קראתי כי....

• פותח הנושא KEiN
  • פורסם בתאריך

KEiN

New member
קראתי כי....

יש מצבים בהקרנות אסטורליות ומדיטציות מסויימות שבהם את חוצה את הגבול בין המודע לתת מודע הרבה פעמים. בחלק מהמיקרים האלה התקלקל הבן-אדם בגלל שהוא חצה את הגבול הזה יותר מידיי פעמים- יענו נהיה קוקו..
... בחלום צלול לא חוצים את אותו הגבול כלכך הרבה פעמים??? זה לא יכול להיות מסוכן??

EshedI

New member
בולשיט

אי אפשר להיות "קוקו" מלחצות את הגבול בין המודע לתת מודע זה דבר טבעי ולא איזה קסם רק תספור כמה פעמים בחיים אתה הולך לישון (בצורה רגילה) ותבין כמה אתה חוצה את הגבול הזה...

KEiN

New member
כשה אתה חולם אתה לא חוצה את הגבול

המח רק משקף את התת מודע שלך על סמלים שמוכרים לך מחיי היום-יום. ולוסיד.. זה ידוע שאסור לחצות את הגבול הזה כלכך הרבה פעמים בטראנסים חזקים...

EshedI

New member
לא.

אתה מאבד את המודעות לסביבה כשאתה ישן. והמעבר הזה לא יכול להיות מסוכן או משהו כי התת מודע שלנו לא "נשחק" בתהליך נזירי זן ובודהיזם עושים המון המון מדיטציה והם חיים יותר טוב מאיתנו

KEiN

New member
המדיטציה של הנזירי זן

זה לא בהכרח היכנסות לתת מודע, זה יכול להיות סתם רוגע..

Variety

New member
תגובה

לדעתי מי שקוקו, זה רק יקצין את הקוקויות שלו. מי שרציני, חסר אגו, רק יעמיק את הבנתו על החיים והיקום ולא יהפוך לקוקו.

y u v

New member
זה לא בדיוק שטויות..!!..

חלום צלול / הקרנה אסטרלית, הם מצבים לא בדיוק טבעיים לבן האנוש הרגיל. אצל כל אחד מאיתנו קיים מחסום טבעי, מין גבול, סוג של חסימה שחוצץ בין המודע לתת מודע. במילים פשוטות ככל הניתן - התת מודע שלנו "לא מת" על זה שפתאום המודע מתערב לו בעניינים, אם במכוון ואם במקרה, התת מודע "רגיל" לעשות את עבודתו נאמנה בלי שאחרים ידחפו ויתערבו לו בחיים - אני מוכן להתערב עם כל אחד פה שאם ינתן שרביט השליטה במעשיו של התת מודע הוא אפילו לא יידע איפה להתחיל, מסופקני אם יש כזה מישהו בכלל (גם אני כמובן). אני לא שמעתי על מישהו שנהייה קוקו או פסיכי מהעניין הזה, אבל כן שמעתי על אנשים שקיבלו חרדות וכל מיני דברים שסתם לא נוח לחיות איתם. אני לא אומר שממחר תתחילו לכתוב צוואות ולשריין מקום באברבנל או אסותא (כדאי לבדור אם הביטוח הראפואי שלכם יממן את זה... סתם!!).. אני סה"כ אומר... אתם צועדים במחוזות לא מוכרים...מגששים בחושך...מסתמכים בעיקר על מה שאמרו לכם ועל מה שקראתם...ולומדים מחוויה לחוויה, בשורה התחתונה... אין מה לפחד אבל תמיד כדאי להיות לא יהיר ולא להגיד אני יודע הכל ואני שולט במאה אחוז, תמיד להשאיר מקום לקצת זהירות. ---------------------------------------------------------------- אם מישהו יצא קצת חושש מהטקסט הזה - אז אנא שננו לכם.. - שום דבר לא יכול לפגוע בכם אם לא תרשו לא. - גישה חיובית היא הסוד לרוב הדברים המוצלחים. - מחוויות לא טובות בד"כ לומדים איך להימנע. - הסקרנות קיימת בכולנו, אנחנו חייבים לה את קיומנו, נצלו אותה. יאללה ביי YUV

KEiN

New member
וישר שניכם

צועקים שזה בולשיט יופי! זה כאילו אינסטינקט בסיסי אצלכם...

salamandr

New member
אני מסכימה עם...

אני ממש מסכימה עם Y U V לגבי העניין שאנו מגששים בחושך. כל הנושא מאוד לא חקור ולכן צריך להזהר איתו. ולגבי טיסות אסטרליות זה לא סוד שאנשים השתגעו מזה, אבל יש כל מני הסברים לכך. אני לא חושבת שההסבר הוא בגלל המעבר בין התת מודע למודע. לכן אני לא חושבת שיש סכנה בחלומות צלולים כי לטיסות אסטרליות יש עוד הרבה אספקטים שאין בחלומות צלולים שיכולים להוות סכנה.

MoonShield

New member
אוי כמה שאלות יש לי היום...

הקרנה אסטראלית זה עובדה מדעית או תאוריה?

LucidGuess

New member
זו בשום אופן לא עובדה מדעית

אין עדיין שום הוכחה מוצקה ומוכחת לכך שהקרנה אסטראלית איננה חלום צלול רגיל לחלוטין שבו אתה כביכול יוצא מגופך. Lucid

KEiN

New member
"הוכחה מוצקה ומוכחת"

הריבוע סוגר עליך לוסיד...

LucidGuess

New member
ואתה קיצוני לכיוון ההפוך, מה עדיף?

אני פועל לפי ההגיון והשכל הישר, בניגוד אליך אני לא בולע כל שטות וכל תאוריה מפגרת שמישהו זורק לחלל האוויר, אני אולי מרובע בקטעים האלה אבל זה עדיף על להיות כמוך ולהגיד אמן על כל שטות שאתה שומע. Lucid

KEiN

New member
דרך חיים זה מה שכל איש יבחר לעצמו

אבל מה שרשמת במודעה- זה לא דרך חיים. זו טעות שיפוטית מוטעית... זה שאין עובדה זה לא אומר שמשהו לא קיים: לפניי שהוכיחו כי העולם סובב את השמש- אתה רוצה להגיד לי שהעולם -לא- סבב את השמש??? (לתת עוד דוגמאות או שהבהרתי את הרעיון??) אותו הדבר אם אנרגיות וגם דת, מה שהופך את הדבר לקיים זה איך שאתה מסתכל עליו- וזה מה שאתה מאמין בו. אתה מצידי יכול לחיות בהיגיון הטוב שלך (והקצת משעמם אם יורשה לי לציין)-להיות בטוח שכסף והצלחה הם הדרך לאושר- וכל אחד בעולמו שלו יחיה...

למעלה