קראתי כתבה השבוע....

זוהי

New member
קראתי כתבה השבוע....

לגבי השם שלנו והקשר שלו לאישיות שלנו (אני מצטת)``לפי תפיסת הקבלה, השם הוא תמצית הנשמה. לפני שההורים בוחרים לנו שם, ניתנת להם ידיעה משמים איזה שם לבחור. ההחלטה שלהם היא החלטה שתשפיע על החיים שלנו, ותקבע לאיזה תכונה להמשך ואיך, בקווים כללים, תתואר אישיותנו`` לי נראה כל העניין קצת....לא יודעת - טפשי...אם יקראו לי אחרת אז קווי האופי שלי היו משתנים?! סתם רוצה את דעתכם זוהי

דעתי....

אני לא רוצה להגיד שום דבר על הקבלה...זה עתיק וחכם והכל אבל שיניתי את השם שלי לפני יותר משלוש שנים...ולא ראיתי הרבה שינויים באופי שלי...

BomberMan

New member
למעשה כן

אני לא יודע מאיפה ההורים מקבלים את המידע, ואיך הכל באמת פועל אבל אני יודע דבר אחד - זה באמת פועל אני אתן לך דוגמא, למשל כאשר אנשים עוברים טראומה קשה שמשפיעה על חייהם הם נוטים לפעמים להחליף את שמם כי הם מרגישים שאינו מתאים להם עוד. כך גם בלידה - השם הניתן באמת משפיע על קווי האופי, אך לא על כל האדם מקווה שאיכשהו, איפשהו, עזרתי :)

DREKAR

New member
השם הינו התמצית שלך

בעצם אם ניקח את השם שלנו ונבדוק אותו אפשר לראות שבעצם בנורמולוגיה הוא משפיע על האישיות שלנו..... מבחינת היהדות גם כן ניתן לראות על השפעה...... ואגב........ אנשים מרגישים שנאה לשמות מסויימים כי הם גורמים להם להרגיש ניגוד לאישיות האמיתית שלהם כמו במקרים שההורים מתלבטים בקשר לשם של הילד....... וכו`...... את יכולה לשאול אנשים אולי שמתעסקים יותר בנושא

למעלה