קראתי כמה מהתגובות שלכם
על איך שאתם מנהלים את הדיבור על טרואמות, ופוסט טרומה, ועלתה בי מחשבה, לפני המון שנים סיפר לי הגורו שלי על מצב כזה.
היו כמה אנשים שיצאו לטייל בים ביאכטה, והיה להם הכל, משדר, טלפון , אות מצוקה, וכל הטכנולוגיה שקיימת, והם בטבעיות חשבו ורצו לקפוץ למיים, וזה מה שהם עשו, קפצו השתכשכו להם, ובינתיים היאכטה התחילה להיסחף, ומה הדבר הראשון שעלה להם לראש איפה לעזעזל הסולם, אהה, הם שכחו לשים להם סולם בכדי לעלות שוב ליאכטה, ולצערם הם מתו, זה סיפור אמיתי שקרה, כי ככה העריכו את זה, כאשר מצאו יאכטה בלי אנשים, ואנשים שטבעו.
למה אני מספרת את זה, כאשר נפגשנו לראשונה עם הטרואמה שכחנו לשים סולם ולטפס שוב ליאכטה, זה נבע ונובע מתמימות, הטרואמה הראשונה היא סכין בלב הבן אדם אשר רואה דברים פעם ראשונה שהם לא ראו וחשבו שיראו, אני זוכרת בטיולי בעולם, ראיתי כמה פעמים אנשים מסוממים לגמרי, ומשתגעים עם הסם, אני חושבת שזו הטרואמה הראשונה שלי אפשר להגיד שוק שהפחיד אותי שנים.
אני היום מסתכלת על העולם ועל כל הטכנולוגיה שקימת בכדי לשרת את האדם, אבל יש כאלה "דפוקים" כמוני אפשר להגיד שנשארו להם מעבר לזמן ההווה שקיים היום, אין להם עם מי לדבר, מי שפוגשים, זה לא מי שרוצים להיות איתו, נעשינו אנשים מבוגרים, עם המון "חוכמת חיים" שרק קידמה את הטיפשות של הראש שלנו, איזה אסון זה, אם האשמות עצמיות, עם השלמת המצב, עם האנוכיות שלנו, עם הפגמים שבנו.