה היה מחריד ואני די הזדעזעתי לדעת שדבר יפה כמו אישה יכול לעשות כאלה קולות. גועל נפש. אני שומע את זה בזה הרגע ולא קולט שזאת אישה באמת הסולן דווקא לא רע
שמעתי דברים יותר גרועים. את אחד הדיסקים הראשונים של קריאטור של אח שלי שמעתי בכיתה ז' ונגנבתי ממנו כי חיפשתי רעש, אבל לא לאורך זמן. שמעתי גם עוד כמה שירי בלאק בודדים אבל אהבתי את everytime I die של children of bodom
לא מנסה בכוח לעשות הבעות קשוחות-מפחידות כדי להצדיק את הקול שלה... בכל מקרה הם ממש טובים שירים עם אנג'לה שאני ממש אוהב we will rise web of lies the immortal seed of hate silverwing ravenous exist to exit