קראתי כאן לא מעט דיעות...

אבל תביני

זה מאד נכון מה שהוא כתב. יש בנות שמחפשות גברים מזן מסויים בדיוק כמו שיש גברים שמחפשים נשים מזן מסויים. זן = התאמה.

הפלא ה8

New member
אז זהו

שהוא כתב ה"בנות" ולא יש בנות - וזו ההכללה לטעמי. אבל עזוב - יישרנו את ההדורים - כנראה שהכללות גורמות לפיוז אצלי לקפוץ בשניה. בכל אופן הכל טוב וחבל סתם למרוח את הדברים - יש יום מדהים בחוץ - אני יוצאת ! יום טוב שיהיה לך ובהכללה - לכולם !!!

פלא

נראה לי שקצת נסחפתי. אמנם לא אהבתי את ההתנסחות שלך, אבל זה ממש לא ענייני. קבלי התנצלות טל

אוחחח הטלפתיה הזו ../images/Emo13.gif

אתה יודע דרור, זה בדיוק משהו שחשבתי עליו ורציתי לפתוח שירשור בנושא לאור השירשורים האחרונים פה, נושא מאד מעניין . אני שואל אחרת קצת
מה קורה לאנשים שסובלים למשל מבולמיה, אנורקסיה, מחלות שמונעות ממך להשיג עבודה קבועה, מה איתם? לא מגיע להם? אהבה אמיתית לדעתי אינה תלויה בדבר מלבד רצון הדדי ושיתוף פעולה בין שניים, לא כסף ולא שום דבר אחר. יש פה דיעות מגוונות לכאן ולכאן וטוב שכך, אני למשל למד המון תוך כדיי קריאה ומגלה תובנות חדשות, לכן אני חושב שזה טוב שיש דיעות שונות שניתן ללמוד מהם או להקיא מהם
לפעמים אני קצת בשוק לגלות מה אנשים אחרים חושבים אך אחרי שהשוק הראשוני עובר לו אני חושב יותר בבהירות מדוע הם כותבים כך ומה הסיבות לכך שאותן אגב אני לא חושש לברר און ליין.... לא יודע, יש מקום לכולם, בלי קשר לדיעות.

דרורk

New member
נסיך...

גבר אל גבר...אני גם לפעמים נדהם מהקריאה כאן... אני גבר שעשה צבא ביחידה מובחרת...אני עובד משלם מס הכנסה...אני מכלכל את עצמי ואת הכלבים שאיתי...אני גם משלם לאחיינים את הבילויים שלהם...יש לי כסף...יש לי רכב...יש לי נשמה...אבל מה נסיך.... אין לי תעודה...(ופרנציפ לא רציתי תעודה!) אז מה....?! אני לא גבר? ותכלס...לפעמים זה התחושה שמנסים לתת לך כאן...(ואין לי בעייה עם זה למעט שאתה יודע שאתה כותב בפורום שנועד למצוא אהבה...)

תשמע משהו

אתה יכול למצוא כאלה הודעות גם בפורומים אחרים ולאו דווקא בפורום הזה. עכשיו, כמוך כמוני, אין לי תעודה ( למעט תעודת חשמלאי בניין ותעשיה אך אינני עוסק בזה וגם לא רוצה ), אז הנה הוכחה שלפעמים תעודה היא סתם נייר כי היה לחץ משפחתי שאני אלמד מקצוע, ומה עשיתי עם זה? כלום
למה? כי זה לא משנה, זה לא הופך אותי לאדם פחות טוב או לנחות יותר. אני מבין מצד אחד את הגישה של נימשון- היא למשל רוצה ביטחון כלכלי ואת זה היא חושבת למצוא בצורה הזו, חוץ מעניין ההשכלה שלגביו אני חושב שהיא טועה ובגדול. אבל ביננו? גבר אל גבר? לפעמים אני נרתע טיפה מאישה חכמה במיוחד
אבל זה כבר עניין של ביטחון עצמי שאין לי שום עניין להתבייש בו. ואתה צודק בזה שקשה לפעמים לקבל תגובות שנוגדות את דרך החשיבה שלנו אך מקום יש לכולם בלי שום קשר ישיר לתגובות ולדיעות אתה ואני בוחרים מה שטוב לנו, גם לפי תגובות כאלו ...

straycat

New member
הערת אגב...

תעודת חשמלאי בניין ותעשיה היא לא משהו שיש לזלזל בו. ככל הידוע לי, זה יכול לשמש פרנסה לא רעה בכלל, ותמיד יש צורך בחשמלאים. העובדה שזה לא מלווה בתואר אקדמי לא צריכה להטריד אותך בכלל, ואם ישנה מישהי שמרשה לעצמה לזלזל בכך, היא מתנהגת בצורה קטנונית לכל הפחות... אל תיתן לבורות של אנשים להפחית מהערך שלך בעיני עצמך.

נימשון

New member
דרור, לא כולם חייבים לרצות את כולם

קבל את זה שלאנשים שונים יש שאיפות שונות ורצונות שונים ובדיוק כשם שלא הייתי יוצאת עם מישהו עדין במיטה, צמחוני או נמוך ממני אז סביר להניח שבאותה מידה גם לא אצא עם מי שלא למד באקדמיה. אגב דרור, למרות החשיבות של זה בעיני כשהכרתי דרך חברים בחור מקסים שפגשתי בביתם כמה פעמים והוא הקסים אותי, התעודות לא שינו לי ויצאתי איתו למרות שהיה רחוק מלהיות בעל תעודה. הקשר אגב לא החזיק מאחר והתגלה כי גם שאיפות לא היו לו וזה כבר באמת יותר מידי עבורי...

אני יכולה להעיד רק על עצמי...

מראה ממוצע וגובה ממוצע מעולם לא היוו בעיה עבורי ולא מסננת להיכרות. אבל וזה אבל גדול... אני לא רוצה להיות עם מישהו ש...אין לי תואר...העבודה שלי לפחות כאן לא נחשבת...אין לי רכוש רב...אני אוהב חופש בחיים ופחות מעמס בעבודה...אני חי את הרגע... אני לא צריכה משיהו עשיר, אני לא צריכה מישהו עם רכוש, אני צריכה בן זוג עם פוטנציאל לעתיד. ומי שאוהב חופש ופחות מעמסה, המחשבה שלי היא שהוא חסר אמביציות להגיע למשהו בחיים וזה מאוד לא מתאים לי ולדרך החיים שלי.

דרורk

New member
מכשפונת...

אין לי בעייה שאת לא רוצה להיות עם גבר שאוהב את החיים שלו יותר מהעבודה...זה זכותך המלאה... אבל איך אומר חבר אמיד שלי..."אף בחורה בלי כסף לא תזכה להנות מהכסף שלי...למה אני פראייר..." מי שמחפשת גבר אמיד ומשכיל חייבת להבין שאת החצי לפחות היא צריכה להביא איתה...ואהבה...זה לא כאן... בהצלחה!!!

סליחה רבה

אני לא אמרתי שאני רוצה גבר עם כסף, אני רוצה גבר עם פוטנציאל לעשות כסף. ואתה יודע מה, בתור מישהי שעובדת במשרה מלאה במשרה מאוד מעורכת ובנוסף עובדת חצי משרה באונברסיטה, ועוד נדמה לי שאני מתבטלת בשאר הזמן, אני לא חושבת שאוכל להסתדר עם גבר שיכול להאכיל את עצמו ואת הכלבים שלו. אני רוצה לתת לילדים שלי כל מה שהם ירצו, ובשביל זה צריך כסף. בשביל שיהיה כסף צריך לעבוד והרבה, ומי שלא מתאים לו, לי אין בעיה. אבל זה לא מתאים לי. ומלבד זאת... מאיפה הגעת למסקנה שלי אין כסף?

דרורk

New member
לא הגעתי לשום מסקנה מכשפונת...

למעט שאני מעדיף להנות מהחיים מאשר לקרוע את עצמי בחיים... את רוצה לתת לילדים שלך הכל ולהפוך אותם למפונקים...תעבדי!...זה החיים שלך לא שלי...

אבל אני נהנת בחיים

אני אוהבת את העבודה שלי, אני אוהבת לבוא אליה. אני אוהבת ללכת לאוניברסיטה להיות שם ולהסתובב עם אנשים כמוני שאתה בטח היית מכנה "חנונים". וכן, אני אוהבת את המשכורות שנכנסות לי כל חודש לחשבון הבנק ואני נהנת ללכת לאן שבא לי ולקנות מה שבא לי. וכל זה שוב עולה כסף. ואני קיבלתי כל מה שרציתי מהורי, אמא שלי עבדה במשרה מלאה ואבא שלי עבד ב-2 משרות בשביל שאני ואחי נקבל מה שרק נרצה. אני לא חושבת שאני מפונקת. אני עובדת הרבה יותר קשה ממך! אני מחזיקה דירה ומפרנסת את עצמי ואפילו חוסכת. וגם במהלך הלימודים תמיד עבדתי על מנת לקחת מההורים את המינימום. ואם אני אצליח לגדל את הילדים שלי כמו שהורי גידלו אותי, אשרי וטוב לי.

דרורk

New member
את עובדת יותר קשה ממני...?

ומאין את בטוחה בזאת...?!...מתוך ידיעה או מתוך שחצנות...? גם אני אוהב את העבודה שלי והיא רחוקה מהאונברסיטה...וגם אני נהנה ממה שנכנס לי כל חודש לחשבון בנק... ואני לא מכנה אף אחד לא "חנון" ולא "ערס" כי אני אדם עם כבוד לזולת... גם אני קבלתי מהורי כל מה שרצית ולא הייה לי חסר דבר.. ואני מחזיק בדירה ומכונית יקרה ויש לי הכל ולא חסר לי דבר... והכי חשוב...אני בטוח שאצליח לגדל את הילדים שלי הכי טוב שאפשר... אז...למה את חושבת שאת טובה יותר...?!...בגלל חתיכת ניר ולא יותר...?? קראתי וצחקתי...

אני אמרתי שאני יותר טובה ממך???

ואולי אילו רגשי הנחיתות שמדברים מפיך. וחתיכת הנייר הזאת שאתה כל כך מזלזל בה, משמעותה הרבה שעות של לימודים והשקעה. אבל אם היית לומד ולו סימסטר אחד באוניברסיטה אולי היית מבין מה חתיכת הנייר הזאת שווה. ולו רק מבחינה של השגתי משהו והרגשת ההצלחה. אהה ויש לי כמה חתיכות נייר כאלו. ועוד דבר, אם אתה פותח טופיק, תהיה פתוח לדעות שונות משלך, ואל תעליב ותזלזל באחרים שחושבים אחרת ממך.

דרורk

New member
לא מעליב ולא מזלזל..

כבר הדגשתי את זה... ולגבי החתיכות נייר הרבות שיש לך...אחלה...סבבה...מדליק...!!! גם לי יש לא מעט חתיכות נייר...חלקם בכיסי...רוב השאר בבנק... כל אחד והנייר שלו... ולגבי סימסטר ואונברסיטה...אני אמות ולא אשב יום אחד במקום שפשוט לא עושה לי את זה...

שלום דרור!!

בהחלט מבין לליבך ומזדהה עם חלק גדול מדבריך! אבלל תסתכל גם על היתרונות שאינך בוגר אקדמיה כלשהיא. לך אולי יש את אחד היתרונות הכי בולטים והכי מבוקשים שגבר זקוק להם והיא לדעת לאהוב ולא רק להצהיר על כך לך בניגוד לבעלי תואר אקדמי כל שהו יש קסם אישי נוכחות ואתה יודע להעניק אהבה ולתת מעצמך מה שאני בטוח ויודע שאותם בעלי תואר אצולה אינם יודעים והאמן לי הם סובבים אותי כל יום אותם בעלי תואר אני חי ביניהם עובד איתם אבל להם אין את הכלים האדירים שלנו יש לדעת לאהוב ולתת את כל הלב כשאתה אוהב. הייה שלם עם עצמך באשר אתה אני למשל ללא כל תואר אקדמי חף מכל פוזה או פלצנות כזו או אחרת ולאניות דעתי אני משתכר לא פחות מפרופ' לפיזיקה גרעינית ואני מצליח מאד ופופלארי מאד משום שאני יודע לתת את כל נשמתי ואת כל כולי למען האהבה ובעיניי כסף לא הכל בחיים! מקווה שהצלחתי לשפוך קצת משלי על השקפתך. האוהב מהלב.

למעלה