זה לא בדיוק שטויות..!!..
חלום צלול / הקרנה אסטרלית, הם מצבים לא בדיוק טבעיים לבן האנוש הרגיל. אצל כל אחד מאיתנו קיים מחסום טבעי, מין גבול, סוג של חסימה שחוצץ בין המודע לתת מודע. במילים פשוטות ככל הניתן - התת מודע שלנו "לא מת" על זה שפתאום המודע מתערב לו בעניינים, אם במכוון ואם במקרה, התת מודע "רגיל" לעשות את עבודתו נאמנה בלי שאחרים ידחפו ויתערבו לו בחיים - אני מוכן להתערב עם כל אחד פה שאם ינתן שרביט השליטה במעשיו של התת מודע הוא אפילו לא יידע איפה להתחיל, מסופקני אם יש כזה מישהו בכלל (גם אני כמובן). אני לא שמעתי על מישהו שנהייה קוקו או פסיכי מהעניין הזה, אבל כן שמעתי על אנשים שקיבלו חרדות וכל מיני דברים שסתם לא נוח לחיות איתם. אני לא אומר שממחר תתחילו לכתוב צוואות ולשריין מקום באברבנל או אסותא (כדאי לבדור אם הביטוח הראפואי שלכם יממן את זה... סתם!!).. אני סה"כ אומר... אתם צועדים במחוזות לא מוכרים...מגששים בחושך...מסתמכים בעיקר על מה שאמרו לכם ועל מה שקראתם...ולומדים מחוויה לחוויה, בשורה התחתונה... אין מה לפחד אבל תמיד כדאי להיות לא יהיר ולא להגיד אני יודע הכל ואני שולט במאה אחוז, תמיד להשאיר מקום לקצת זהירות. ---------------------------------------------------------------- אם מישהו יצא קצת חושש מהטקסט הזה - אז אנא שננו לכם.. - שום דבר לא יכול לפגוע בכם אם לא תרשו לא. - גישה חיובית היא הסוד לרוב הדברים המוצלחים. - מחוויות לא טובות בד"כ לומדים איך להימנע. - הסקרנות קיימת בכולנו, אנחנו חייבים לה את קיומנו, נצלו אותה. יאללה ביי YUV