קראתי ונדהמתי...!

קראתי ונדהמתי...!

קראתי את הכתבה "נכוותה ממכונת סלסול" במדור חדשות באתר של אור והייתי בהלם ממהתנהגות של ג´ניפר! מה היא חושבת לעצמה?!?!? זה שמעצבת השיער שלה גרמה לה בטעות (!) לכוויה זה אומר שיש לג´ניפר הזכות לצעוק עליה!?!? ועוד אחרי שהיא ביקשה ממנה סליחה??? ג´ניפר, מתוקה... כולנו בני אדם וכולנו טועים, גם את צריכה ללמוד לסלוח לפעמים... אחרי הכל גם את רק... בן אדם! מאוכזבת ממך!!!

this is me then

New member
לדעתי...

ג´ניפר בטח סלחה לה אחר כך כי ברגעי עצבים היא לא שלטה על עצמה, גם אם עלי הייתה נופלת מכונת סלסול לוהטת והייתה עושה לי כוויה אז בהתחלה לא הייתי סולח אבל אחר כך נרגע. אל תשכחי שג´ני היא גם בן-אדם וגם לה יש רגעי עצבים

Mandyִ

New member
מסכימה עם איתי..../images/Emo45.gif../images/Emo42.gif

תחשבי איך היית מתנהגת, אם היית ממהרת לפרמיירה של הסרט החדש שלך, ומישהי מנסה לעשות לך תסרוקת, ובאופן לא מקצועי עושה לך כוויה!
(מבייביליס זה כואב...תאמיני לי). לא היית צועקת עליה? לא היית מתעצבנת?!
חוץ מזה, שג´ניפר הלכה אחר כך לחדר אחר, והצליחה לעשות תסרוקת מהממת לבד..(הקוקו החלק והארוך)!! בטוח שהיא סלחה לי, ג´ניפר היא לא כזאת שומרת טינה...פעם היא אמרה: "I´m not an angry person..." אז בואו נאמין לה!!

אור P

New member
אמממ....

תראו, לדעתי, הכתבה הזאת לא במקום ובאמת בפגישה (וירטואלית) עם איתי ועם שתיים מנציגות הפורום שתערך היום זה אחד הדברים שנדבר אליו. אין מקום לדעתי באתר לשמועות. אני פשוט לא מתייחס לשמועות הללו... חבל שאתם כן..

this is me then

New member
הא

לדעתך זה לא אמיתי? לא יודע, כי למה שמשהו ימציא דבר כזה? והיום בפגישה הוירטואלית, אני יגיד לך משהו בקשר לזה.

../images/Emo57.gifאני מסכימה עם איתי../images/Emo57.gif

גם אני הייתי מגיבה ככה אם לא גרוע יותר.........

סורי אבל לא כל דבר רע שקורה לג´ן

ומפרסמים את זה זה שמועות! כמו שאמרנו היא גם בן-אדם וגם לה קורים פאשלות ויש לה רגעים של עצבים! וכו´... אז לא לשלול כל דבר שלא נראה לכם..

למעלה