קראתי והזדעזעתי

פּרפרית

New member
רק דבר אחד

את היא זאת שצריכה לעשות את ההפרדה. אין כל קשר בין אם אני מסכימה או לא לצורת הלבוש של הבנות היום. בין אם אני מסכימה או לא למיתרנות שרווחת היום. בין אם אני מסכימה או לא ליותר חינוך ויותר ערכים. בין אם אני מסכימה או לא לכל שאר הדברים שמנית שם. לבין זה שלא משנה מה לבשתי איך חינכו אותי ואם אני מדברת בשפת הרחוב לאף אחד, אבל לאף אחד אין זכות לגעת בגוף שלי בלי שאני אסכים, ולאף בוגר מעל גיל 18 אסור לשכב עם בת 14 כי גם אם זה בהסכמתה זה נחשב כאונס תקראי את הדברים שלך ובמקום להתחפר יותר ויותר בעמדה שלך תראי כמה שאת נשמעת כאחת שמצדדת בפידופילים ואנסים......לדבריך מסכנים הגברים המבולבלים שמקבלים מסרים כפולים..... ואין כל קשר בין חינוך נכון, מודעות וכדו' וכדו' לבין הצידוד המלא שלך בגברים.

../images/Emo45.gif בדבר אחד אנחנו מסכימות

והניסוח שלי חריף משלך - לאף אחד אין זכות לגעת בגופו של אחר ללא הסכמתו. באשר לגיל - אני מהמחמירים. בעיני גם בן 17 ו3/4 ששוכב עם בת 13אינו קטין לצורך המשפט, אילו זה היה בידי. READ MY LIPS - לא על העיקרון התדיינתי אלא על הנסיבות שמובילות לעבירה. אם תקראי את מה שכתבתי מזוית אחרת תגלי שאני מגינה על האשה דווקא. תראי, יש סוטים ויש גברים מבולבלים ויש בין שני אלה קו ברור גם משפטית, גם רפואית. יש כבר דרכים לטיפול בסוטים אבל אף אחד לא ממש יוד (גם לא המשטרה) מה לעשות עם ה"מבולבלים" כי החוק פרוץ! תכעסי כמה שאת רוצה - זה לא ישנה את העובדה המצערת הזו. אני חוזרת ואומרת שהורות ערנית מקטינה את החשיפה לסיכון בתקופת הנעורים. את מתנגדת לזה או מתעלמת? צ'מעי, אני מעורבת בבניה של אתר כלשהו לילדים ומזה זמן מעכבת את הפריצה לרשת למרות לחץ המשקיעים, רק בגלל שאני מודעת לסכנות ולא מוותרת. אז עכשיו מחפשים טכנולוגיה נוספת לבקרה שאחרת אני מפעילה "צו הריסה". או שאת קוראת לא נכון את דברי או שאני לא מסבירה את עצמי כראוי. אבל להאשים אותי שאני מגינה על אנסים כי ככה זה נשמע לך? בואי לא ניסחף.

פּרפרית

New member
הזווית שאני רואה במה שכתבת :

ואלא הם דבריך, ובואי ננסה להבין איך אפשר להבין אחרת אותם: "איתמר באן איננו פדופיל! זה לא קורה לכל אחד. זה קורה למי שמזמין את זה. זה לא אינוס בחטיפה אלא מעשה מרמה שמוביל לעבירה פלילית". אפילו הוא הודה שהוא נכנס לאתרים של ילדים כדי לפתות קטינות. "הגברים האלה שמחפשים ריגושים כי יש יותר מדי הזיות באינטרנט או בגלל שהנשים שלהם "לא נותנות להם" או שהמפותחות האלו פשוט "עבדו" עליהם בעיניים. הזכר הוא "מכונה" פשוטה מאד להפעלה והאשה צריכה להודות בזה, להשלים עם זה, ולהצמד לכללי הזהירות. בת 15 שיוצאת לפגוש בן 30 אחרי שגירתה אותו עד מוות באינטרנט. אני לא אומרת שהגבר תמים וחף מפשע. כן, מגיע לו עונש. אבל אני אומרת שלבת יש אחריות על מעשיה ומן הראוי שתבין איך הביאה את עצמה לסיטואציה מסוכנת כזו לפני ולא אחרי. זה לא לגיטימי שגבר יזיין בת 14 אבל גם לא לגיטימי בעיני שבת 14 תהיה פרובוקטיבית. הרי ידוע שפרובוקציה גוררת תגובה ומי שמשחק באש צריך להבין שזה יכול לגרום לכוויות. אני מתייחסת לגברים שהתבלבלו כבר כי הנשים משדרות מסרים כפולים" בכל מה שקשור לטיפול/לדרך גם אם אני מסכימה איתך אני לא יכולה להרשות לעצמי להסכים אם מי שבד בבד עם המשפט "לאף אחד אסור לגעת..." אומרת "מגיע להן, הן פרובוקטיביות. מגיע להן, אשמת ההורים שלא הסבירו" מצטערת תלתלים, איך שלא תהפכי את זה, הדברים שלך נשמעים נורא גם אם המטרה בעינייך טובה. ודרך אגב, אריאנה מלמד בחקירה שלה נכנסה לפורום "קטנטנות"- זוהי סידרה בטלוויזיה. ולא לפורום ילדות קטנטנות....

kisslali

New member
לא רוצה להגיב

אבל מרגישה שאני חייבת. הדברים שנכתבו ע"י תלתל אינם ראויים להתייחסות, גם אם נכתבו כפרובוקציה וגם אם יצרו שרשור מכובד... סליחה יש דברים שלא נאה לי להשתתף בהם. לגיטימי לא להסכים אבל יש דברים שלא אומרים, גם לא בשביל רייטינג. ללי

למעלה