קראתי כבר ביותר

• פותח הנושא t284
  • פורסם בתאריך

t284

New member
קראתי כבר ביותר

ממקום אחד ויותר מכמה פעמים שסיאנס הוא אמנם הדרך הפופולרית ביותר לתקשור אולם הכי פחות אמינה, רציתי לדעת מהן השיטות האחרות ואיזה שיטה נחשבת לאמינה ביותר (כמה שאפשר להיות אמין במקרים האלה)

I am a freak

New member
../images/Emo36.gif

אני לא מכיר הרבה שיטות- כיוון שלא חקרתי זאת לעומק, כי בדרך בה אני מבצע תקשור מספקת את כל שאלותי. בהתאם לזאת, אני יכול רק לתת לך חוות דעת על השיטה שלי- בתקווה שזה יעזור לך. אני מבצע תקשור בעזרת מדיטציה. כיוון שאין לי שום אינטרס להפריע את מנוחת אהובי, אני לא מנסה להעלות רוח מסויימת אלא רק לעיתים רחוקות [נדירות מאוד, אם בכלל]. הדרך פשוטה- אתה פשוט פותח את עצמך לאפשרות לקלוט "אותות" ממישור אחר. במילים אחרות- טראנס. כתבי מה שברצונך לדעת על כך, ואני אנסה לענות על כך מנסיוני האישי או ממידע תיאורתי שיש ברשותי. הפריק.

ppuT

New member
כל אחד יכול לעשות מדיטציה?

וגם אם כן אז איך עושים?

I am a freak

New member
השאלה קצת מורכבת

כל אחד יכול לעשות מדיטציה- אבל מה שמשתנה זה מהירות הכניסה למצב שבו אתה מדטה, החוזק, השליטה של בדמיון ובמחשבותיך וכל היוצא בזה. אני מציע לך לפנות לפורום מאגיה וכישוף- כיוון שאני לא נאלץ להתמודד עם שאלות מסוג זה תחת פורום- קצת קשה לי להסביר איך מדטים- גם כי זה לא קל וגם כי אני רוצה להיות בטוח שאתה תוכל לרדת לסוף מחשבתי במאת האחוזים- שלא תפספס כלום. בפורום מאגיה וכישוף, הם כנראה עושים את זה הרבה ולכן יש להם כבר נסיון- אז הייתי מציע לך לקפוץ למאמרי הפורום שלהם, ואם אין מאמר כזה- פתח שרשור עם השאלה שלך [ואתה גם מוזמן לצרף קישור להודעתי או הודעתך בפורום הזה- כדי שהם ידעו שמישהו שלח אותך ואתה לא סתם רוצה לשגע אותם- כי, לצערם ולצערי, גם כן- יש המון כאלה]. בהצלחה, הפריק.

אוווווווווווו איזה טעות שוש!

לא לשלוח אנשים לפורום מאגיה וכישוף סתם ככה! אני אסביר לך איך לעשות מדיטציה(בתקווה שלא אחרתי....). שב במקום שקט,כבה את האור,או עמעם אותו טיפה.עצום עינייך ונשום עמוק..באיטיות....נקה את ראשך מכל מחשבות...10 דקות בכל יוםם במשך חודש,ואתה מסודר..לאחר מכן אני אתן לך מגוון שיטות חדשות. חביב הקסם

I am a freak

New member
אני לא מבין

פורום מאגיה וכישוף זהו פורום סגור
שמו סיסמא בכניסה לפורום ומכניסים רק כאלה עם כרטיס
אם לא כך המצב, אני עומד על דעותי ועדיין חושב שיפנה לפורום מאגיה וכישוף לקבלת הסבר. או שפשוט תסביר למה. הפריק.

הפורום לא סגור..

אבל אם מפנים אנשים חדשים(בנושט)לפורום,שולחים אותם תחילה למאמרים,ורק אז לפורום עצמו. אתה מוזמן הכנס לפורום,יש שלל דיונים בנושא. חביב הקסם

I am a freak

New member
|משקפיים|

אני יודע על המצב שלכם, ואני לא אגיד את דעותי בנושא- כי אז אנשים יעלבו. לכן, כתבתי במפורש מה הוא צריך לעשות... "אז הייתי מציע לך לקפוץ למאמרי הפורום שלהם, ואם אין מאמר כזה...." קרא טוב טוב, יום נעים.

אין פורום מדיטציה להפנות אליו?

"כי אז אנשים יעלבו" -תסביר לי בפרטי... חביב הקסם

I am a freak

New member
אם תרצה....

לא מכיר את פורום מדיטציה ואת טיב המידע המועבר שם. את טיב המידע [עד כמה שהוא יכול להיות טוב] בפורום מאגיה וכישוף אני משתדל להכיר [כן כן, אני נכנס לשם פעם בכמה חודשים] ולכן- שלחתי את אותו גולש לפורום מאגיה וכישוף כי אני לא מעוניין לשלוח אותו לפורום בו לא יקבל תגובות או יסתפק מהתגובה. מצטער שאני רוצה את הטוב שביל הגולשים. הפריק.

בע!

לא באתי בהאשמות..הסברתי לך...ואמרת שיש לך משהו להגיד על הדיונים בנושא רמת הפורום-אני עדיין מחכה לתגובה ממך בנושא. חביב הקסם

I am a freak

New member
אני יודע

מה שלא הבנתי זה מה לא בסדר בתגובה שלי
לא הסברתי את צעדיי כשורה
הפריק.

למעלה